![]() |
bu sene yedek kalacak diyolar ama ben inanmıyorum inanmak da istemiyorum. Toroman'a da ona da kıyamam yedek kalmaları için. Ama yabancı gelince mecbur kesecekler sanki.. |
C.tesi günü akşam Gökhan Zan çok kötüydü. Az kalsın maç gidiyodu. inanılmaz 2 hata yaptıki gözlerime inanamadım. |
adamı Arsenal istedi daha nolsun?? ama sakatlıkları işte. yoksa hem Toraman hem de Gökhan yetenekli ve zeki oyuncular. kendilerini geliştirerek devam ederlerse dünya çapında oyuncular olurlar. |
zan zan gokhan zan |
Gökhan Zan 1 ay yok! Beşiktaş'ın dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Zan, 1 ay sahalardan uzak kalacak.Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinin 17. dakikasında topa vurduğu sırada sol bacağını tutarak acı içinde yerde kalmıştı. Zan'ın, sol üst adalesinde lif yırtığı olduğu ve bu futbolcunun Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Liverpool maçı kadrosundan çıkartlıdığı öğrenildi.Öte yandan, Gökhan Zan'ın bu sakatlığının ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 04.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
hemşo iyi oynuyo ama birde sık sık sakatlanmasa |
sakat olmadığı dönemlerde duvarımız ne top ne adam geçer helal sanada az emeğin yok üstümüzde jnm benim |
Gökhan abimizden haberi olan var mı? Duyduğuma göre evde yatıyormuş. |
hayata tek sucu yanlış yerde dogması vucudunun gelısmesı ama bu gelışmeye karsılık kemıklerın gelişmesı onu bıtırdı bu buyuk haksızlık |
bende kademede çok işler yapacak olan bir oyuncumuz |
| Türkiye`de Saat: 14:52 . |