![]() |
Mustafa Doğan Mustafa Doğan ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
kim ne derse desin Mustafa iyi bir oyuncu kafa toplarını alıyor, korner atışlarında rakip kalede gol arıyor sessiz sedasız adam gibi topunu oynuyor. helal be sana. |
bence mustafa doğan yi bir oyuncu değil ben nedense sevmiyorum bu adamı ! |
Alıntı:
|
En iyi yerli Markördür Mustafa görev adamı yani. Kiritik bir maçta tehlikeli bir adamı vereceksin ona, o adamı siler sahadan. Fenerde kalmış olsaydı Sevhcenko ööle başı boş dolaşamazdı milan maçında... |
abi ben bu adamin futbol tarzini bile bilmorum bu sezon cok az oynadi herhalde |
Alman disiplini almış Savaşçı oyuncu |
türkiyenin en ii markajcısı...adam adama savunma için biçilmiş kaftan..bide ceza sahası içinde biraz daha dikkatli bassa adama daha ii olurdu... |
super bir oyuncu, cok profesional, o herzaman lazim, adam yedek kalsa bile konusmuyor isini yapiyor, cok iyi bir oyuncu |
Bence Mustafa Dogan artik Futbolu birakmali! |
Mustafa Doğan Karakterli bir futbolcu ancak beşiktaş a yetecek kadar degil bence. ancak su anki durumda oynamali zira alternatifin olmadigi yerde sözler kifayetsiz kaliyor :) |
Mustafa tam bir profosyonel...kariyerinde bir tek hatasi var o da bir klübe 8 sene tahammül etmesi... |
muhahha güsel yorum |
öyle ama napim yani...bi hatasi daha var o da türk milli takimi yerine almanya milli takimini secmesi |
işte orda çok saçma bi iş yaptı |
bence mustafa tam bir profosyonel...adam uzun süre yedek kaliyo ama oynadigi zaman yine de iyi performans sergiliyo... |
Mustafa Doğan jest yaptı http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifTeknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, çeşitli teklifler olmasına rağmen, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı 29.05.2006 Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. |
Mustafa Doğan jest yaptı Mustafa Doğan jest yaptı Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. Kaynak : Fanatik |
Mustafa Doğan jest yaptı Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. superspor işte bize böle adam lazım,oyunculuğunu bi kenara bırakın,paralın lafını etmiyor,helal olsun.. |
mustafa dogan eziklere gölunu atarak vazifesini yaptı görev adamı |
bende çağlayla aynı fikirdeyim ..m.doğan iyi bi görev adamı ama sıfır teknik var ve gecen sene onun oynadığı maclarda yediğimiz gol ortalaması 2 dir ona göre davransınlar ii bi türk defans bulurlursa hemen göndersinler |
Mustafa Doğan sadece fener maçlarında oynasın atsın onlara gol attığı maçta stattaydım adam nasıl oynamıştı yav kalsın iyi bir yedek olur |
Alıntı:
|
valla mustafayi cok takdir ettim....adam resmen bos mukavele imzaladi...helal olsun |
tam bı profosyonel |
Bencede tam bir profesyonel ... ama sadece profesyonel baska bişi yoq... |
çok iyi insan hırslı oyuncu ama teknik sıfır bu adamda ya...bir de çok heyecanlı ayağına top geldiğinde öyle bir heyecanlanıyor ki sanki el bombası attılar üzerine....öyle ki geçen yıl ahmed hassan topu her mustafa'ya verişinde sakin sakin diye elleriyle işaret ediyordu... |
Şu anda ki oturmuş beşiktaş 11'inin süper defans YEDEĞİ |
Çok iyi bir yedek ama sadece yedek:( yahu adama ihtiyaç duyuldu oda sakat bu fırsatı ii değerlendiremedi yerindeki herkes sakattı ama bence takımda kalmalı ii bir yedek tabii o bunu sorun etmiyorsa |
mustafa doğan ekmek yediği takım için her zaman en iyisini vermeye çalışan bir oyuncu |
bence mustafa doğan yi bir oyuncu değil. 3 HECE 8 HARF SADECE BEŞİKTAŞ |
tek kelime futbolu bıraksın BJK SEVİYORUZ |
çok iyi bir profesyonel çok iyi bir yedek ama inşallah ona fazla ihtiyacımız olmaz:) |
bence olabilecek en iyi yedek ama yedegin de yedegi yapilacak adam degil o kadar da degil tigana uyan artik, bjk a takimi okul degil bize kupalar getirmek icin gerekirse oynat mustafayi, ben ce mustafa cok iyi bir yedek.. |
hırslı bir oyuncu,böyle oyunculara ara sıra ihtiyac olur,mesela bakinin kırmızı kartından sonra bu hafta defansta oynayacak diye düşünüyorum |
iyi bi profosyonel küme düşen köln den gelmeside sorun değil benim için tek dokunan rıza zamanın da alınan ama hiç oynamayan güven istanbulspor da oynarken ve geleceğin yıldızı denirken kasti gibi gelen bi ozisyonda bacağını kırdı çocuğun ve sonrada banane beni ilgilendirmez dedi maç sonu röportajda o yüzden sevemedim. am profosyonel birisi ve süper profosyonel. |
o bir biyonik adam terminatör çok sağlam vucudu var |
yedekte dursun lazım olur belki |
yedek kalması en iyisi bizim için |
mustafa doğan iyi oyuncu ama nedense bir türlü istenilen forma ulaşamıyor. |
Türkiye`de Saat: 21:46 . |