![]() |
medyanın uydurmasıdır inş,yoksa bizim gökhana ihtiyacımız war,satmak için çok erken yani.. |
Alıntı:
|
iyi bir takas + para ya gidebilir.. |
TAm bir kazma......Sahadaki duruşuyla yer tutuşuyla kafaya çıkışıyla herşeyi ile rezil bir oyuncu....Gökhan zan ve İbrahim toraman pimi çekilmiş el bombası gibi ne yapacakları belli olmuyor...Sakatlanması takım için çok iyi oldu..İleride göreceksiniz... Gerçekten şaşırdığım nokta bu oyuncuyu tüm spor yazarları ve beşiktaş taraftarı beğeniyor..Keşke bi maçın görüntüleri olsa size yaptığı hataları göstersem..... |
Alıntı:
Futbolu bilen gerçekelri gören arkadaşlarımızın yazılarını burada okumak ne güzel.......Yaş 17 ama arkadaş biliyor futbolu...İki görüşede imzamı atarım... |
Taraftar baskısı yok Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, takım gidişatından, teknik direktör Jean Tigana'nın oyuncu seçimlerine, Avrupa hayalinden, siyah beyazlı taraftarlara, milli takımın durumundan sakatlığına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı Gökhan Zan, Beşiktaş Kulübü'nün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısında yer alan röportajında, bu sezonki puan kayıpları ile ilgili olarak, ''Biraz şanssızlık oldu diyebilirim. Biraz da biz futbolcuların bireysel hatalarından kaynaklandı. 90 dakika oyun disiplinine ayak uyduramıyoruz ve konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Yoksa futbolcular bilerek performansını aşağı çekmiyor. Tam aksine hepimiz bütün enerjimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Herkes Beşiktaş formasına layık olmaya çalışıyor. Kimse (Ben bu maçta kötü oynayacağım) demiyor. Tüm futbolcular, koskoca Beşiktaş forması altında, medyanın ve milyonlarca Beşiktaş taraftarının önünde kendini göstermeye çalışacaktır. Bu kayıplar biraz da yeni bir takım olmamızdan kaynaklanıyor. İkinci devre daha iyi olacağımıza inanıyorum.'' dedi. Takımdaki en önemli sorunun ne olduğu sorusuna Gökhan, ''Sorun, konsantrasyon ve motivasyon eksikliği diyebilirim. Biz idmanda çok iyi çalışıyoruz. Gereken her şeyi yapıyoruz. Hocamızın verdiği taktiği uygulayıp çalışmalarımızı düzenli bir şekilde yapıyoruz. Ama saha içinde konsantrasyon eksikliğinden, zaman zaman oyun disiplinine ayak uyduramıyoruz'' diye yanıt verdi. -''TIGANA, KİM ÇALIŞIRSA ONA FORMAYI VERİR''- Gökhan Zan, ''Futbolcuların Tigana ile ilişkileri nasıl? Bazı yorumcular soğuk davrandığını ve saplantıları olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu?'' sorusunu ''Ben buna katılmıyorum. Çünkü onunla burada, birebir yaşayanlar biziz. Tabii ki her futbolcunun görüşü ayrıdır ama Tigana kim çok çalışıyorsa ve hak ediyorsa formayı ona veriyor. Bunu da herkes görüyor. Yıldız futbolcu, vasat futbolcu ayrımı yapmıyor. Herkese eşit derecede yaklaşıyor. Gerektiğinde Mehmet Sedef, gerektiğinde Ricardinho yedek oturmuştur bu takımda. Geçen seneden beri onunla çalışıyorum. Ama sakatlığım nedeniyle birçok maçta oynamadım. Kendimi geliştirmek için çok çalıştım. İyi olduğum halde beni bekletti, daha da hazır olabilmem için. Ben de saygı duydum. Çünkü o bir şeyleri görebiliyor. Beni ne zaman hazır görürse o zaman sahaya sürecektir, diye düşündüm. Zaten futbolculara düşen tek şey çalışmak. Gerisi hocaya aittir.'' diye yanıtladı. Bir futbolcu olarak, şu anda Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliğini olumlu bulup bulmayacağının sorulması üzerine Gökhan, ''Ben, o konulara girmemeliyim diye düşünüyorum. Çünkü bu büyüklerimizin bileceği bir konu. Ama tabii ki ben her zaman düşünce olarak istikrardan yanayım. Bir başarının yakalanması ve sürekliliği çok önemli. İnşallah bu kadro ve teknik ekibimizle başarıyı yakalayıp o başarıyı devam ettiririz'' dedi. -''İNÖNÜ'DE SEYİRCİ BASKISI YOK''- Gökhan Zan, BJK İnönü Stadı'nda seyirci baskısı olduğu yönünde yapılan yorumların hatırlatılması üzerine, ''Bu biraz abartıldı gibi geliyor bana. Tersine birçok maçımızı taraftarlarımızın bizi müthiş bir şekilde desteklemesiyle lehimize çevirdik veya kazandık. Ben şahsen, bütün takım arkadaşlarımla konuşuyorum. Bu nedenle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, taraftarlarımızın bize yaptığı tezahüratlarda herhangi bir negatif etki hissetmiyoruz. Tersine onların yanımızda olması bize çok büyük güç veriyor. Aslında bu bir baskı değil, iyi oynayalım diye bizi kendimize getirmek için yapıyorlar. Ben bu açıdan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle baskı hissetmiyorum. Biz bir aileyiz ve taraftarlarımız da bunu çok iyi biliyor'' şeklinde konuştu. -''İNGİLTERE VEYA İTALYA'YA GİTMEK İSTERİM''- Avrupa'da futbol oynamak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Gökhan, ''Düşünüyorum ve istiyorum. İngiltere veya İtalya'da oynamak isterim. İngiltere'de oynanan oyun benim futbol stilime benziyor. İtalya ise herkesin hayali ve örnek aldığım futbolcuların çoğunluğu orada. İnşallah bu hedefim gerçekleşir'' dedi. Türkiye'de hiçbir futbolcudan çekinmediğini dile getiren Gökhan, ''Türkiye'de bana zor gelen bir futbolcu yok ama önemli olan benim o gün iyi günümde olmam. Kötü günümde olursam karşımdaki en kötü futbolcu da olsa beni zorlayabilir'' diye konuştu. Gökhan, takımda anlaştığı futbolcular konusunda ise ''Herkesle aram çok iyi. Kaptanımız İbrahim Üzülmez benimle sürekli ilgileniyor, maçlara hazırlıyor. Eşimle dışarı çıkacağımız zaman Koray Avcı ve Murat Şahin gibi evli arkadaşlarımızla görüşüyoruz. İbrahim Toraman ile tesislerimizde olsun milli takım kamplarında olsun sürekli beraberiz. Gökhan Güleç ile Gaziantepspor'da da beraber oynuyorduk. O yüzden iyi anlaşıyoruz'' şeklinde konuştu. -MİLLİ TAKIM- Beşiktaş'ın savunmasının 3 oyuncusunun milli takımda forma giydiğinin hatırlatılması ve milli takımda daha başarılı olmalarının nedeninin sorulması üzerine Gökhan Zan, ''Aslında biz Milli Takım'da da Beşiktaş'ı temsilen oynuyoruz ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki bu yorumlar, Beşiktaş'ın kötü gidişatından kaynaklanıyor. Mesela Antalyaspor maçına kadar ligin en az gol yiyen takımı bizdik. Belki o 4 golü yemeseydik bunlar konuşulmayacaktı. Çünkü Milli Takım'da hiç gol yemedik. Ama bence sadece defans olarak düşünmemek lazım. Başarılı olmak için takım halinde iyi olmak gerekir. Ben umuyorum ki, sezon sonunda en az gol yiyen takım biz olacağız.'' diye konuştu. -SAKATLIĞI- Gökhan Zan, son olarak sakatlığına değinerek, ''Bursaspor maçında Sinan Kaloğlu ile bir hava topuna çıktık. Ben havadayken kendisinin bir şarjı oldu. Çok kısa zaman diliminde yere düşmemeye, ayakta kalmaya çalışırken, dengesiz bir şekilde düştüm ve sakatlık meydana geldi. Gerçekten bu zorlu dönemde takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Ama biz çok kaliteli ve geniş bir kadroya sahibiz. Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, benim yerime oynayacak arkadaşım ve arkadaşlarım yokluğumu aratmayacaklardır.'' diyerek sözlerini tamamladı. |
"İnönü'de seyirci baskısı yok.." "İnönü'de seyirci baskısı yok.." Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, takım gidişatından, teknik direktör Jean Tigana'nın oyuncu seçimlerine, Avrupa hayalinden, siyah beyazlı taraftarlara, milli takımın durumundan sakatlığına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.. Gökhan Zan, Beşiktaş Kulübü'nün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısında yer alan röportajında, bu sezonki puan kayıpları ile ilgili olarak, ''Biraz şanssızlık oldu diyebilirim. Biraz da biz futbolcuların bireysel hatalarından kaynaklandı. 90 dakika oyun disiplinine ayak uyduramıyoruz ve konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Yoksa futbolcular bilerek performansını aşağı çekmiyor. Tam aksine hepimiz bütün enerjimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Herkes Beşiktaş formasına layık olmaya çalışıyor. Kimse (Ben bu maçta kötü oynayacağım) demiyor. Tüm futbolcular, koskoca Beşiktaş forması altında, medyanın ve milyonlarca Beşiktaş taraftarının önünde kendini göstermeye çalışacaktır. Bu kayıplar biraz da yeni bir takım olmamızdan kaynaklanıyor. İkinci devre daha iyi olacağımıza inanıyorum.'' dedi. Takımdaki en önemli sorunun ne olduğu sorusuna Gökhan, ''Sorun, konsantrasyon ve motivasyon eksikliği diyebilirim. Biz idmanda çok iyi çalışıyoruz. Gereken her şeyi yapıyoruz. Hocamızın verdiği taktiği uygulayıp çalışmalarımızı düzenli bir şekilde yapıyoruz. Ama saha içinde konsantrasyon eksikliğinden, zaman zaman oyun disiplinine ayak uyduramıyoruz'' diye yanıt verdi. -''TIGANA, KİM ÇALIŞIRSA ONA FORMAYI VERİR''- Gökhan Zan, ''Futbolcuların Tigana ile ilişkileri nasıl? Bazı yorumcular soğuk davrandığını ve saplantıları olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu?'' sorusunu ''Ben buna katılmıyorum. Çünkü onunla burada, birebir yaşayanlar biziz. Tabii ki her futbolcunun görüşü ayrıdır ama Tigana kim çok çalışıyorsa ve hak ediyorsa formayı ona veriyor. Bunu da herkes görüyor. Yıldız futbolcu, vasat futbolcu ayrımı yapmıyor. Herkese eşit derecede yaklaşıyor. Gerektiğinde Mehmet Sedef, gerektiğinde Ricardinho yedek oturmuştur bu takımda. Geçen seneden beri onunla çalışıyorum. Ama sakatlığım nedeniyle birçok maçta oynamadım. Kendimi geliştirmek için çok çalıştım. İyi olduğum halde beni bekletti, daha da hazır olabilmem için. Ben de saygı duydum. Çünkü o bir şeyleri görebiliyor. Beni ne zaman hazır görürse o zaman sahaya sürecektir, diye düşündüm. Zaten futbolculara düşen tek şey çalışmak. Gerisi hocaya aittir.'' diye yanıtladı. Bir futbolcu olarak, şu anda Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliğini olumlu bulup bulmayacağının sorulması üzerine Gökhan, ''Ben, o konulara girmemeliyim diye düşünüyorum. Çünkü bu büyüklerimizin bileceği bir konu. Ama tabii ki ben her zaman düşünce olarak istikrardan yanayım. Bir başarının yakalanması ve sürekliliği çok önemli. İnşallah bu kadro ve teknik ekibimizle başarıyı yakalayıp o başarıyı devam ettiririz'' dedi. -''İNÖNÜ'DE SEYİRCİ BASKISI YOK''- Gökhan Zan, BJK İnönü Stadı'nda seyirci baskısı olduğu yönünde yapılan yorumların hatırlatılması üzerine, ''Bu biraz abartıldı gibi geliyor bana. Tersine birçok maçımızı taraftarlarımızın bizi müthiş bir şekilde desteklemesiyle lehimize çevirdik veya kazandık. Ben şahsen, bütün takım arkadaşlarımla konuşuyorum. Bu nedenle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, taraftarlarımızın bize yaptığı tezahüratlarda herhangi bir negatif etki hissetmiyoruz. Tersine onların yanımızda olması bize çok büyük güç veriyor. Aslında bu bir baskı değil, iyi oynayalım diye bizi kendimize getirmek için yapıyorlar. Ben bu açıdan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle baskı hissetmiyorum. Biz bir aileyiz ve taraftarlarımız da bunu çok iyi biliyor'' şeklinde konuştu. -''İNGİLTERE VEYA İTALYA'YA GİTMEK İSTERİM''- Avrupa'da futbol oynamak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Gökhan, ''Düşünüyorum ve istiyorum. İngiltere veya İtalya'da oynamak isterim. İngiltere'de oynanan oyun benim futbol stilime benziyor. İtalya ise herkesin hayali ve örnek aldığım futbolcuların çoğunluğu orada. İnşallah bu hedefim gerçekleşir'' dedi. Türkiye'de hiçbir futbolcudan çekinmediğini dile getiren Gökhan, ''Türkiye'de bana zor gelen bir futbolcu yok ama önemli olan benim o gün iyi günümde olmam. Kötü günümde olursam karşımdaki en kötü futbolcu da olsa beni zorlayabilir'' diye konuştu. Gökhan, takımda anlaştığı futbolcular konusunda ise ''Herkesle aram çok iyi. Kaptanımız İbrahim Üzülmez benimle sürekli ilgileniyor, maçlara hazırlıyor. Eşimle dışarı çıkacağımız zaman Koray Avcı ve Murat Şahin gibi evli arkadaşlarımızla görüşüyoruz. İbrahim Toraman ile tesislerimizde olsun milli takım kamplarında olsun sürekli beraberiz. Gökhan Güleç ile Gaziantepspor'da da beraber oynuyorduk. O yüzden iyi anlaşıyoruz'' şeklinde konuştu. -MİLLİ TAKIM- Beşiktaş'ın savunmasının 3 oyuncusunun milli takımda forma giydiğinin hatırlatılması ve milli takımda daha başarılı olmalarının nedeninin sorulması üzerine Gökhan Zan, ''Aslında biz Milli Takım'da da Beşiktaş'ı temsilen oynuyoruz ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki bu yorumlar, Beşiktaş'ın kötü gidişatından kaynaklanıyor. Mesela Antalyaspor maçına kadar ligin en az gol yiyen takımı bizdik. Belki o 4 golü yemeseydik bunlar konuşulmayacaktı. Çünkü Milli Takım'da hiç gol yemedik. Ama bence sadece defans olarak düşünmemek lazım. Başarılı olmak için takım halinde iyi olmak gerekir. Ben umuyorum ki, sezon sonunda en az gol yiyen takım biz olacağız.'' diye konuştu. -SAKATLIĞI- Gökhan Zan, son olarak sakatlığına değinerek, ''Bursaspor maçında Sinan Kaloğlu ile bir hava topuna çıktık. Ben havadayken kendisinin bir şarjı oldu. Çok kısa zaman diliminde yere düşmemeye, ayakta kalmaya çalışırken, dengesiz bir şekilde düştüm ve sakatlık meydana geldi. Gerçekten bu zorlu dönemde takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Ama biz çok kaliteli ve geniş bir kadroya sahibiz. Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, benim yerime oynayacak arkadaşım ve arkadaşlarım yokluğumu aratmayacaklardır.'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Hiç sanmıyorum |
bnce gokhan az daha sakatlansa turk milli takiminin sawunmasinin bel kemigi olacak bi oyuncu bna gore turklerden su anda en iisi eger takimin hedefleri yoksa satilabilir ama burasi besiktas buyuk dusunen bi takim zaten sawunmasinda sorun yasayan bi takimin en ii sawuncu oyuncusunu satmasi biras abes kacar |
Beşiktaş için çok büyük kayıp olmaz , Türkiye olarak kazancımız çok olur... Şuda bir gerçek Türk stoperler tandem oynamasını bilmiyor , bu yüzden Beşiktaş acilen çift yabancı stopere dönmesi lazım... http://www.yukle-indir.com/uploads/9fbe4bf8ba.gif |
Arsenal’dan Gökhan Zan'a müthiş teklif Arsenal’dan Gökhan Zan'a müthiş teklif http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. 07.12.2006İngiliz devi Arsenal'ın sezon başından bu yana takip ettiği Gökhan Zan için Siyah-Beyazlı kulübe 10 milyon Euro teklif ettiği ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi. Gökhan'ın Ocak'ta Ada'ya gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Kartal da kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Yönetimin, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serkan Balcı'nın menaceri ile el sıkıştığı, genç oyuncuya, 'Kulübünle anlaş, gel' mesajı yolladığı bildirildi. Tunç KAYACI http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.ekolay.net/fanatik/images...tas/zan120.jpg |
10 milyon euro az bence biraz daha yukarıya çıkalım... ne koparırsak o kar zaten sezon sonu gidecek g.zan gitmek istiyor. sezon sonu gidebililir ancak ara dönemde gitmemesi gerekir. Klebersonuda satarsak o paraya gelecek kaynakları çok iyi değerlendirmek gerek. özellikle ön libero ya Mavuba ve defansa tecrübeli ve kaliteli 1 isim almak şart |
gökhan arsenalde rahat oynarr |
Alıntı:
Eger gökhan satilirsa en az onun kadar iyi birini almak lazim... |
Bende gitmesinden yanayım. Hayırlısı neyse o olsun. Hani bir deyim vardır. Yanlış anlaşılmasın "Kız istenirken verilir." Onun yerine yeni bir stoper alınmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
beşiktaşta ronaldonun yerinde nasıl gökhan zan oynadıysa gökhanın yerine de elbet gelir biri |
haber doğruysa satılması iyi olur.10 milyon euro iyi para.Zamanında Pancu'ya da 5 milyon dolar veriliyor deniyordu.Kaldı nerdeyse bedava verdik. |
Vallahi suan icin defansımızda olmazsa olmaz bır adam ama yinede tartısılır eksık yanları cok bence , en buyuk artısı yurekten oynaması ve ruhunu sahaya yansıtması ki buda ona sureklı sakatlıklar olarak donuyor. 10 mılyon euro cok cok ıyı bır para kımse bu parayı kucumsemesın cunku turkıyede bu kadar para edecek oyuncu kesınlıkle yok. Ben bu haberın yada daha dogrusu bu paranın gerceklık ıhtımalının zayıf oldugunu dusunsemde eger dogru ıse mutlaka satılmalı ve o para ıyı bır kaynak olur besıktasımız ıcın ve ara transferde ıkı tane kalıtelı yabancı alabılırız o paraya. Bakalım gokhan ıcınde besıktas ıcınde hayırlısı ıse olur ınsallah |
Alıntı:
TEBRİKLER KARDEŞİM GÜZEL YORUM |
bu da nerden çıktı şimdi,bir stoper alacakken 2 tane birden mi alacağız,sonra onların uyum süreci derken yine sezon bitecek,bence gökhan için erken daha,her ne kadar önerilen para iyi olsa da |
çok gurur duyarım.bjk li bir futbolcunun dünyanın en büyük takımlarından birinde oynamasına.gökhan bunu haketti.yolun açık olsun gökhan |
bence arsanel 10 milyon euro wermez bu kadar borc icindeyken |
bence satılmamalı kişiliğiyle oyunuyla hırsıyla bize yakışan oyuncu toraman ve zan daima kalmalı bu takımda |
gurur verici bir besiktasli ingilizin neredeyse en iyi takimimdan birisi gitmesi bence gökhan hakkediyor öyle bir takima gitmeyi hem daha genc 23 yasinda herhalde arsenala giderse kendini daha cok gelistircenden eminim |
arsenal gökhan zan a 10 milyon euro Kaynak: Fanatik |
konu daha önce açılmış görmedim bunu kilitleyin ltf :D |
evt biraz az gibi geldi banada bu para işallah gider türkiyeyi ve beşiktaşımızı en iyi şekilde temsil eder kesin başırılı olur... |
gökhanın gitmesine karşıyım toramanla ikisi yıllarca beşiktaşta çok ii işler yapacağı kannatindeyim yönetim böle bi hata yapmaz inş. bakiye kalmayalımda |
Bu haber kesin yalan arkadaşlar.Arsenal bir türk oyuncuya bu kadar para hayatta vermez.Herkezle iddaya girmeye hazırım. |
Büyük takımsan iyi oyuncularını satmazsın satarak büyük kalamazsın yerine biri yoksa satılmaz. |
10 milyon euro vemez bence arsenal ama verirse de gerçekten müthiş bir para |
bu habe rdogrum mu ? dogru ise mukemmel hem beşiktaş için hem gokhan için Gökhan arsenalde cok rahat oynar işşallah hayırlısı olur |
Alıntı:
|
Sanmiyorum!! Bu kadar cok sakatlanan bir Futbolcuya Arsenal in 10milyon EU vercegine inanmiyorum ama eger gercekten veriyolarsa hemen satalim derim!! |
Gökhan Zan Sezan BAşlarında Çook İyiydi Ama SOn Maçlarda Formu Cok Düştü... 10 Milyon İyi PAra Satıp Yerine İyi Transfer Yapabiliriz.... |
bencede kulübe sıcak para akışı sağlansın hemde kariyer yapan nihattan sonra göğsümüzü kabartacak biri çıkmış olur |
gökhanı kımseye veremeyız o bıze daha lazım onun gıbı futbolcu senede bır gelıyor |
verilmesi gökhanin kariyeri acisindan cok ii olur..cok beyeniyorum, cokda seviyorum, bizim takima laik bir oyuncu...kiralandi besiktasda forma sansi bulmadi yinede küsmedi, oynadiginde canla basla oynuyor......acayipde saygili...ama bence türkiyeyi en ii seklide temsil eder...ayrica bir emre gökhan farki görmüs oluruz...yani newcastle kim arsenal kim....onun icin cok sevinirim...bizde bekiri alirsak ii olur...birazdaha oynasin gökhanin yerini doldurur.... |
10 milyon mu??? hey maşşalllahh beeee ama bizde kimş oynayacak onun yreine o paraya iyi birisi alınabilir aslında.. |
Türkiye`de Saat: 02:44 . |