![]() |
Alıntı:
|
çok sık sakatlanıyor gökhan,korkutuyor beni |
Gökhan Zan, sakatlıklara isyan etti!http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11385zan.jpg17 Ocak 2007 09:18 Siyah-Beyazlı takımın ve Ay-Yıldızlı formanın da değişmez ismi haline gelen Gökhan Zan, bir türlü yakasını kurtaramadığı sakatlıklara adeta isyan etti.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Başı sakatlıktan bir türlü kurtulmayan Gökhan Zan, “En büyük korkumdu, başıma geldi. Yeter artık. Umarım bundan sonra bir aksilik olmaz da, sahalara dönerim” diye konuştu. Dinlendiriliyor... Performansıyla büyük beğeni toplayan ve sadece Siyah-Beyazlı takımın değil, Ay-Yıldızlı formanın da değişmez ismi haline gelen Gökhan Zan, bir türlü yakasını kurtaramadığı sakatlıklara adeta isyan etti. Sezon başından beri geçirdiği sakatlıklar sonrası takıma tam olarak katkı sağlayamayan genç futbolcu, Eyüpspor ile yapılan hazırlık maçında da sakatlanınca hem teknik heyeti korkuttu, hem de çok üzüldü. Pazarı iple çekiyor... Sağlık ekibi, milli oyuncunun dün tedbir amaçlı dinlendirildiğini, bugün ise idmanlara katılacağını belirtirken, Gökhan ise, “En büyük korkum sakatlıktı ve benim başıma geldi. İnşallah yeni bir sakatlık olmaz ya da eskisi nüksetmez de, Ankaragücü ile pazar günü oynayacağımız Fortis Kupası maçında forma giyerim. Çünkü bu sınav, camiamız için çok önemli. Yeter artık” diye konuştu. |
kesin yeneriz. |
Gökhan Zan'a dedesinden destek Beşiktaş ve Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan'ın dedesi Selahattin Zan, küçüklüğünden itibaren torununun önce iyi insan sonra da başarılı futbolcu olması için verdiği emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadığını, en az 10 yıl daha Türk sporuna başarıyla hizmet vereceğine inandığını söyledi. Selahattin Zan, yaptığı açıklamada, aile olarak sporla ilgilendiklerini, kendisinin geçmişte güreş müsabakalarına katıldığını ve Hatay il birinciliği elde ettiğini, oğlu Bedir Zan'ın geçmişte Belçika'daki bazı profesyonel takımlarda kalecilik yaptığını, Gökhan'ın kardeşi Selahattin'in de Hatayspor'a yeni transfer olduğunu söyledi. Gökhan'ın diğer spor dallarına da yetenekli olmasına rağmen ilgi duyduğu futbolda başarıyı aradığını ve bunu yakaladığını ifade eden Selahattin Zan, ''Gökhan'ın iyi bir sporcu olacağı belliydi. Sürekli spor üzerine konuşurdu. Küçüklüğünden itibaren ben de torunumun önce iyi insan sonra da başarılı futbolcu olması için büyük emek verdim. Onu fındık, ceviz, kuru üzümle besleyerek güçlü ve diri kalmasını sağladım'' dedi. Babasını 4 yıl önce trafik kazasında kaybeden Gökhan'ın ailesine daima maddi ve manevi destek verdiğini ve genç yaşta büyük sorumluluk yüklendiğini belirten Selahattin Zan, ''Torunumla iftihar ediyorum. Kronik böbrek hastası olan annesi Kevser ile engelli kardeşi Asif'i de üzücü kaza sonrasında yanına aldı. Torunum, hayır işleri yapmayı çok sever. Bunun da duyulmasını istemez. Gelecekte merhum babası için Antakya'da okul yaptıracak'' diye konuştu. -DÜNYADAKİ BÜYÜK KULÜPLERİN TAKİBİ- Davranışları, ahlakı ve başarılı futboluyla her geçen gün adından söz ettiren Gökhan'ın, takımının şampiyon olması için büyük azim ve kararlılıkla mücadele ettiğini gözlemlediğini belirten Selahattin Zan, şöyle devam etti: ''Gökhan, henüz 25 yaşında, daha 10 yıl milli formayı giyecek durumda. Türk sporuna uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyorum. Dünyadaki büyük kulüpler de Gökhan'ı yakından takip ediyor. Yurt dışında başarılı olacaktır. Özellikle Arsenal'a gitmesini çok arzuluyoruz. Elbette, öncelikle Beşiktaşlı yöneticilerin de buna sıcak bakmaları gerekiyor. Hayırlısı olsun. Gönlümüz bu yıl torunumun takımının şampiyon olmasından yana. Gökhan da bunun için tüm gücünü ortaya koyuyor. Gökhan, hem Beşiktaş hem de milli takım maçları öncesinde mutlaka beni telefonla arayarak, maçın kazanılması ve sakatlıktan korunması için dua etmemi ister. Ondan hiçbir zaman duamı esirgemem. Fırsat buldukça da özellikle de bayramlarda yanıma gelir, elimi öper. Dertleşir, sohbet ederiz.'' 17.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AAdocument.write(''); |
zamanı gelince gidecek premiere |
GÖKHAN ZAN'LA DOBRA DOBRA http://www.maraton.com.tr/images/print.gifHaberi yazdırın19f_write_month(1) Ocak 2007 13:07http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0119145218.jpg Beşiktaş'ın milli savunmacısı Gökhan Zan, şampiyonluk yarışı başta olmak üzere bir çok konuda çok önemli açıklamalar yaptı. BJK TV'de yayınlanan Erhun Ateş'in sunduğu "Taktik" programına konuk olan Gökhan Zan, Ateş ve Turgay Demir'in sorularına içtenlikle cevap verdi. Üç puanlı sistemde Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın çok önemli olmadığını vurgulayan Zan, "Onlar sekiz puan geriden gelip bizden şampiyonluğu almışlardı. Tarih tekerrürden ibarettir derler. Bu sezon da aynı şeyi biz yapabiliriz. Üç puanlık sistemde her şey mümkün" dedi. Transferle ilgili görüşmelerin tümünü menajerinin yaptığını ve kafasını karıştırmamak adına kendisine bilgi vermediğini vurgulayan Gökhan Zan, Arsenal'dan resmi teklif almadığını altını çizerek şöyle devam etti: "Ancak böyle bir teklif gelse dahi benim haberim olmayabilir. Çünkü ben şu anda sadece Beşiktaş'ın başarısına motive olmuş durumdayım. Menajerim de bunu iyi bilir ve benim kafamı karıştırmaz. Yurtdışında oynamak isterim ama kesinlikle sıradan bir takımı tercih etmem. Sadece yurtdışına gitmiş olmak için gitmem. Ben şu anda Avrupa'nın iyi takımlarından biri olan Beşiktaş'ta oynuyorum zaten. Beni buradan koparmak için hem iyi bir teklif almam gerekir, hem de o teklifi iyi bir kulüp yapmalıdır." Beşiktaş'ın ligin ilk yarısında aldığı sonuçların gerçek güçlerini yansıtmadığını ifade eden Gökhan Zan, bazı maçlarda motivasyon problemi yaşadıklarını söyledi. Milli futbolcu, "Futbolda çok iyi motive olmak şart. Bir anlık hata, bir çok emeği heba edebiliyor. Avrupa maçlarında bunu gördük. Bükreş'te aleyhimize verilen komik penaltı, aynı şekilde Leverkusen maçında da başımıza geldi. Lig mücadelesinde de anlık hatalarla puan kaybettiğimiz oldu. İkinci yarıda bunları yapmayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Arkadaşlık bağlarımız daha da güçlendi. Artık daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. Her futbolcunun zaafları ve artıları olduğunu belirten Gökhan Zan, "Hangi golcülerden çekiniyorsun?" şeklindeki soru üzerine şu cevabı verdi: "Hiç bir golcüden çekinmiyorum. Ben iyi motive olursam her forveti durdurabilirim. Bununla birlikte çok beğendim forvetler var. Örneğin Fatih Tekke ve Sinan Kaloğlu bana göre gerçekten çok önemli golcülerdir. Fatih zaten yurtudışına gitti, duyduğuma göre Sinan'ın da talipleri varmış. İkisi de çok iyi futbolcu." Beşiktaş taraftarının kendilerini coşturduğunu vurgulayan Gökhan Zan sözlerini şöyle tamamladı: "Milli takım kamplarında, Galatasaraylı, Fenerbahçeli arkadaşlarımız da bizim taraftarımızdan övgüyle bahsediyorlar. Herkesin hayran olduğu bir taraftarımız var. Ankaragücü ile oynayacağımız kupa maçında tribünler boş olacak çünkü cezalıyız ama bu dezavantajı avantaja çevirip kazanmak zorundayız. Çünkü işimizi riske atamayız. Geçen sezon da gruptan zor çıkmıştık ama kupayı da kazanmıştık." NOT: Gökhan Zan ve Turgay Demir'in konuk olduğu "Taktik" programı BJK TV'de bu akşam 18.00'de yayınlanacak. |
forza gökhan zannnn |
Müjde mi?3 hafta sonra yine sakatlanır ne müjdesi?Biz de Baki-Toraman oynarız.Hala almıyor adamlar yabancı stoper kafayı yiyecem yakında. |
270 dakikalık serüven! Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Beşiktaşlı Gökhan Zan'ı yardımcılarına iki maç daha takip ettirecek. Yakın arkadaşı Tigana'dan genç oyuncu hakkında olumlu görüş alan ünlü hoca, raporlardan da müspet bir sonuç alırsa kendisi gelecek, son kez izleyecek http://www.milliyet.com.tr/2007/01/2...im/axspo01.jpg SERDAR SARIDAĞ Gökhan Zan, kendi kaderini kendi belirleyecek. Arsenal tarafından gözaltında tutulan Beşiktaşlı futbolcu, ligin ikinci yarısında da savunmadaki başarısını tekrarlarsa, İngiltere'nin yolunu tutacak. Üstelik bu üç maçta, yani 270 dakika içinde sonuç verecek. Uzun süren bir sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen oyuncu için yardımcılarını görevlendiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in Gökhan'ı son kez kendisinin izleyeceği ve buna göre karar vereceği ifade edildi. 10 milyon euro Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın yakın arkadaşı olan Wenger, Fransız hocanın tavsiyesi üzerine başarılı oyuncuyu daha önce mercek altına aldırmıştı. Gökhan Zan için Tigana ile sürekli görüş alışverişinde bulunan Arsene Wenger, genç oyuncunun ikinci yarıda iki kez daha izlenmesi talimatı verdi. Arsenal'in teknik patronunun, raporların olumlu olması durumunda son kez kendisinin İnönü'ye geleceği ve Gökhan Zan'ın çıplak gözle bir kez de kendisinin takip edeceği öğrenildi. Wenger'in raporunun olumlu olması durumunda Arsenal yönetiminin Beşiktaş ile temasa geçeceği vurgulandı. Siyah - beyazlı yönetimin milli oyuncu için pazarlık kapısını 10 milyon eurodan açacağı iddia edildi. |
Türkiye`de Saat: 11:08 . |