![]() |
iyi bir futbolcu...sakatliklar bir türlü yakasini birakmadi |
en yakın zamanda eski formuna kavuşacak |
insallah... |
hava toplarındaki hakimiyetinide arttırması lazım |
bence GOKHAN IBRAHIM ıle ıı oynar top gecer adam gecmez ama harbıdeN ACAIP talıhsız adam yaa ya kendıne dıkkat etmıo yada COK delıyurek yanı sakınmıo kendını durum ortada kac defa sakatlandı dıkkatlı olmasını ıstıorMM |
Gökhan Zan dönüyor SAKATLIK nedeniyle uzun zamandır takımdan ayrı kalan Gökhan Zan, tamamen iyileştiğini ve artık oynamak istediğini söyledi. Sadece idman açığı olduğunu belirten genç savunma oyuncusu, "Talihsiz bir sezon geçirdim. Milli Takım'a seçilmişken sakatlanmıştım. İnşallah bu son olur" deiye konuştu. |
Gokhan Zan Turkiye'nin en yetenekli defans oyuncusu, Ibrahom Toraman'dan bile cok daha ilerde su an. Bence Turkiye'den Avrupa'da buyuk bur kulube gidebilecek tek defans oyuncusu. Hava toplarinda hakimiyeti ve hamle hizliligi inanilmaz, ozellikle ilk mudahalelerden korkmamasi ve cabuk olmasi buyuk bir arti puan. Bence direkt ilk 11'de oynamali, Ibrahom Toraman da bek oynayabilir mesela, cunku cok fazla (gereksiz) hata yapiyor savunmanin gobeginde. |
beşiktaşa yardımı dokunur bence http://img148.imageshack.us/img148/3048/bsgbc20hw.gif |
Gökhan zanı tbr etmek lazım çünkü sakatlığı dolayısıyla sahalardan o kadar uzak kaldı ve ben performansında bir düşüş görmüyorum inş böyle dewam eder... |
Gökhan Zan Gerçek Bir Beşiktaşli Tekmeye Kafasini Sokacak Kadar Cesaretli Biri Uzun Süre Beşiktaşimiza Hizmet Edeceğinden Kimsenin Kuşkusu Olmasin |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |