![]() |
1 Hayat Kurtaralım mı? Tek yapmamız gereken duyarlı davranıp,Valilik denetiminde bu amaca yönelik olarak açılmış olan (havale masrafı falan yok) hesaplardan birine sadece 1 YTL yatırmak. GÜNCEL DUYURULAR Alıntı:
http://www.silkroadvadisi.com/deryad...in_belgesi.jpg |
Saygıdeğer beşiktaşlılar...yukarıdaki yardım kampanyasına katkılarınızı bekliyoruz...herkesin yapacağı 1 YTL'lik yardım bile çok şey ifade ediyor... aşağıdaki linklerden de konunun doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. HABER: Bursa: Lenf Kanseri Genç Anne, 100 Bin YTL Bulunamazsa Hayata Veda Edecek haberi .: KENT Gazetesi / OnLine :. BursaRehberi.NET - yeşil kent emlak gazete tekstil ticaret firma telefon resimler tarihi terminal ilçeleri okullar sohbet |
yurtdisindan katilim olsa katilirdim ama insallah toplanir toplanmasida lazim :... |
SMS hizmetleriyle yardım edebiliyormuyuz??? |
Alıntı:
|
sms hizmeti de olsa çokdaha yararlı olabilridi |
Sms olsa gercekten süper olurdu... |
internetten,yapabiliyosak yani interaktif bankacılıktan hemen yapalım bizde biraz bşeyler,internetten havale oluyor değilmi? |
Ben Türkiyedeki bir yakinima söylerim yatirir.. Bir kisi icin 1 ytl ufak bir rakamsa da totalda büyük rakam yapar ve bir hayat kurtaririz.. Yurtdisindaki kartallar da benim yaptigim gibi yapabilirler.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:27 . |