![]() |
ağzını hayra aç gökhan sen bize lazımsın |
gökhan ağzını hayıra aç abicim dah cok gençsin |
Bence Super Bir Oyuncu Her Takima Lazim ama Sadece Bizde Varrr OH BE KISKANANLAR ÇATLASIN:D :D :D :D |
Alıntı:
|
Ya bu Senderos manyak adam ya!!acayip begeniyorum onu,Eiklere göz acdirmaz kayar onlara:eek:.!!! |
her takıma lazım hırsıyla Beşiktaş'ımızın oyuncusu olmayı hakediyo,bi de çok sakatlanmasa çook ii olcak... |
4 milyona satarsa bizim yönetim 5 dakika durmasın gitsin ulen adamlar salak salak adamlara bile daha fazla veriyorlar Gökhanın nesi eksik en az 10 milyon dolar belki dahada fazla |
satmazlar satamazlar gökhanı kaç para verirlerse versinler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
10 Milyon pound aşağısı kurtarmaz. Zarar eder valla... |
bu zamanda adama 4 milyona bezir yağı deyirmiyorlar. ne 4 milyonu ya. gökhanın değeri en az 25 milyon euro. |
yok yok GÖKHAN ZAN = Henry + Ljünberg + Gilberto bu nasıl iyi bir formül dimi |
Yalan haber, Times'ta boyle bir haber yoktur... |
ne 4 miloynu yaaa...gokhan ın degeri en az 10 milyon euro... O parayla cerez bıle alınmıo yaaa... |
Milli takımın ve bizim satılmazsa en az 10 yılımızı kurtamış oyuncu bence |
4 milyona gökhanın kranponlarını verelim.1-2 daha versinlerde yanına posterini de koyalım :))))))) |
Arsene Wenger beşiktaşla alışveriş yapmak istiosa biz ondan defans oyuncusu alalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi onuda satalım maça defansız b aşlayalım bari |
Alıntı:
|
artık paraya kanıp oyuncu satmamak lazım,büyük para dedik carewi sattık ne olduğunu gördük |
10 tane ii defans oyuncumuz var sanki onu satıp iki tane defans mı alcaz onun kalitesinde;) |
satmayızzz henry i werirlerse takas olabilirrr:D |
gökhan zan zaten bu fiyata kendisi gitmek istemez hep deidği bi söz var bu takımdan gittiğim zaman hem clup hem ben yararlanırsa giderim... |
Artik Değillerdirrrr |
4 milyona sadece gokhanin formasini alirlar :D gokhan icin en az 7-8 milyon dolar vermeleri lazim yoksa oyle ucuza yollamasinlar cunku yerini dolduramazlar... |
Versinler 20 Milyon Euro Alsınlar İşlerine Geliyorsa..! |
ribery ye 23 theo walcott a 10-11 milyon dolar civari veren bir kulup gokhan zan icin de 10-15 verebilir..... |
bu takımın ender faydalı oyuncularından biri gökhan zan,onu da satalım da elde avuçta kalmasın |
İlk golde gökhanın hatası büyüktü , bu golden sonra takımın gardı düştü , kendisine çok güveniyor , son adam olarak çok riske giriyor tabi hata yapıyor, seyircinin gösterdiği aşırı ilgiyle kendini puyol zannetmeye başladı , henüz erken 3 günde büyük topçu olunmuyor... |
çok sık sakatlanıyo yoksa mükemmel oyuncu |
gökhan zan türkiyenin en ii defans oyuncusu, ben onu cok beyeniyorum, ve yilin transferi olarak görüyorum, allah seni kötü gözden ve sakatlikdan korusun...ayrica cooook ii bir insan..o tek basina ailesini gecindiriyor, kardeslerini falan yani....helal sana |
Alıntı:
|
türkiyenin son yıllarda b.korkmazdan sonra yetiştirdiği gözü kara mücaedeleci,güçlü ve beşiktaşlı bi oyuncumuz..ben cok seviyorum gökhanı mücadelesinden dolayı |
Alıntı:
|
4 MİLYON EURO COK AZ 7-8 MİLYON EURO VERMELERİ LAZIM EN AZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCUSU O |
Alıntı:
|
Besiktasimizda, BESIKTASIMIZ icin oynayan tek futbolcu suan, Helal olsun sana Gökhan Zan... |
Türkiye`de Saat: 22:55 . |