![]() |
Mustafa Doğan Karakterli bir futbolcu ancak beşiktaş a yetecek kadar degil bence. ancak su anki durumda oynamali zira alternatifin olmadigi yerde sözler kifayetsiz kaliyor :) |
Mustafa tam bir profosyonel...kariyerinde bir tek hatasi var o da bir klübe 8 sene tahammül etmesi... |
muhahha güsel yorum |
öyle ama napim yani...bi hatasi daha var o da türk milli takimi yerine almanya milli takimini secmesi |
işte orda çok saçma bi iş yaptı |
bence mustafa tam bir profosyonel...adam uzun süre yedek kaliyo ama oynadigi zaman yine de iyi performans sergiliyo... |
Mustafa Doğan jest yaptı http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifTeknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, çeşitli teklifler olmasına rağmen, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı 29.05.2006 Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. |
Mustafa Doğan jest yaptı Mustafa Doğan jest yaptı Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. Kaynak : Fanatik |
Mustafa Doğan jest yaptı Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Siyah-Beyazlı ekipte kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız” diye konuştuğu belirtildi. superspor işte bize böle adam lazım,oyunculuğunu bi kenara bırakın,paralın lafını etmiyor,helal olsun.. |
mustafa dogan eziklere gölunu atarak vazifesini yaptı görev adamı |
Türkiye`de Saat: 00:17 . |