![]() |
Fotomaç : Beşiktaş'tan Roque Junior bombası.... Beşiktaş'tan Roque Junior bombası Kartal, transferde sessizliğini bozmak üzere... Siyah-beyazlıların, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Roque Junior'un peşinde olduğu ifade edildi. Beşiktaş, Sivassporlu Servet Çetin için de yeniden harekete geçti. *** Junior atağı Bonservis bedelinin 1.5 milyon euro olduğu ifade edilen Roque Junior, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro istedi. Almanya'da mutsuz Beşiktaş, ara transfer dönemi kapanmadan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, bir yandan Kleberson'un pürüzleri ile uğraşırken, bir yandan da savunmaya kaliteli bir yabancı almak için girişimlerde bulunuyor. Kartal'ın aklındaki ilk ismin Leverkusen'de forma giyen Roque Junior olduğu öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Tecrübeli futbolcunun Alman ekibinde mutlu olmadığı ve ayrılmak istediği ifade edildi. Sambacı 31 yaşında Almanların Türkiye temsilcisi, Beşiktaşlı yetkililerle bir görüşme yaparak, "Roque Junior, Leverkusen'de kalmak istemiyor. Bonservisi 1.5 milyon euro olan Brezilyalı oyuncu da yıllık 2.5 milyon euro istiyor" dedi. Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenilen Junior'un, indirim yapabileceğini bildirdiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi de "Dengeleri bozmayacak bir rakam olursa işi bitiririz" kararını aldı. KİMDİR Brezilya'nın Santa Rita Do Sapucai bölgesinde doğan Roque Junior, 1.86 boyunda ve 73 kilo ağırlığında. Savunmada görev yapan sambacı, Leverkusen'den önce L. United'da forma giydi. Fatih DOĞAN/fotomac:rolleyes: |
haber fotomaç ama gene de Fatih Doğan iyi araştırmalar yapan bir gazeteci doğruysa eğer isabetli bi transfer olur. |
kaynak fotomac=kolpa |
tecrübeli ve hava hakimiyeti olan oyuncu... hem brezilyali bizimkilerle iyi anlasir uyum süreci kisalir... ama sakatlik konusunda cok hassas leverkusende geldiginden beri 3 mac üst üste oynadigini görmedim,zaten su an da sakat... yazin kontrati bitiyor ucuza mal olur gelmek isterse.... |
Doğru olmasını ve gerçekleşmesini çok isterdim. |
sakat değilse olabilir yoksa bence ronaldoyu tekrar getirmeliyiz |
bu adam gelirse bnce çk işimze yarar bu gelirse kleberson kalmak ister snçta mlli tkımdan arkadaşi ve kle'de kndine gelir inş :D neyim gelirse hayırlı olsun bide serhat gelsin yter bize.. |
bence orta sahaya adam gibi bi adam gelsin şu klebersonun yerine o zmn beşiktaşın harikalar yaratacağına inanıyorum forvet konusunda nobreninde biran önce elden çıkması gerektiğini düşünüyom bobo bence en iyi forvetimiz sonra güleç |
sakat değilse iyi olur |
Alıntı:
|
haber doğruysa yararlı olabilir |
bu adamı alırsak yanlış üstüne yanlış yaparız.bu adam kendini kanıtlamş biri sadece alacagı paraya bakar.2,5 milyon euro gelecegine hiç gelmesin.bu adamın hava üstünlügü falanda yok.millet djemba djemba ya karsıydı kaç maç oynamış diye gidin bakın bu adam bu sene top oynamış mı???(valla forumda bazı arkadaşları anlaması hakkatten güç)o takımdan alınacak tek stoper juan dır.ayrıca brezilyalı oyuncular savunma yapamaz yani savunma yönleri iyi degildir (bazı istisnalar kaideyi bozmaz) stopere veya ön liberoya oyuncu alınacaksa kesinlikle ya fransız ya da fildişinden olması lazım. |
Suan cogu arkadaslar transfer istedigi icin bu oyuncuyada hemen alinsin filan diyorlar, boyle dusunmeyin arkadaslar. Yararli olacaksa gelsin, olmuyacaksa kapimizindan bile ugramasin ayni bu oyuncu gibi. Adam bi sezonda ancak 17 mac oynuyor, isimize gelmez |
Alıntı:
sonuna kadar katılıyorum |
Alıntı:
sana katıldığım nokta brezilyalı olmasın fransa liginden çok iyi ve ucuz stoper bulabiliriz |
Roque Junior 5 para etmez. Onun savunmada yaptığı hataları bir izleyin de görün... Benim defans için tavsiyem Dellas! |
adam douştan beşiktaşlıymış bizim için can atıomuş kanım siyah beyaz akar diomuş bedava gelirim demiş |
ii olur aslında ama sakatlıgı ne durumda acaba |
abartmayın arkadaşlar Roque Junior brezilyalı olabilir ama arkadaşın dediği istisnalar arasında bir brezilyalıdır. Gerçi son senelerini izlemedim ama Milan da izlediğim Roque Junior ne yapacağını iyi bilen bir defans oyuncusudur. Şu devre arasında ille de transfer yapılacaksa bence iyi bir transfer olur. Ama sakatlık durumu varsa tabii ki alınmasın. |
fransa liginden çok iyi ve ucuz stoper bulabiliriz |
arkadaslar tek fotomac vermiyor bu haberi, Sabah'ta da var... Roque Junior Beşiktaş'a! Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor. Kaynak: Sabah |
valla roque junior iyi bir secim olabilir ama 2.5 milyon euro vermesinler en fazla 1.5 milyon euro ya imza attirsinlar... ama defansa daha kaliteli oyuncularda bulunabilir .... |
veya mac basi para... |
Runje İ.Toraman---Dellas---G.Zan---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Nobre |
Dellas in yerine Kyrgiakos olurdu toprak bence ama ikisinide istemiyorum |
Runje İ.Toraman---Koray---G.Zan---İ.Üzülmez Fahri---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Nobre bu da uyar mi toprak?? |
Runje İ.Toraman---Roque Junior---G.Zan---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---Delgado Nobre Bence Roque Junior faydali transfer olabilir... |
bakıyorum da hemen kadroları kurmuşsunuz :D:D:D |
adam bu sezon daha mac oynamamis. tam aradigimiz adam...gelirse bence hariklar yaratacak...üstelik de cok genc...alacagi paraya gelince 2.5 milyon ne ki??? bi mercedes almaya kalksa paranin yarisi gidecek....yönetimden anlayis bekliyor... |
Yaş konusunda ben de katılıyorum. Ama takdir edersiniz ki hem genç hem kadroda yer bulan bir adamı devre arası almamız çok zor. Bence Roque Junior başarılı olabilir çok fazla riskli bir transfer olarak görmüyorum. |
Roque Junior'dan Kartala yeşil ışık http://www.fotomac.com.tr/2007/01/21...BAB4F0B31b.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Beşiktaş'ın gündemindeki Bayer Leverkusen'li savunma oyuncusu Roque Junior, Kara Kartal'a yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, "Beşiktaş'a gelirim. Pazarlığa da açığım" ifadesini kullandı. *** Kartal'ı isterim Brezilyalı Junior, "Sezon sonunda serbest kalıyorum. Para konusu kolay" dedi. Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sırasında bulunan Roque Junior yeşil ışık yaktı. Menajerler aracılığı ile siyah-beyazlı ekibin gündemine gelen 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun, "Türkiye'ye gitmemem için bir sebep yok. Beşiktaş'ta oynamayı isterim. Orada da Brezilyalı oyuncular olduğunu biliyorum. Sezon sonunda serbest kalıyorum. Kulübüm http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D Bayer Leverkusen de her türlü kolaylığı gösterecektir. Yıllık 2.5 milyon euro kazanıyorum ama bu rakam üzerinde yine oturup konuşabiliriz. Beşiktaş benimle resmen ilgilenmeye başladığı anda masaya otururuz" dediği öğrenildi. kaynak fotomac |
http://www.sabah.com.tr/2007/01/21/i...AA607B859b.jpg http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Beşiktaş forması bana gurur verir Siyah-beyazlıların gündemine gelen Leverkusenli Roque Junior, "Beşiktaş'a gitmek isterim. Kulübüm de kolaylık gösterir" dedi. Almanya'nın Bayer Leverkusen takımının Türkiye'deki temsilcisi Erdal Akagündüz'ün önerisiyle Beşiktaş'ın gündemine gelen Roque Junior, siyah-beyazlı ekibe yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye giderim. Orada Brezilya'nın önemli futbolcuları bulunuyor. Ricardinho'nun da Beşiktaş'ta oynadığını biliyorum. Beşiktaş formasını giymek bana gurur verir" ifadesini kullandı. 2.5 MİLYON EURO İSTİYOR Bayer Leverkusen'in bonservisini 1 milyon euro olarak belirlediği Roque Junior, "Kulübümün http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D gereken kolaylığı göstereceğini biliyorum. Zaten sezon sonunda serbest kalıyorum. Ben ise Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro talep ettim. Ancak bu rakam üzerinde konuşup anlaşabiliriz. Resmi teklif geldikten sonra pazarlık yapabiliriz" şeklinde konuştu. Bayer Leverkusen'de forma şansı bulamayan Brezilya Milli Takımı'nın eski futbolcusu, Gheorghe Hagi döneminde Galatasaray ile anlaşma noktasına gelmiş ancak sarı-kırmızılı ekip tercihini Rigobert Song'dan yana kullanmıştı. FATİH DOĞAN |
bence de zaten biraz yasli adam lagzim. Bizim takima, hele hele defansa tecrübeli bir adam lagzim, bundan tecrübelisini mi bulacagiz?? hemde cabuk takima alisir... |
Aman Dikkat Veröffentlicht: 05.01.2007 - 12:34 Uhr Roque Junior wieder zurück Nach einer langwierigen Achillessehnenverletzungen ist Roque Junior gestern aus 6 monatiger Reha aus Brasilien zurückgekehrt. Wann der Verteidiger, der 2006 nur 2 Bundesliga-Spiele bestritt, wieder für Bayer spielen kann, ist unklar. Arkadaslar biraz arastirma yaptim bahsi gecen oyuncunun 6 aylik birsakatlik sonrasi daha ikihafta önce brasilyadan geldini,2006 senesinde yalnizca iki mac yapmis,ve takimda yine oynayip oynayamayacaginin MECHUL oldunu yaziyor.......!:confused: Tasfermarkt tan Alinti |
sakatligi ciddi ise aman uzak dursun.. |
sakatligi varsa gelmesin zaten cok sakatimiz var |
Alıntı:
|
Gelmeye hazır BEŞİKTAŞ'IN daha önce talip olduğu Roque Junior'un, siyahbeyazlı yönetime haber göndererek, "2 milyon euro karşılığında gelirim" dediği öğrenildi. Bayern Leverkusen'de forma giyen Brezilyalı futbolcu ile defans sorununu çözmek isteyen Beşiktaş'ın transfere sıcak baktığı ve Alman kulubüyle temasa geçtiği belirtildi. TIGANA'NIN da gelmesi yönünde http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D görüş bildirdiği 31 yaşındaki oyuncunun bonservisinin 1.5 milyon euro olması yönetimi düşündürüyor. Tigana, başkan Demirören'e "Transferde çok fazla geciktik. Roque Junior, defans için tam aradığımız isim. Bir an önce alınırsa bizim için iyi olur. Bu konuda fazla zaman kaybetmeyelim" dedi. kaynak : fotomac |
kaynaklar fos ama kalıtelı oyuncu tabı sakatlıgı ne derece onuda bılmek lazım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:49 . |