![]() |
bürsürü buna benzer topick var hepsini biryerde toplasak daha güzel olur... |
biz ailton gibi adamin kiymetini bilmedik hic bir sey alamayiz |
ailton bizim gibi bir kulubun kiymetini bilmedi simdi gidip allahin cezasi sirp takiminda oynuyo |
Alıntı:
|
Benni McCharty hem tip hem teknik bakımdan bize uyacak bir futbolcu |
Günlük Jornal de Noticias Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Porto'nun Güney Afrikalı golcüsü Benni McCarthy, önümüzdeki sezon Blackburn Rovers forması giyeceğini ifade ederek, "FC Porto'daki arkadaşlarımdan ayrılacağım için üzgünüm. Hepsi gerçek birer arkadaştı. Porto'da hayatımın en mutlu anlarını yaşadım. Bir çok başarı kazandık. Ancak İngiltere'ye gitmek benim için bir rüya" dedi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçenlerde bir nostalji maçında amokachiyi izledim,ne adammış yaa,yeni bir amokachi bulmalıyız |
evertondaki nijeryalı amokachide evertondan gelmişti |
wiltord işte bu adam yada luıs saha |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sezon basindada yazmistim... nikola zigic...gecen sezon kizilyildizda oynuyordu..4 milyona santanderre gitti..26 yasinda 2.02 metre boyunda kapi gibi bi adam |
Alıntı:
|
Marlon Harewood |
Marlon Harewood - Golleri |
topun gelisine vurabiliyor.. fizigi de iyi.. ali günesle takas ederler mi acaba:) |
evet bu adamıjn maclarını seyretmiştim az bişey nouma yı da andırdı bana fizigi |
para yok bunu da dikkate alırsanız sevinirim :) |
h.berlinden panteliç veya m'broughdan d.bent |
hersene bir takim degistirmis bu sirp forvet 08/2005 - 06/2009 --- Hertha BSC ST9 07/2004 - 08/2005 --- Crvena Zvezda ST9 01/2004 - 06/2004 --- Crvena Zvezda ST27 01/2003 - 12/2003 --- FK Sartid ST25 01/2001 - 12/2002 --- FK Obilic ST 01/2000 - 12/2000 --- Yverdon-Sport ST 09/1999 - 12/1999 --- Sturm Graz ST 07/1999 - 08/1999 --- Celta Vigo ST 07/1998 - 06/1999 --- Lausanne-Sport ST 07/1997 - 06/1998 --- Paris St. Germain ST 01/1996 - 06/1997 --- Iraklis Saloniki |
Alıntı:
Biraz daha realist olalim bence.;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok artik 27 milyon euro .. ucmuslar.. |
Kimi alırsak alalım.Bu yönetici anlayışıyla alınan oyunca 1 yıl sonra satılır ki yollanacak teknik direktörün tazminat parası çıksın.eldeki gocüleri yollayıp şimdi tekrardan transfer yapmak bence saçmalık olur.Elimizdeki forvetler zaten yeterince kaliteli.Yapabileceğimiz en iyi transfer takım ruhu olmalı. |
bana göre forvetlerimiz yeterli asil problem defans.... yedigimiz gollerin yüzde50si amatör hatalarindan geldi |
Alıntı:
Bobodan patlama bekliyorum ikinci yarı Delgado da katılınca gol yollarında problem yaşamayız bizim defanstaki problemleri halletmemiz lazım ilk önce. |
ben forvetimizin uefa icin yetersiz oldugunu düsünüyordum.. haksiz cikmak isterdim.. Türkiye ligi icin idare ederler, iyi demiyorum özellikle ama idare ederler.. |
Alıntı:
Ligin en az gol yiyen 2. takimiyiz, abartmayalim bence. TAbii ki yenilen golde defans hata yapar, yoksa gol yenilmezdi, yabanci bir stopere de ihtiyac var ama bu takimin ilk once saglikli ve genis bir kadroya ve o kadronun oturmasi icin zamana ihtiyaci var. |
ben milan baros derim adam bize yakisir hem suan aston villada yedek oyniyor adam mutsuz bence bize gelme ihtimali var |
bu takimin ilk once saglikli ve genis bir kadroya ve o kadronun oturmasi icin zamana ihtiyaci var. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
açıkçası bende çok beğenmiştim Baroş'u Liverpool da kendini gösteremediğini düşünüyordum ama Aston Villada da yedek oynadığını söylüyorsun...Jun gibi çıkmasın o da :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anichebe evertondaki |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |