![]() |
Büyük takımsan iyi oyuncularını satmazsın satarak büyük kalamazsın yerine biri yoksa satılmaz. |
10 milyon euro vemez bence arsenal ama verirse de gerçekten müthiş bir para |
bu habe rdogrum mu ? dogru ise mukemmel hem beşiktaş için hem gokhan için Gökhan arsenalde cok rahat oynar işşallah hayırlısı olur |
Alıntı:
|
Sanmiyorum!! Bu kadar cok sakatlanan bir Futbolcuya Arsenal in 10milyon EU vercegine inanmiyorum ama eger gercekten veriyolarsa hemen satalim derim!! |
Gökhan Zan Sezan BAşlarında Çook İyiydi Ama SOn Maçlarda Formu Cok Düştü... 10 Milyon İyi PAra Satıp Yerine İyi Transfer Yapabiliriz.... |
bencede kulübe sıcak para akışı sağlansın hemde kariyer yapan nihattan sonra göğsümüzü kabartacak biri çıkmış olur |
gökhanı kımseye veremeyız o bıze daha lazım onun gıbı futbolcu senede bır gelıyor |
verilmesi gökhanin kariyeri acisindan cok ii olur..cok beyeniyorum, cokda seviyorum, bizim takima laik bir oyuncu...kiralandi besiktasda forma sansi bulmadi yinede küsmedi, oynadiginde canla basla oynuyor......acayipde saygili...ama bence türkiyeyi en ii seklide temsil eder...ayrica bir emre gökhan farki görmüs oluruz...yani newcastle kim arsenal kim....onun icin cok sevinirim...bizde bekiri alirsak ii olur...birazdaha oynasin gökhanin yerini doldurur.... |
10 milyon mu??? hey maşşalllahh beeee ama bizde kimş oynayacak onun yreine o paraya iyi birisi alınabilir aslında.. |
| Türkiye`de Saat: 21:16 . |