![]() |
CaReW SüRpRiZi..... Carew sürprizi http://www.aksam.com.tr/foto/2006/12/23/s6.jpg İkinci yarı için kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş’a sürpriz bir teklif geldi. Fransa’nın O. Lyon Kulübü, geçen sezon Beşiktaş’tan 7. 8 milyon euroya transfer ettiği John Carew’i kiralık olarak önerdi. Fransız kulübünün yöneticileri, “Biz Carew’den bu sezon beklediğimiz verimi alamadık. Bu nedenle Juventus’tan Trezequet’yi transfer etmek istiyoruz. Eğer kabul ederseniz Carew’i size sezon sonuna kadar kiralayabiliriz. Bunun için herhangi bir ücret talebinde de bulunmuyoruz. Bizim Carew’e ödemekle yükümlü olduğumuz ücreti ödeyin yeter. Eğer isterseniz sezon sonunda da Carew’in bonservisi için masaya oturabiliriz” dediği öğrenildi. Norveçli futbolcunun O. Lyon kulübünden yıllık 4 milyon euro aldığı ve yarım sezon için Beşiktaş’ın 2 milyon euro ödemesinin yeterli olacağı bildirildi. Siyah-Beyazlı yöneticilerin, bu teklif karşısında düşünmek için süre istediği ifade edildi. Bu arada Fransız yöneticilerin John Carew’i Beşiktaş’ın yanı sıra UEFA Kupası’nda yoluna devam eden İspanya’nın Celta Vigo takımına da önerdiği kaydedildi. |
keşke öyle birşey olsa.... |
boyle yalan olmaz:D kaynak? |
kaynak akşam gazetesi... |
varya tam havaya gireriz ricoya böyle bir adam lazım |
gercek haber ise süper olur... rico ortalar carew indirir bobo bitirir :D:D:D:D:D:D:D:D |
çok da süper olur.ama onun değerini verecek para yok şu an.pahalı br transfer yapamaz yönetim sanırım. |
iyi olur |
harika olurda 2 milyon dolar çok fazla |
2 Milyon euro yarım sezon sudan ucuz... |
lyonmu verim alamıyormuş bu adamdan çok komik ya. adam resmen son haftalarda lyonu taşıyorya. bu haberi yapan medya lyonun maçlarını takip etmiyor herhalde. |
off manyak haber gelbe carew |
Haber Doğruysa Süper Olur... |
ya manyak olur ama alınırsa bonservisi ile alınmalı |
Wallahi eğer gercek bir haberse super biir transfer olur ama ben bunun gercek olduğuna inanmıyorum... |
O bölgeye Besiktas icin en yararli oyunculardan... ve gelmesinin hayali bile mükemmel.. ama maddi acidan ziyade carewin gelmek istemedigini düsünüyorum... benim bildigim giderken benim degerimi kimse bilmedi gibisinden aciklamalarda bulundu... neyse... bir günlügüne bile gelse o tribün bir daha birakmaz diyorum... ah nerdeeeee |
ben çok sevmiştim Carew'i.. O da fenerin kocası... |
süper olur bence,ah nerde,keşke gerçek olsa |
yaa wersinler kardesimm bbu adamla kesin sampiyon oluruzz carew gibi biri bize lazimm zatenn |
ahhh ahhh keşkee |
puhahaha abicim kolpa haber carew bi daha gelmeski buraya gelse süper olur adam giderken zaten burda oynamak istemiyordu |
gelirse 100.yıldaki gibi hucum hattımız olur...ama alamazlar geri! |
Bobo Carew'den daha iyi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rico yillik 1.750.000 aliyo carew yarim sezon 2 milyon ? pahali bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
2-lyonda en iyi gunlerini geciriyor carew son zamanlarda bu haberi cıkartanların lyon un r.madridle yaptığı maçı tekrar izlesin 3-carew turkiyeye donmez suanda. |
Alıntı:
|
gelse iyi olurdu ama haber dogru degildir kolpa habere benziyo |
Alıntı:
bu arada ardigimiz forvet carew degil ama cok iyi olur su an ki sartlarda.. adamlar devre arasinda uygun fiyata satamayacaklarsa böyle bir yola basvurabilirler.. sezon sonuna kadar ellerinde tutmus olacaklar yedek bekletmek yerine masrafini baska bir kulübe ödetecekler.. bizim acimizdan iyi olur sezon sonu daha iyi ve etkili bir forvet alabiliriz bu sene sampiyonlugun en güclü adayi oluruz bu transfer gerceklesirse.. lion acisindan riskli olur eger carew sakatlanirsa sezon sonu istedikleri fiyata satamazlar.. lion gibi köklü ve söz sahibi bir kulüp bunun artisini eksisini düsünecektir.. bercelonanin rüstü icin yaptigi gibi bir durum olacak galiba.. ki insallah olur.. basbas bagiriyorum elimizdeki forvetler rakiplerimize göre cok etkisiz kaliyorlar.. |
[quote=sonatcan;201225]vay toprak kardes hos geldin uzun süredir yoktun.. quote] hoşbulduk sonatcan kardeş. beni banladılar sonra da unutmuşlar açmayı 10 gün heralde... iyi forumlar. |
dikkat et banlanma kardes:) sana da iyi forumlar.. |
ahh ah keşke olsa böyle bişe... |
Alıntı:
bu haber doğru ise vallahi doğru olmasıın çok isteri...Carew'i ben çok beğeniyordum...inşallah geri takımda görmek kısmet olur Carwe'i... |
Alıntı:
insallah dogrudur ama lyon vermez adam orda cok iyi oynuyor |
aradığım forvet tipi carew değil ben daha hızlı,teknik bir forvet isterim yarım sezon içinde pahalı carew bence alınması yanlış olur |
yalanının en kralı işte bu imkansız böyle bişeyin olması |
ben olsam almam..çnkü psikolojiko olrak tr de oynayamıyo bu adam..bi türlü ayak uydramadı buraya |
walla dogruysa cok ii olur bu sene sampionligun en buuk adayi oluruz tam bizlik bi oyuncu rico ile uyum saglarlarsa kimse tutamaz bizi birde burak kendini bulup ortalarini duzeltirlerse daha ne olsun |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |