![]() |
1 Hayat Kurtaralım mı? Tek yapmamız gereken duyarlı davranıp,Valilik denetiminde bu amaca yönelik olarak açılmış olan (havale masrafı falan yok) hesaplardan birine sadece 1 YTL yatırmak. GÜNCEL DUYURULAR Alıntı:
http://www.silkroadvadisi.com/deryad...in_belgesi.jpg |
Saygıdeğer beşiktaşlılar...yukarıdaki yardım kampanyasına katkılarınızı bekliyoruz...herkesin yapacağı 1 YTL'lik yardım bile çok şey ifade ediyor... aşağıdaki linklerden de konunun doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. HABER: Bursa: Lenf Kanseri Genç Anne, 100 Bin YTL Bulunamazsa Hayata Veda Edecek haberi .: KENT Gazetesi / OnLine :. BursaRehberi.NET - yeşil kent emlak gazete tekstil ticaret firma telefon resimler tarihi terminal ilçeleri okullar sohbet |
yurtdisindan katilim olsa katilirdim ama insallah toplanir toplanmasida lazim :... |
SMS hizmetleriyle yardım edebiliyormuyuz??? |
Alıntı:
|
sms hizmeti de olsa çokdaha yararlı olabilridi |
Sms olsa gercekten süper olurdu... |
internetten,yapabiliyosak yani interaktif bankacılıktan hemen yapalım bizde biraz bşeyler,internetten havale oluyor değilmi? |
Ben Türkiyedeki bir yakinima söylerim yatirir.. Bir kisi icin 1 ytl ufak bir rakamsa da totalda büyük rakam yapar ve bir hayat kurtaririz.. Yurtdisindaki kartallar da benim yaptigim gibi yapabilirler.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
Hastalık hakkında bilgi !!! Hodgkin hastalığı, lenfatik sistemin kanseridir. Bu kanserin belli başlı birçok belirtisi gribe benzer http://img99.imageshack.us/img99/8715/ds00186ga1.jpg Hastalığa Genel Bakış Hodgkin hastalığı – aynı zamanda Hodgkin lenfoması olarak da bilinir- bağışıklık sisteminizin bir parçası olan lenfatik sistemin ender rastlanan bir kanseridir.Adını,1832 yılında hastalığı ilk olarak tanımlayan ve onu diğer lenf bezi tümörlerinden ayıran birçok karakteristiğini belirleyen İngiliz doktor Thomas Hodgkin’den almaktadır. Hodgkin Hastalığında,lenf sistemindeki hücreler anormal şekilde büyür ve lenf sisteminin dışına dağılır.Hastalık ilerledikçe vücudunuzun enfeksiyonlarla savaşma yeteneğini tehlikeye atar.Ateş,yorgunluk ve gece terlemeleri gibi,birçok belli başlı bulgu veya belirtileri gribe benzer.Sonuç olarak,tümörler gelişir.Hodgkin hastalığı daha çok yaşları 15 ile 34 arasında ve 55 yaşın üstünde olan kişileri etkiler. Hodgkin hastalığı lenf sisteminin en çok görülen iki kanser türünden biridir. Non-Hodgkin lenfomalar,yani diğer tür,daha yaygındır.Birleşik Devletlerde 2003 yılında,7.600 yeni Hodgkin hastalığı vakasına karşılık,53,400 yeni non-Hodgkin lenfoma görülmüştür.Her yıl,yaklaşık 1.300 Amerikalı,Hodgkin hastalığından ölmektedir.Yine de,bu hastalıktan dolayı ölüm oranı 1970’den beri yüzde 60 düşüş göstermiştir. Günümüzde,hastalığın başlangıcında tedavi gören insanlardan yüzde 85’inde uzun süreli iyileşme görülmektedir.Hodgkin hastalığının teşhisindeki,ortaya çıkarılmasındaki ve tedavisindeki ilerlemeler, bir zamanlar kesinlikle ölümcül olan bu hastalığın,tamamen iyileşebilme olasılığıyla yüksek oranda tedavi edilebilir olmasına yardımcı olmaktadır.On beş yıl sonra hastalıktan tamamen kurtulma oranı yaklaşık yüzde 70 olmuştur. |
sms ile yardım her zman daha kolaydır |
... |
arkadaşlar...lütfen herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve kendi çevresindeki herkese bu konudan bahsederek...mümkünse 1 ytl kişi başına toplamasını ve bankaya yatırmasını rica ediyorum...böylece yardımların hızı artacaktır...ayrıca hasta ile ilgili bir internet sitesi de açılmıştır...buradan hastanın kendisiyle ve yakınlarıyla irtibat kurabilirsiniz... <<<işte site>>> |
biraz önce inceleme fırsatım oldu ve şu anda forumda 5156 üye bulunmakta...her bir üyenin 1'er ytl verdiğini düşünürsek 5156 ytl yardım gerçekten büyük bir rakam olacaktır...herkesin mümkün olduğunca duyarlı olması dileğiyle... |
bir numaralı mesaj güncelenmiştir... |
bu linki imzanıza ekleyin... bu konuda duyarlı olan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederek kendilerinden küçük bir istekte bulunmak istiyorum...konunun daha fazla kullanıcı tarafından görülmesi için lütfen imzalarınıza bu topic linkini eklerseniz çok sevinirim...ilginiz ve desteğiniz için bir kez daha teşekkür ederim...:) |
garanti bankası hesap numarası 1 numaralı mesaja eklenmiştir... |
!!!önemli bir haber!!! Hasta, bugün (29 Ocak) Samanyolu TV'de saat 14.30'da ekrana gelecek olan Hayatın Neşvesi programına konuk olacaktır...herkesi ekran başına davet ediyorum... |
inşallah en kısa zamanda yardım edecem kardeş |
1 numaralı mesajdaki yardım miktarı güncellenmiştir...30 ocak itibariyle 10.547 YTL yardım toplanmış bulunuyor... |
Yardım miktarı 28.251 YTL'ye ulaşmıştır...Bağış miktarının 40.000 YTL'ye ulaşması durumunda hastanın tedavisine hemen başlanacaktır... |
09 Şubat itibariyle yardım miktarı 32.955 YTL'ye ulaşmıştır... Tedavinin başlaması için gerekli olan 40.000 YTL hedefine çok az kaldı... |
Sevgili arkadaşlar lütfen yardımcı olalım. Unutmayalım ki, hepimizin başına gelebilecek bir hastalık ile bizlerde sevdiklerimizde karşılaşabiliriz. Bu nedenle elimizden geldiğince yardımcı olalım. 1 ytl veya 5 ytl göndermek çok mu zor. Yardımlarınızı bekliyoruz. |
1 numaralı mesaj güncellenmiştir. Toplam yardım miktarı 37.010 YTL'ye ulaşmıştır. İlk hedef olan 40.000 YTL'ye sadece 2.990 YTL kalmıştır. Gösterdiğiniz ilgi ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. |
26 Şubat itibaryle toplam bağış miktarı 38.012 YTL olmuştur. |
1 numaralı mesaj güncellenmiştir... |
1 numaralı mesaja yurtdışı hesap numarası da eklenmiştir...Türkiye dışında yaşayan herkes belirtilen hesap numarası sayesinde yardımını gönderebilir. |
ALLAH yardımcısı olsun:( |
toplam yardım miktarı 39.527 ytl'ye ulaşmıştır...hastanın tedavisine başlanması için sadece 473 ytl'ye ihtiyaç duyulmaktadır... haydi karakartallar elinizden geldiğince yardımınızı ihityaç sahibi bayandan esirgemeyin...çevrenizde bulunan arkadaşlarınızla ufak bir organizasyon düzenleyerek hastanın daha çabuk sağlığına kavuşması hususunda yardımcı olabilirsiniz... |
Alıntı:
ALLAH KABUL ETSİN.... |
1 numaralı mesaj güncellenmiştir. |
Değerli kardeşlerim, Daha önce Şafak Güzeller için, sonra Cem Yiğit için radyodan duyuru yapmıştım. Şimdi Derya için görev zamanı. Elimden geldiğince maddi ve radyodan manevi destek vereceğim. Bu pazar lig radyo'da maçtan önce programda bu durumdan bahsedeceğim. Bana bu konuyu anlatabilecek ve yayına alabileceğim bir kişinin telefonunu özel mesaj yoluyla iletebilirseniz sevinirim. |
Elimden Gelen Yardımı yapmaya Çalışacağım Allah Eski sağlığına Kavuşmayı Nasip Etsin.. |
GURUR sizinle ve tüm Beşiktaş lılarla aynı renkleri paylaştğım için gurur duyuyorum arkadaşlar bir BEŞİKTAŞLI bence de bu kadar duyarlı olmalı :-) |
Alıntı:
Ayrıca istediğiniz bilgileri de özel mesaj ile yolladım. Alıntı:
Alıntı:
|
Duyarlı olmak günümüzde zor ama güzel bir olgu..Başarabilene ne mutlu.Bende elimden geleni yapacagım,her duyarlı insan gibi.. Şimdiden acil şifalar dilerim.. |
Gerek bugüne kadar maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen herkese, Gerekse Haluk bey'in bu güzel desteğine sizlerin de huzurunda teşekkür ediyorum. |
Alıntı:
Bu hafta maç dolayısıyla programım saat 13:15 - 15:00 arası olacak. |
yardım haricinde bunu diğer üye olduğum formlardadaki üyeleride haberdar edecek ve daha birçok kişinin haberdar olmasını sağlayacam |
Türkiye`de Saat: 10:53 . |