![]() |
Forvet (Lütfen Benzer Topicler Açmayın) TOPU ALIP DEPARI ATACAK OYUNCU LAZIM ELDEKİ OYUNCULARTOPLA BERABER KOŞACAK TİPTE DEĞİL BİR TEK BURAKLA OLMAZ TİGANA KALIYOR BÜYÜK BİR OLASILIKLA TİGANADAN BU TİPTE BİR OYUNCU İSTENEBİLİR DEYİM YERİNDEYSE ÜÇ CİGERLİ OYUNCU TOPU HUCUMA SON SÜRAT TAŞIYACAK BİRİ AMOKACHİ BİLDİĞİM KADARIYLA NİJERYA MİLLİ TAKIMINDA YARDIMCI ANTRENÖR YARDIM VE GÖRÜŞLERİ ALINABİLİR TIPKI ZAGONUN BOBODA YAPTIĞI GİBİ |
serhat akın alınsın yeter. |
Bence ailton gibi ceza sahası içinde her turlu kaleyi bulabılen adam lazım |
Alıntı:
|
benden size golcü önerisi: Shabani Nonda. |
beşiktaşa 3 kaliteli yabancı lazım beşiktaşa bir nouma yada carew lazım beşiktaşa bir ön libero lazım amaral gibi çok koşan kıvrak ama top tekniği daha yüksek biri yada appşah tarzı beşiktaşa bir defans lazım gökhan zan gibi kapı gibi sağlam uzun boylu ama daha tecrübeli ve oyun kurabilen kaleci sorununu bunlar varken konuşmuyorum bu 3 adam gelirse yani her bloğa bir oyuncu takım mükemmel olur. |
Marlon Harewood... |
ALACAĞIMIZ FORVET evet alacağımız forvet boyle olmalı her turlu gol atabilmeli Jan Huntelaar: The up and coming « » Blog Archive Footytube.com - Latest Video Highlights from UEFA Champions League, EPL, La Liga, Serie A, and more… |
bazi pozisyonlarda bana ilhan i hatirlatti |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu futbolcuyu almamiz imkansiz ve zaten bizim boyle bir golcuye ihtiyacimiz yok. Huntelaar ozellikle kanatlardan beslendigi takdirde basarili olan bir golcu, kendi kendine gol imkani yaratabilen bir golcu degil, ayni Nobre gibi ceza alani santrforu. Bizim ilk olarak kanatlari guclendirmemiz gerekir forvetleri kullanmamiz icin, cunku Ibrahim Uzulmez ve Ibrahim Toraman ile yurumeyecegi ortada. |
bize golcü değil orta alan oyuncuları ve oyun içi organizasyonlar lazım. |
Huntelaar Pizzaro nun gitmesi durumun da ki çok büyük bir ihtimalle gidecek sözleşme yenilemedi Bayern Münih için düşünülüoyor. Geleceğin en ünlü golcisi olarak görülüyor. Bence bu durumda almamız imkansız.Ama bende arkadaşıma katılıyorum Huntelaar tipinde bir golcüye acile olarak ihtiyacımız var. Ama en acil olarak eziklerdeki Appiah tipinde bir topçu ihtiyacımız var...Umarım yönetim bu arayı transfer yapmadan geçirmez ve Tiganada yanlışlarını görür 2007 bizim için dert yılı deil sevinç yılı olur... |
defans sol açık ve forvet ihtiyacımız var |
huntelaar i ajax 12-13 milyon euroya aldi biz 2 milyona mi alacaz kaldi ki bide gelecek vaad ediyo yani alamayiz biz boyle bi oyuncu. |
Mido iyi gider bjk ye. |
Bayern Münih'e hayatta gitmez biz de hayatta alamayiz. Adam daha birkac gün önce dünyanin en cok gol atan forveti olarak belirlendi (2006 icin). Hep büyük takimlar istiyor ve fiyati en az 20 milyon avro. Bizim böyle forvete ihtiyacimiz yok derken, her takim böyle forvet ister. Dünyada bunun gibileri az var. Ben her hafta izliyorum Huntelaar'i. Gercekten cok zeki ve gol atmak kendisine cok basit geliyor. Ben bayiliyorum Huntelaar'a ama BJK ile alakasi yok yani... |
bu sene forvet falan almazlar |
Alıntı:
Burada Huntelaar'i kimse benden iyi taniyamaz ve ben diyorum ki bu cocuk ayni Nobre tipinde, sadece daha genc, daha kaliteli ve daha yetenekli. Ama bu cocuk ve Nobre rakibi bogmadan, kanatlari kullanmadan, oyunu rakip alana yik(a)madan etkili olamaz... |
alacagimiz forvet gol atmali...haha.... |
forvetmi alıyoruz kim söyledi alacağımızı. Ben ilk sizden duyuyorum. |
Alıntı:
|
Buyrun size klas golcu: Cesar Chelito Delgado YouTube - chelito compilation BETA Transfermarkt'a gore degeri 1.2 milyon euro, ama onu 2.5-3 milyon aliriz galiba. |
Forvet Gulcemal arkadasımızın onerisini dikkate alarak bir forvet gosteriyorum bonservisi fazla yuksek olmayan bir forvet cesar delgado YouTube - chelito delgado |
aynı anda baska konu acmıstım |
Fm'den mi baktin? |
hayır bir macını seyretmiştim bayaa iyi oynamıstı |
Hangi macini ve hangi kanal vermisti? |
Beşiktaş forvet almayacak sezon sonuna kadar onun için bence adam bakıyorsanız defansa veya ortasahaya bakalım |
ayrica sunuda belirtmek isterimki bu Delgado su an kulübünde kadro disi!!!(Disiplinsizlikten dolayi) |
|
Alıntı:
|
10 tane forvet başlığı açmanın anlamı yok. Aradığımız tipteki forvet Mido'dur. Önerdiğiniz adamlar da zaten kusura bakmayın ama ihtiyacımız olmayan tipteki adamlar. |
10 tane forvet başlığı açmanın anlamı yok. Aradığımız tipteki forvet Mido'dur. Önerdiğiniz adamlar da zaten kusura bakmayın ama alakasız ihitiyacımız olmayan tipteki adamlar. |
Ne Midosu yaaa. Mido futbolcumu??? Her gittigi yerde problem cikariyor ve kendini herkesden üstün görüyor. Onu alirsak tam batariz... |
Alıntı:
Pascal'ı aldıktan sonra battık mı? |
ben peguy luyindula nin alinmasini istiyorum bizde is yapar.... o olmazsa Forssell olabilir su anda hangi takimda hatirlamiyorum ama ucuz koparabilirsek is yapar o da olmazsa Mohammed Zidan |
benim forvete önereceğim futbolcular:amauri (palermo) montella (roma) bent (charlton) fred (lyon)başlık dışı olabilir ama kusuruma bakmayın:ortasaha için: vahid hashemian (hannover) adriano correa ve navas (sevilla) jadilson(goias) korhan (elazığ)(bu çocuk genc ve ilerde müthiş olacak) defansa ferdinand (westham) |
sheva uctun sen :D |
Türkiye`de Saat: 14:04 . |