![]() |
Kartal Djemba-Djemba'nin pesinde Kleberson'un yerine Djemba Brezilyalı Kleberson'dan istediği verimi bir türlü alamayan Beşiktaş yönetiminin hedefindeki son isim Eric Daniel Djemba Djemba oldu. 25 yaşındaki Djemba Djemba; Manchester United'dan önce de Fransa'nın Nantes takımında forma giymişti. Djemba Djemba, orta sahada görev yapıyor ve savunma yönünün ağır basmasıyla dikkat çekiyor. Daha önce yapılan bir haberde de Nicolas Anelka, Eric Djemba Djemba'nın kendisine Türkiye'yi sorduğunu belirtmişti. Kleberson'u gönderme niyetinde olan Beşiktaş yönetimi Brezilyalı futbolcuyu gönderebilirse yerini Kamerunlu yıldızla doldurmak istiyor. Beşiktaş'ın transfer çalışmalarındaki bir diğer isim olan Antalyasporlu Ali Bilgin'le ilgili temasların da sürdüğü bildirildi.Ali Bilgin'in 2 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına yetiştirilmesine çalışılıyor. kaynak Sporda Bugün |
bi gazete de fenere yazıodu spor 3 te gordum =) |
hmssss bi Geremi bi Dejemba bol bol duyarız bu haberleri...arkadaşın birisi transfer haberlerine karışan oyuncuların listesini yapıyordu...bunu da eklesin artık :) |
djemba djemba en son nerde oynuyodu arkadaşlar bileniniz varmı ? |
Daha Çok İsim Duyarız... |
Alıntı:
|
insallah gelir iyi adam.. |
asyon villada 11 de mi oynuyo?? |
00-01Nantes 2 (-) 01-02Nantes14 Games 8 Games (Champions League) 2 Games 02-03Nantes1 Goals, 28 Games (-) 03-04Manchester United 15 Games 1 Goals, 4 Games (Champions League) 04-05Aston Villa 6 Games (-) 04-05Manchester United 5 Games 5 Games (Champions League) 05-06Aston Villa 4 Games (-) 06-07Aston Villa 1 Games (-) |
kleb kalsın daha iyi |
inşş alırlarrr |
hayırlısı olsun |
milli takımda saidoo nun yedeği bu adam.Nasıl istiyorsunuz hayret ediyorum.Bu senede nerdeyse hiç oynamadı |
alınmasın |
Alıntı:
|
aston villada ilk 11 de oynamayan biri.. ama appiah da juve de ilk 11 de oynamadan geldi eziklere kalitesi ortada.. yani bazi oyuncularin ilk 11 de olmamalari kötü oyuncu olduklari anlamina gelmez.. kadro zenginligi olabilir ya da sisteme uymaz v.s. özetle bu oyuncu hakkinda kararsizim.. |
bu adam manchesterda back oynamıyormuydu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum |
Alıntı:
|
kötü b,r adam değildir ki hele 2-3 sene önce çok büyük yıldız olunacağı söyleniyordu ingiliz medyasında,ama büyük düşüşte ve çok az forma şansı buluyor şu aralar,onun için almamak daha mantıklısı,ama klebi satarsak onun yerine alırsak,hayır demem açıkcası.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bizden önce kaparlar diye endişeleniyorum bu adamı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://img.takvim.com.tr/i/spacer_trans_1x1.gifhttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/2006/12/29/...F8F5DA065b.jpghttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Kartal'a Djemba Djemba Beşiktaş Kleberson'un yerine adayını buldu. Kartal, Kamerunlu Djemba Djemba ile temasta. *** ilk Aday Djemba-Djemba Beşiktaş, Aston Villa'nın Kamerunlu futbolcusuyla çok yakından ilgileniyor. Bolton'da oynayan Anelka'ya da Türkiye'yi soran ve Siyah- Beyazlı takımla ilgili bilgiler toplayan Djemba için yönetim harekete geçti.. Anelka'dan al haberi BEŞİKTAŞ'ta sürpriz gelişme... Bir yandan teknik adam sorunuyla uğraşan diğer taraftan da ara transferde alınacak isimleri belirlemeye çalışan Siyah-Beyazlı yönetim, Aston Villa'da forma giyen Kamerun'lu Djemba-Djemba'yı listenin en başına aldı. Yıldız futbolcunun Bolton'da oynayan eski Fenerbahçeli Anelka'ya Türkiye ve Beşiktaş hakkında soru sorduğu öğrenilirken, Fransız yıldızın Djemba'ya, Beşiktaş için olumlu görüş bildirdiği belirlendi. Bonservis bedeli uygun ASTON Villa'da istediği grafiği sergileyemeyen ve mutsuz olan Kamerunlu futbolcunun bonservis bedelinin en fazla 1.5 milyon euro olacağını hesaplayan Siyah-Beyazlı yönetim İngiliz kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Kleberson'u gönderme planları yapan Beşiktaş bu oyuncunun yerine düşündüğü Djemba- Djemba'yı 2 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına kadar yetiştirmek istiyor. Kamerunlu futbolcunun Siyah-Beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı da belirlendi. Kaynak:Takvim |
Kimdir? DJEMBA-Djemba 1981 yılında doğdu. Sırasıyla Nantes, Manchester United ve A.Villa'da oynadı. Aynı zamanda Fransız vatandaşı da olan Kamerunlu star Djemba-Djemba ön libero mevkiinde görev yapıyor. Bu futbolcunun disiplinsiz davranışları en büyük handikapı olarak gösteriliyor. Kaynak:Takvim |
Alıntı:
|
walla galatasaraya gülüoduk inamoto için 2.bi inamoto vakası basımıza gelmez inşallah.... ben alınmasını istemiorum.. |
bence genc oyunculara sans vermeli ! Tigana olmasaydi Burak, Fahri, Mehmet Sedef ve Serdar bukadar oynarmiydi ? ben sanmiyorum. Birde su Djemba Djemba bence Klebersondan Daha iyi degil. Ayni seyler.. oda Kleberson gibi Manchesterde oynadi orda baska Takimlara dagitilan bir futbolcu. Bence almamali . Bosuna para gidecek gene |
Martinez İ.Toraman---G.Zan---Koray---İ.Üzülmez S.Özkan---Serdar A.Tandoğan---Ricardinho---İ.Akın Nobre Eğer Kleberson'un yerine Appiah, Geremi ayarında bir yabancı alamayacaksak Kleberson'un yerine genç Serdar Özkan oynatılsın. Eminim ki en az Kleberson kadar oynar ve ondan çok daha fazla koşar. Kalitesiz bir yabancıyı getireceklerine kendi altyapımızdan yetişen bu gençlere şans verilsin. Eminim ki Serdar Özkan'da ısrar edilirse çok ta başarılı olur. Ama kaleci şart... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toulouse'dan Achille Emana'yı alabilsek.. |
onu gs almak icin ugrasiyor.. bizim gündemimizde degil sanirim.. ama Djemba Djemba dan daha iyi referanslari var.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:43 . |