![]() |
Son derece yetenekli bir oyuncumuz |
defansın vazgeçilmezi,bel kemiği bence..ayrıca ibo ile çok iyi uyum sağlıo...! |
son kale geçilmes armada 2 |
takımdaki en iyi beşiktaşlılardan biri adam gibi adam,beşiktaş terbiyesi deriz ya herzaman işte gökhan o söze en fazla yakışan futbolcularımızın başında gelio,hırs,yetenek,iyi niyet hepsi war adamda...Allah daha da yolunu açık etsin... |
iyi niyetli ama futbolcu dediğin pozisyonları iyi süzecek ofsayt diye bırakmıyıcak öyle tecrübe kazanması lazım tecrübeli bi stoper alırsak iyi olacak |
ewet kardeşim iyi süzücek doğru sölüosun da hata bu insanlara mahsus...takımda 4 4 lük 0 hatasız oynayan biri war mı sölermisin...bi fener maçını sadece gökhana maletmek ne kadar mantıklı sence??? |
çok iyi defans oyunvusu ama cam adam heran sakatlanabiliyo |
takımın bel kemiği desem yeridir,helal olsun gökhan a Türkiye'nin en iyi savunma oyuncusu hem de şüphesiz |
1-2 sene daha oynaıp avrupa ya gitsin |
Gökhan Zan avrupanın en iyi defasnlarından biri bence... Kalitesiyle zaten şimdiden avrupa kuluplerinin takibinde.. Beşiktaşımız için cok fayda saglayacak bir oyuncu |
gokhan bence takımın en iyilerinden biri...Yeni sezonda kendini daha da geliştirerek,daha da kanıtlayarak buyuk başarılara imza atacaktır hem beşiktaş ta hem de milli takımdaa...Yalnız kendine dikkat etmesi gerekk sezon içinde cok fazla sakatlanarak takımdan ayrı kalıyor..Kendisini sakatlıklara karşı korumalı...Başarılar gokhan... |
sakar olmasa daha iyi olcak gözü kapalı toplara atlıyo çok sakatlanıyo |
avrupa gozukuyor bu formu hırsı devam ederse elimizde zor tutacagımıza benziyor gokhanı sakatlıklarda olmasa hersey daha iyi olacak |
defansıız bel kemigi |
bence sakar bi oyuncu ama yetenekli yani çalışıyor vede hırsı var türkiyede bunlar yeterli bence aa biraz çalışşsa kimse tutamaz.ayağı yere düz bassın |
beşiktaşın vazgeçilmezi |
ya gene mi sakatlandı hazırlık macında oynamadı |
çok iyi oyuncu ama maç izlerken çok korkuyoruz şimdide mi sakatlancak yoksa diye.. ilginç yaa...neden çok sakatlanır acba...:nurse: :nurse: |
çok sakatlanmasa Avrupa da olabilirdi bu sene |
Zan’dan iyi haber http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...zannnn2800.jpg Siyah-Beyazlı ekibin savunmasının belkemiği Gökhan Zan’ın iddia edildiği gibi önemli bir sağlık problemi bulunmadığı açıklandı. 29.07.2007 Siyah-Beyazlı ekibin savunmasının belkemiği Gökhan Zan’ın iddia edildiği gibi önemli bir sağlık problemi bulunmadığı açıklandı. Beşiktaş Kulüp Doktoru Ayhan Optur, milli oyuncunun böbreklerinde ve idrar yollarında rahatsızlık bulunduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı. Dr. Optur, “Bilindiği gibi Gökhan Zan’ın Hamburg ile oynanan hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol ayak bileğinde bağ zedelenmesi olmuştur ve tedavisi devam etmektedir” görüşlerine yer verdi. Gökhan’ın Sheriff maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Kaynak :Fanatik |
bu sene yedek kalacak diyolar ama ben inanmıyorum inanmak da istemiyorum. Toroman'a da ona da kıyamam yedek kalmaları için. Ama yabancı gelince mecbur kesecekler sanki.. |
C.tesi günü akşam Gökhan Zan çok kötüydü. Az kalsın maç gidiyodu. inanılmaz 2 hata yaptıki gözlerime inanamadım. |
adamı Arsenal istedi daha nolsun?? ama sakatlıkları işte. yoksa hem Toraman hem de Gökhan yetenekli ve zeki oyuncular. kendilerini geliştirerek devam ederlerse dünya çapında oyuncular olurlar. |
zan zan gokhan zan |
Gökhan Zan 1 ay yok! Beşiktaş'ın dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Zan, 1 ay sahalardan uzak kalacak.Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinin 17. dakikasında topa vurduğu sırada sol bacağını tutarak acı içinde yerde kalmıştı. Zan'ın, sol üst adalesinde lif yırtığı olduğu ve bu futbolcunun Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Liverpool maçı kadrosundan çıkartlıdığı öğrenildi.Öte yandan, Gökhan Zan'ın bu sakatlığının ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 04.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
hemşo iyi oynuyo ama birde sık sık sakatlanmasa |
sakat olmadığı dönemlerde duvarımız ne top ne adam geçer helal sanada az emeğin yok üstümüzde jnm benim |
Gökhan abimizden haberi olan var mı? Duyduğuma göre evde yatıyormuş. |
hayata tek sucu yanlış yerde dogması vucudunun gelısmesı ama bu gelışmeye karsılık kemıklerın gelişmesı onu bıtırdı bu buyuk haksızlık |
bende kademede çok işler yapacak olan bir oyuncumuz |
gökhan bizim "cam adam"ımız çok çabuk sakatlanıyo ama yine de iyi oynuyo bnce |
zan iyi oyuncu ama bir türlü sakatlıktan kurtulamıyo ya |
gökhan zan gitsin bu adam yedek kaldı mı sorun çıkarır gibi geliyor bana, e ne de olsa milli bir futbolcu...! |
anlasmayiz insallah zanla |
bence gokhan kalmali ! |
gokhan zan la anlasılacagına ıbrahım kas la anlasılmasını tercıh ederdım |
gerçekten defans ta olması gereken bir futbolcu |
Takımda kalması çok iyi oldu, zorlu maratonda kesinlikle ona ihtiyacımız olacak. |
İri ve güçlü fiziği ile öne çıkan defans oyuncusu, hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınmakta ve bunun yanı sıra toplara sert vuruşlar yapabilmektedir. Sık sık sakatlık sorunlarıyla boğuşan futbolcu, A Milli Takım'ın da değişmez oyuncularından biridir.... internette gökhanla alakalı ilk bunları görmüştüm .....başarıları devm eder inş... |
İlginçtir uzun süredir sakatlanmıyor ve bizde bile halen oynasın mı oynamasın mı tartışması sürerken milli takımın ilk 11'inde değişmez isimlerden. :) Yavaş yavaş geliştiriyor kendisini, artık saçma hatalarını eskisi kadar yapmıyor ve fiziksel mücadelelerde de gayet başarılı. Umarım çok daha iyi olacaktır ilerleyen dönemlerde.. |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |