![]() |
riquelme ve Iaquinta bence |
kuranyinin gelmesini isterdim...kanatlara özellikle iki iyi oyuncu |
walla ucmaya gerek yok ama cisse yi herkez istiyor yaaaaaaaa ben deli gibi istiyoru hemde adamı alsak noumayı falan aratmaz bize, oda bizim gibi deli,delgadoyu aynı takımda olan yani baselde eduardo yu alsınlar tabiki bide fenduno yu istiyorum, egerki gs juninhoyu alırsa yıldırım baskan elini cebine atsın artık adamların parası yok diyolar kimleri istiyo bide bizimkilere bak allahını seviyosan vidukayı artık sokaktaki çocuk istemiyo yaaaaaaa ne vidukası |
valla bence ileri martins bile olabilir çünkü hırslı yada eski formunda bir hasselbank |
Alvaro Recoba inanilmaz olur. Sene sonunda kontrati bitiyor ve dunyanin en iyi 10 numaralarindan biridir. 5 tane Alex eder en azindan. Bu adam'i kacirmamaliyiz..... |
usta Adam Gs Li Ama Ben Necati Yi Isterdim.onun Gibi Orta Sahadan Kaleye Dogru Gidecek Bi Oyuncu Lazim Bize |
Alıntı:
|
ortasahaya beni forvete sizden birini koysunlar bakın şimdikilerden daha iyi oynuyormuyuz oynamıyormuyuz... Çünkü bizde bjk ruhu var bjk ruhu.!!!!!! |
Nihat Kahveci, Yıldıray Baştürk, Patrick Kluivert, Geremi Ndjitap, Didier Zokora, Lilian Thuram, Caner Erkin |
forvete cisse orta saha yıldıray |
Türkiye`de Saat: 10:55 . |