![]() |
Forma reklamı !! arkadaşlar ben forma reklamı konusunda birşeye değinmek istiyorum. 100. yılımıza kadar forma reklamımız Beko ydu malumunuz. ve sadece BEŞİKTAŞ ımızda vardı . ondan sonra turkcell oldu daha sonra ise cola turka . Sıradan takımlarla aynı reklamı aldık yani. bilmem bana katılıyormusunuz. Hatta daha da ileri gidildi 5 colaturka alana bilet bedava olayı çıktı. bu olay benim çok canımı sıkıyor. bu konuda sizin fikriniz nedir ? Tekrar BEKO olmasını istermisiniz mesela ... |
beko'yu isteriz evet bjk ile ozlesmis bir marka gelecek sene insallah yonetim bir iyilik yaparda yeniden anlasir beko'ile |
kesinlikle BEKO!!!! |
yani sıradan takımlarla aynı forma reklamını koskoca BJK ye nasıl yakıştırıyorlar anlamıyorum.. |
beko görsel olarakta formaya en iyi yakışandı.. |
beko yakısıodu ama işin maddi boyutuda var |
Katılıyorum arkadaşım... BEKO BANKO OLMALI.. |
Bence formada reklam meklam olmasın.Formanın asaletini lekeliyor gibi geliyor bana.Reklam tabelası gibi duruyor.En iyisi bence formada reklam falan olmasın. |
Bako, Bozkurt Mensucat, Sony, Arçelik, Beko, Cola Turka, Turkcell. Bunların hepsini göğsümüzde taşıdık. Yönetimden beklentimiz en büyük kaynağı yaratarak uluslararsı bir firmadan reklamı BJK formasının göğsüne yapıştırmak. Samsung, Mercedes, Opel, Coca Cola, Pepsi, DHL.... Ama en önemlisi bu sponsorun Beşiktaş'a çok iyi bir kaynak yaratması hatta dünyaca ünlü bir yıldızın transferine de soyunması. |
beko tabiki cunku ben beyas esyalarından memnunum sahsen :D |
Türkiye`de Saat: 21:31 . |