![]() |
17 Mayıs itibariyle toplanan bağış miktarı 76.240 YTL'ye ulaşmıştır. Destek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim. |
ben bu konuyu nasıl görmedim ya kusura bakma sedat kardeş yarın gereğini yapayım hadi bütün beşiktaşlılar 1 yTl hiç bir şey değil lütfen yardım edelim. |
Alıntı:
Aslında çoğu kardeşimizin bu konudan haberi var. Ama yine de bir iki satır yazsalardı daha iyi olacaktı diye düşünüyorum. |
allah şifa versn vallahiii..yarabbimm |
haftaiçi çarşıya çıkınca mutlaka yaparım bişeler....umarım herşey yoluna girer |
aciil şifalar.inşallah en yakın zamada iyi leşir |
Sedat Senle 2 Gün Önce Konuştuk Bunu Ama İçime Dert Oldu Sms Servisi Olsaydı Birşeyler Yapardık Deyince.. Yarın İlk İşim Bankaya Gitmek Olacak Diğer Kartallarımız Nerede ? Bize Yakışan Bu Mu ? Bu Paranın Çoktan Toplanmış Olması Lazımdı 1 Ytl 5 ytl 10 ytl Hicbirşey Değil Duyarlı Olalım Beşiktaş Farkını Burdada Gösterelim! Ben Elimden Geleni Fazlasıyla Yapacağıma Söz Veriyorum.. |
Bugüne kadar destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. |
Allah acil şifalar versin Türk halkının desteğiyle güzel günler görecek Annemiz |
ya arkadaşlar forumdan ve çarşıdan bir gurupla aileyi ziyaret organize etsek birkaç basın kuruluşunuda ayarlasak haber olur ve dahada dikkat çekeriz bence hem birazdaha yardım toplanır hemde bjk ruhu ve duyarlılığını herkese gösterir örnek oluruz ben bursalıyım forumdaki diğer bursalı arkadaşlarda bana katılır ve forumdaki arkadaşlarda kabul ederse bir organizasyon yapabiliriz fikirlerinizi buraya yada bana pm ile ulaştırırsanız bir sonuç çıkar... |
Türkiye`de Saat: 22:52 . |