![]() |
kesinlikle iyi para.boyle bi konu daha vardı arsenal gokhanı istiyor diye en az 10 milyon euro eder demiştim :) |
Para gercekten fena degil ama Gökhan gibi bir futbolcuyu kayip edecegimiz aklima geldikce üzülüyorum. Onun yerini doldurmak zor olacaktir. |
İyi para ama onun yerini kimse dolduramaz.. ama gökhan icin en iyisi gitsin kurtarsın kendini değilmi.. Bu takım 1-2 hafta iyi oynuyo sonra gene yeniliyo adamın form tutma imkanı kalmadı gibi birsey.. gitsin kurtarsı kendini.. |
kimse doldurulamaz ve vazgeçilmez değildir. evet g zan iyi oyuncu ancak onun yerinide dolduracak biri mutlaka bulunur. 10 milyon euro dan biraz daha yukarıya giderse daha iyi olur ayrıca klebersonunda gideceğini düşünürsek oda aşşağı yukarı 6-7 yapar işte size kaynak. gidecen kral futbolcuları alacan şampiyon olacan ne kadar ucuza alırsak o kardır demeyecen iyi futbolcu istiyorsan basacan parayı alacan |
klebersonu 6-7 ye satamayiz , satma ihtimalimiz olabilirdi eger teklif olsaydi , ama teklif bile yok bence en fazla 4 milyona satariz klebersonu.... |
serkan balci olayi dogru ise sag bek düsünülüyor olabilir gökhan zan giderse toraman göbege cekilebilir.. deli(?) - toraman(m.dogan) - koray(baki) - serkan balci(a.günes) |
Alıntı:
|
bence hemen satılmalı...10 milyon eu ya bi sürü yıldız futbolcu alınır bütük takımlardan.. |
bence önce bir resmiyet kazansın olay boş yere konuşuyor da olabilirz |
10 milyona herkesi satarım ben bu takımdan,bu fiyata ne adamlar alınabilir yahu.Arsenal'de gökhan oynarmı sorusuna şöyle söyleyeyim,Gökhan asla ve asla senderostan kalitesiz bir adam değil,bir kaç maç yedek başlar ve sonra formayı kapar,Wenger sever böyle gençleri..Valla heber doğruysa hemen gitsin yerine kaliteli yabancı stoper alırız.. |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |