![]() |
aslında çoks ağlam bir futbolcudur,rakibi her zaman zor pozisyona yöneltir ve mental olarakda üst düzeydir,ancak büyük takımda nasıl oynar,kendini geliştirebilirmi muallak..Yönetimin alacağını sanmıyorum bu sefer.. |
saçma risp pips adam mı |
ya bırakın rispi falan,şöyle adı sanı ünvanı belli adamlar lazım,toramandan 3 tane risp çıkar |
Ben bir senedir IGOR TUDOR diyorum... adam tecrübeli,milli takim kaptani,juventusta ikinci ligde bile oynamiyor transferi kolay olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onu kesen adam ise Tigananin israrla istedigi ve burada cogu kisinin burun kivirdigi Boumsong. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
risp hakkinda dedigin seylere bende katiliyorum, Risp iyi oyuncu olabilir, ama simdi yarim yamalak bir transfer yapacagimiza sezonu bitirip dogru dürüst bi transferden yanayim |
walla ben baki değil de orda risp'i görmek isterim. kusura bakmayın. ne demek seneye başka adam alırız ya? bu sene bu kadar çabuk mu pes ettiniz? elimizden geleni bütçemizin yettiği kadar çabamalı mutlu son için herşeyi yapmalıyız. risp değil de eller mi?? trabzon o yüzden apar topar yolladı büyük takım topçusu elleri, şimdi rispi almak için gençlerin kapısını aşındırıyor elinin altında hala kendi malı olan eller varken.. yapmayın gözünüzü seviyim. |
Türkiye`de Saat: 11:27 . |