![]() |
BEŞİKTAŞIMIZDA görmek istediğiniz futbolcular bence orta sahaya lincoln ve forvete cisse |
orta saha Yildiray Bastürk, Forvet Cisse |
ortaya lincolnden kralını tanımam tabi ronaldinhodan sonra |
Valla bende Yildiray Bastürk´ün üstüne Futbolcu tanimam! |
Alıntı:
|
o zaman ikisini de alalım |
Riquelme Riquelme Riquelme... |
|
|
caner lincoln |
Fernando Morientes , Luis Garcia , Cisse , Sinama Pongolle veya Fernando Kavenagi.. bunlardan az 2'si alinmali |
cisse bi ara konuşuluodu noldu bilmiom şimdi ne alemde |
cris-alex-cacapa-wiltord-riquelme-diego-d`alessandro-gronkajer-geremi-rommedahl-cisse-cavenaghi-carlos tevez bunlardan 5 ini alabilsekkk keşkeeeeeeeee |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yakında görecez bakalım kimler gelecek |
Riquelme Riquelme Riquelme kesınlıklede sergen-tumer-ahmet hassan ile villareal takasa gırer mı bılemıyorum adamın ınter macındakı futbolundan sonra hayal otesı benım mantıgım sozlesmesı bıten saglam bir on lıberoya daha yatıyo saıdo huseyın gıbı klebersonu rahatlatacak.hucum donuk ıse werder bremenlı fransız Johan Micoud.forvetede zencı hava toplarında etkılı golcu fizigi kuvvetlı dıye 3-4 milyon doları 28+yas otesı uzerıne bir yabancıya baglamak bundan basarı beklemek yerıne 21 yasındakı boboya yatırım yapmak daha mantıklı gelıyor.ılle boyle bır forvet, hucumcu gerekıyorsa tecrubelı gıttıgı her takımda basarılı olmus genclere bobo ve gokhan gulece ıyı ornek olabılecek hucumun sag kanadın dada gorev yapabılen,bonservısı sezon sonu elınde olacak wiltord cuk oturur.asıl onemlısı savunmaya bır lıder gerıkıyor ronaldo tarzında benfkadakı brezılyalı luısao |
takımıza faydalı olsunda kim olursa olsun |
Arkadaslar ii güzel hepimiz cok ii adamları istioz da bakalım bu adamlar bizi istiecekmi...Bu kadar sorunu olan bir takıma kolay kolay kimse gelmez... |
sol tarafa Kobiashvili,klebersonun yanına Enzo Maresca Forvette ise Kanoute |
en başta lincoln gelsin sonra kim gelirse gelsin |
lincoln süper adamda gelmez o buraya.. |
Lincoln un yerine D`Alessandro yu alabilirizz cok da iyi paraya satabiliriz.su an porsmuht da kiralıkkk sanırım..öncelik hakkı da onlarda die biliorum.ama alırsak Sergen i aramayızz cokkk ii adam cookk |
Alıntı:
|
bence ilk önce sol kanada futbolcu almak lazım mesela serginho orta sahaya ise solano forvete corintiasdan fabio nilmar gerçekten çok iyi forvet tam beşiktaşın aradığı niteliklerde olyonda istiyormuş bu futbolcuyu duyurulur beşiktaş başkanına |
fabio nilmar zaten lyonun futbolcusu corintiasta bu sene kiralık olrak oynuyor.lyonun ondan buyk beklentısı var.wiltord belki de nilmar lyona donecek dıye serbest kalacak. |
Alıntı:
|
genç yetenekli isimleri takıma monte edilmeli heba olan 2 yılın üzerine , kaldı ki gelecek sezonlarda koşan savaşan takım yapmak için bunu yapmak şart oldu. bence tigana ile de bu yuzden devam dendi, tigana konusunda yalnıs oldugua inandıgım tek sey, tigana ya ödenen yıllık 2.8 bin €.. tigana nın ederi o değil.. fazla alıyosa daha fazlasını vermek zorunda.. |
bence forvete kezman alınmalı ııde top oynamakta ayrıca fowet ıcın baska bır alternatık MUTU orta sahada ıse bıleklerı kıwrak 1 oyuncu lazım lIncon da gelmez ayrıca he bıde sey war real soccaıaddan sukubo oda cok ıı herıf forwette olmalı! |
Gökhan Unal |
riquelme ve Iaquinta bence |
kuranyinin gelmesini isterdim...kanatlara özellikle iki iyi oyuncu |
walla ucmaya gerek yok ama cisse yi herkez istiyor yaaaaaaaa ben deli gibi istiyoru hemde adamı alsak noumayı falan aratmaz bize, oda bizim gibi deli,delgadoyu aynı takımda olan yani baselde eduardo yu alsınlar tabiki bide fenduno yu istiyorum, egerki gs juninhoyu alırsa yıldırım baskan elini cebine atsın artık adamların parası yok diyolar kimleri istiyo bide bizimkilere bak allahını seviyosan vidukayı artık sokaktaki çocuk istemiyo yaaaaaaa ne vidukası |
valla bence ileri martins bile olabilir çünkü hırslı yada eski formunda bir hasselbank |
Alvaro Recoba inanilmaz olur. Sene sonunda kontrati bitiyor ve dunyanin en iyi 10 numaralarindan biridir. 5 tane Alex eder en azindan. Bu adam'i kacirmamaliyiz..... |
usta Adam Gs Li Ama Ben Necati Yi Isterdim.onun Gibi Orta Sahadan Kaleye Dogru Gidecek Bi Oyuncu Lazim Bize |
Alıntı:
|
ortasahaya beni forvete sizden birini koysunlar bakın şimdikilerden daha iyi oynuyormuyuz oynamıyormuyuz... Çünkü bizde bjk ruhu var bjk ruhu.!!!!!! |
Nihat Kahveci, Yıldıray Baştürk, Patrick Kluivert, Geremi Ndjitap, Didier Zokora, Lilian Thuram, Caner Erkin |
forvete cisse orta saha yıldıray |
Türkiye`de Saat: 18:42 . |