![]() |
ayrica sunuda belirtmek isterimki bu Delgado su an kulübünde kadro disi!!!(Disiplinsizlikten dolayi) |
|
Alıntı:
|
10 tane forvet başlığı açmanın anlamı yok. Aradığımız tipteki forvet Mido'dur. Önerdiğiniz adamlar da zaten kusura bakmayın ama ihtiyacımız olmayan tipteki adamlar. |
10 tane forvet başlığı açmanın anlamı yok. Aradığımız tipteki forvet Mido'dur. Önerdiğiniz adamlar da zaten kusura bakmayın ama alakasız ihitiyacımız olmayan tipteki adamlar. |
Ne Midosu yaaa. Mido futbolcumu??? Her gittigi yerde problem cikariyor ve kendini herkesden üstün görüyor. Onu alirsak tam batariz... |
Alıntı:
Pascal'ı aldıktan sonra battık mı? |
ben peguy luyindula nin alinmasini istiyorum bizde is yapar.... o olmazsa Forssell olabilir su anda hangi takimda hatirlamiyorum ama ucuz koparabilirsek is yapar o da olmazsa Mohammed Zidan |
benim forvete önereceğim futbolcular:amauri (palermo) montella (roma) bent (charlton) fred (lyon)başlık dışı olabilir ama kusuruma bakmayın:ortasaha için: vahid hashemian (hannover) adriano correa ve navas (sevilla) jadilson(goias) korhan (elazığ)(bu çocuk genc ve ilerde müthiş olacak) defansa ferdinand (westham) |
sheva uctun sen :D |
Türkiye`de Saat: 15:47 . |