![]() |
Alıntı:
|
serdar bilgili olsaydı belki şimdi üçünçülüğe değilde şampiyonluğa oynuyoduk |
serdar bilgili seba donemınden sonra kulup yonetıyorum dıye bır canavar yaratmıstır ve 100.yıl sampıyonlugu,son donemlerdekı basta stad ıcı duzenlemeler ve borclar konusunda atmıs oldugu cesur adımlara ragmen yarattıgı canavar gunun bırınde onu yok etmıstır... |
arkadaşlar bu s.b. denen adamı klübe ali şen monte etmiştir. bence bu adam bir ezik ti.. |
Serdar Bilgili'i benimde hoshuma gidiyordu ama gitti artik gecmise donup bakmamak lazim gelecege bakmak lazim |
Serdar Bilgili 100.yilda Klübümüzün Başkani olarak eziksaray in alamadigi fenerin alip almayacagi mechul 100.yilin Şampiyonu olan Kadronun Basindaki adamdir. Allah razı olsun denmesi gerekir ha birde S.B Bence adam gibi adamdir en azindan Küfürü yiyince gidebilecek kadar.. iyi şeyler iyi hatirlanmali Skora Bakiyorum S.B 10 Y.D.Ö 0 cünkü kazanc hic yok!.. |
http://www.imagestr.com/imagestr/410...8619441133.gifSERDAR BİLGİLİ SENİ SEVİYORUM |
Evet arkadaşlar çoğunuzun kişisel düşüncelerine katılıyorum... Süleyman Seba gibi bir başkanı; Çarşı grubu önceliğinde tüm taraftarlar 14 sene oldu Senin süren doldu Yeter artık Seba Artık istifa besteleriyle canından bezdirmiş olmalıyız ki öyle oldu:( Bir ikincisi Süleyman Seba'nın yanında yetiştirdiği genç, dinamik, akıllı, gururlu vs.. anlatılamıyacak birçok özellikte Türkiye'ye bir daha onun gibisi zor gelebilecek bir başkanı (Serdar Bilgili) daha harcadık.. Bu ise Yıldırım Demirören ve grubunun Beşiktaş'ın en iyi döneminde aldığı tavır ve taraftarı kışkırtmasıyla birlikte Serdar Bilgili'ye söylenen bikaç kötü sözlerle canından bezdirdik:( Özledik sizi Süleyman Seba, özledik sizi Serdar Bilgili:( |
Alıntı:
|
o da tipki diger üc futbolcu gibi alehine yapilan tezahuratlardan dolayi gitti...keske gitmeseydi...ozaman bjk bu durumlara düsmezdi |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |