![]() |
Gökhan Zan http://img89.imageshack.us/img89/136...zan8888oi8.jpg Gökhan Zan ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
buz adam sen de yıldız olacan bu takımda hem ülke futbolu hem BEŞİKTAŞ ımız senden çok şey bekliyor. koçuuum benim. |
hem bize hemde beşiktaşımıza uzun yıllar faydalı olacak birisi ! |
Kartal Gökhan, yıllardır satılacağın yazıldı, kadro yüzü görmedin hep uzaklarda kiralık oynadın. Ama bir kere terbiyesizlik etmedin. Hiçbir hocayı eleştirmedin. Her kiralık gidişinde aynı şeyi söyledin. "Ben hala bir kartalım hazır olduğumda dönüp Beşiktaş'ımda oynayacağım." dedin. İşte bu forma böyle kazanılıyor. Bu forma ancak böyle hak ediliyor. Bu takımın böyle Beşiktaşlılara ihtiyacı var... |
Gökan cok harika bir futbolcu zamanla daha iyi olacagına inanıyorum tam bir kartal |
ankara MaÇinda Bİr Harİkaydi, Çok Saygi Duydum Walla |
toraman ile cok iyi bir ikili olurlar, kafa toplarinda hakim olan bir oyuncu, genc ve dinamik |
Tek yazabileceyim: Hayatimda gördügüm en sanssiz Futbolcu! |
gökah ileride bir ronaldo gibi olur bence |
yarari olan bir futbolcumuz |
iyi bir futbolcu...sakatliklar bir türlü yakasini birakmadi |
en yakın zamanda eski formuna kavuşacak |
insallah... |
hava toplarındaki hakimiyetinide arttırması lazım |
bence GOKHAN IBRAHIM ıle ıı oynar top gecer adam gecmez ama harbıdeN ACAIP talıhsız adam yaa ya kendıne dıkkat etmıo yada COK delıyurek yanı sakınmıo kendını durum ortada kac defa sakatlandı dıkkatlı olmasını ıstıorMM |
Gökhan Zan dönüyor SAKATLIK nedeniyle uzun zamandır takımdan ayrı kalan Gökhan Zan, tamamen iyileştiğini ve artık oynamak istediğini söyledi. Sadece idman açığı olduğunu belirten genç savunma oyuncusu, "Talihsiz bir sezon geçirdim. Milli Takım'a seçilmişken sakatlanmıştım. İnşallah bu son olur" deiye konuştu. |
Gokhan Zan Turkiye'nin en yetenekli defans oyuncusu, Ibrahom Toraman'dan bile cok daha ilerde su an. Bence Turkiye'den Avrupa'da buyuk bur kulube gidebilecek tek defans oyuncusu. Hava toplarinda hakimiyeti ve hamle hizliligi inanilmaz, ozellikle ilk mudahalelerden korkmamasi ve cabuk olmasi buyuk bir arti puan. Bence direkt ilk 11'de oynamali, Ibrahom Toraman da bek oynayabilir mesela, cunku cok fazla (gereksiz) hata yapiyor savunmanin gobeginde. |
beşiktaşa yardımı dokunur bence http://img148.imageshack.us/img148/3048/bsgbc20hw.gif |
Gökhan zanı tbr etmek lazım çünkü sakatlığı dolayısıyla sahalardan o kadar uzak kaldı ve ben performansında bir düşüş görmüyorum inş böyle dewam eder... |
Gökhan Zan Gerçek Bir Beşiktaşli Tekmeye Kafasini Sokacak Kadar Cesaretli Biri Uzun Süre Beşiktaşimiza Hizmet Edeceğinden Kimsenin Kuşkusu Olmasin |
dünyanın en şansız adamlarından biri üzülüyorum ben yav bu gökhana:( |
|
Gökhanın başını şanssızlık bırakmıyor sürekli sakat ama şu varki;gökhan o kadar sakatlanıyor sahalardan haftalarca uzak kalıyor ama iyileşince performans düşüklüğü olmuyor buda çok iyi |
gökhan biras daha kendini oyun kurma yolunda geliştirirse dünyanın sayılı defamslarından biri olur bence çünkü zaten havadan ve yerden top yada adam kacırmıyo biras da şans yok gökhanımda ama olsun bu sene banko oynayacak bizde defans onunla daha da güsel olucak inşallah... |
gökhan bence çok sağlam..çok kaliteli..çok şanssiz... |
besıktasımıza uzun yıllar hızmet edecek durust bırı |
çok kaliteli ama sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı.Toraman la müthiş bir ikili oluyor inşallah busene sakatlıklardan kurtulur.savunmada sorun yaşatmaz bize |
Gökhan Zan Bence Harika Bi Futbolcu. Inşallah Bir Daha Sakatlanmaz |
cok cabuk sakatlanıyo onun dısında gayet iyi |
su sakatliklar bi bitmior, ins yeni sezonda sag saglam kartallar gibi oyun oynicaz... gökhan iyi bi oyuncu.. |
gökhan zani begeniyorum boylu poslu(defas icin gerekli)ve cok istekli genc yetenekli. bu sene iyi bir hazirlik dönemi gecirirse daha istikrarli olur. |
biraz topları ayağa verebilse harika bir defans oyuncusu olur |
herşeyden öte ben bu ikinci yarıda ezik maçlarını izledim takımda ki en istekli futbolcu tekmeye kafa sokuo. herşeyi yapıo. işte böyle adamlarla bi yerlere gelicez eziklerin toplamalarıyla deil. beşiktaşlılık ruhu var adamda |
İbrahim Toraman dan sonra türkiye'nin şuandaki en iyi defans oyuncusudur kendisi.Ve partneri asla koray olmamalıdır.Toraman-Zan uyum sağlar ve CAnnavaro-Nesta gibi olur... |
ZAn ii.. ins milli takımda da oynar.. |
zan inşallah çok daha iyi olacak. buna yürekten inanıyorum... |
zan bence toramanı geçti. milli takımda toraman oynamaz belki ama. zan kesin forma giyer. |
gökhan benim en sevdiğim oyunculardan biri |
kısa zamanda ılerleyen grafıgıyle hem Beşiktaşımızın hemde a mıllı futbol takımımızın vagecılmez oyuncusu oldu walla bravo ona |
gökan süper tek kelime |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |