![]() |
Son dakika... Sinan Engin geri dönüyor Son dakika... Sinan Engin geri dönüyor Beşiktaş Yönetim kurulu Swiss Otel'de yapılan toplantıda ilk kararını aldı Beşiktaş'ta çok büyük olasılıkla pazar günkü kongre sonrası göreve gelecek olan Beşiktaş yönetimi ilk iş olarak futbola el attı. Yönetim Kurulu Başkan Demirören'in önerisiyle oybirliğiyle sinan Engin'i futbol şube sorumluluğuna getirdi. Sinan Engin, bir aksilik olmaz ise gelecek hafta göreve başlayacak. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
Bir Sinan Engin eksikti.Uzak kalsın Beşiktaşımdan. |
Tigana'ya bu kadar agir elestiriler yonelten ve hatta ten renginden dolayi bile elestiren bir adamin, mafya ile olan iliskisi ortaya ciktintan sonra Besiktasimin bembeyaz sayfasina leke suren adamin, hakemlere 'korkma, ben seni korurum' diye adamin kulube tekrar donmesi skandaldir. Insallah yalan haberdir. |
İnadına sinan engin inşallah gelir!! |
sinan enginin temiz bi ikizi olsa keske.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tigana gitsin die istiyorum zaten sinan engin gelirse öyle böyle tiganayı zaten göndericek yani yıldırım demirörenin yapamadığı bi çok şeyi yapıcak o merak etme herkes rahat olsun.. ;) |
Alıntı:
Peki Sinan Engin Tigana'yi gonderme yetkisini veya Demiroren'in yapamadigi bir cok seyi yapma yetkisini nerden aliyor? Bu adam futbol sube sorumlusu olacak, baskan degil. Ayrica koskoca Besiktas kulubunun Sinan Engin gibi bir adamin agzina bakarak hareket etmesi tuylerimi urpertiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sinan engin futbol sube sorumlusu adı altında bi çok şeyi değiştirmek için gelio takıma... Gelince bunu zaten sen ve senin gibi düşünen herkes görücek.. ;) |
Alıntı:
Bazi insanlar artik Tigana gitsin diye bizim sampiyon olmamizi bile istemez, o duruma geldik hakikaten. Yazik, Ankaragucu macindan sonra forumda neredeyse yorum bile yapilmadi ve hic topicler bile acilmadi, bu bircok kisinin karakterini ve ruhsal durumunu da acikliyor zaten. Dedigin gibi cok yazik... |
Alıntı:
|
Alıntı:
böyle düşünen bir beşiktas taraftarı yok birçok beşiktas taraftarı var... Zamanında o tek adamın yaptığı işleri şimdi koca bir yönetim yapamıo... ;) |
Alıntı:
Ne yani? Koskoca Besiktas kulubu Sinan Engin'in agzina gore mi hareket edecek, bu diktatorluk degildir de nedir? Ayrica bu adamin bilgisi ne birikimi ne. Bu isler televizyona cikip elindeki sopayla tahtaya vurup anlatmak kolay degil, bu haberin bir Besiktas taraftarini sevindirmesi korkunc bir gercek, baska birsey degil... |
Alıntı:
Neymis o isler? Ortada dayi dayi tavirlarla gezinmek mi? Hakemleri tehdit etmek mi? Mafyayla iliski kurup Besiktas'i karalamak mi? Futbolcularla iddiaya girip 'ben abilik yapiyorum' havalarina girmek mi? Hangisi? |
Alıntı:
Kimine göre korkunç bişi kimine göre gurur verici sen nerden almak istiosan öle al tamam mı bi sen biliosun zaten sinan enginin ne halt yediğini..... |
sinan enginnn bence sinan engin faydalı olamayacak. sorun menejerimizde değil ki. sorun camia da. bir türlü tek yumruk olamıyoruz. demirören hatalı kabul ediyorum da bu transferleri yaparken kimse bişey demedi kötü çıkınca herkes ahkam kesmeyi biliyor.sene başında biz bile delgado kleberson rico bobo nobre kim bunlara dayanabilecek diyorduk. iyi olmayınca da başladık vurmaya. bence bu konuda ciddi eksiklikler yaşıyoruz camiada. bizim de düzelmemiz gerekiyor yani saygılarrr... |
iki cambaz bir ipte oynamaz hayırlısı bakalım |
Alıntı:
Ben degil, tum Turkiye biliyor. Tum Turkiye duydu ses kayitlarini ve ogrendi bu adamin ne mal oldugunu, sen ogrenemediysen bu senin sorunun. |
Alıntı:
Sana laf yetiştiremicem at gözlüklerini çıkar bence .. ;) sen ne kadar yırtınsanda o adam beşiktaşa gelicek ve beşiktaşta birçok şey değişicek..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu adam ilişkileri belgelenmiş biri. ben lekeli başarılar istemiyorum. |
Alıntı:
Sinan Engin'in mafya ile olan ilişkilerini bir yana atıp, bu kulübün içinde yaptığı utanç verici olayları bırakıp bu adamın Beşiktaş'ta kral olmasına izin veriyorsun ve biz böyle adamların Beşiktaş'ta olmasını istemediğimizden at gözlüğü mü takıyoruz?Pes.Vallahi pes.Ama yeter artık.Asıl sizler at gözlüğü takıyorsunuz.Yüceltilmeyecek kişileri yücelterek Beşiktaş'ı küçültüyorsunuz. |
Alıntı:
aferin sana..... Sen devam et böle olur mu.. ;) |
Sinan Engin bu kulüpte bir daha görev alsın bir daha asla Beşiktaş'a ait hiçbir şey almayacağım.Asla yolda Beşiktaş forması giymeyeceğim.Çünkü Beşiktaşımın içinde karanlık ilişkileri belgelenmiş bir adam elini kolunu sallaya sallaya istediğini yapacak, yaptıracak ve beni ve benim gibi düşünenleri utandırmaya devam edecek yapacaklarıyla.Bu adam Beşiktaş'ın içine girsin, Beşiktaş forması giymekten ilk defa utanacağım.Çünkü benim Beşiktaşlı olmamın nedeni şampiyonlukları veya başarıları değil.Zaten öyle olsa Beşiktaşlı olmazdım.Benim Beşiktaşlı olmamın nedeni Halkın Takımı olmamızdı.Ama görüyorum ki pek halkın takımlılığı kalmamış.Çünkü halkın içinde mafya olmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takımın sinan engine ihtiyacı var |
Alıntı:
ben hiçbi zaman lucescuya ihanet etmedim onun hakında ileri geri konuşmadım keşke beşiktasın basına tekrar gelse bunu en cok isteyen benim.. ;) Ama sinan engin lucescuyla her maçtan önce oturur kadroyu birlikte kurardık o benden bilgi isterdi ben ondan diodu şimdi ise tigana diil ali gültikenle bi fikrini paylaşmak yardımcılarınla bile bi fikir alışverişinde bulunuo mu merak konusu o yusden sinan engini tekrar istiorum belki tigananın göremediklerini kapatır... ;) |
Alıntı:
adam gibi adam olarak mı lafını bilde konuş sabrımı zorlama!!!!! |
Alıntı:
Şimdi, eğer Sinan Engin biraz adam olsaydı bu suçlamaları yalanlar ve kendini temize çıkarırdı.Bunu yapmadan Beşiktaş'a tekrar geleceğini ve eskiden kendisine İmparator diye bağıran gerçek BEŞİKTAŞLILARA kendini kabul ettireceğini mi sanıyor?Eğer gerçekten böyle sanıyorsa yanılıyor.Hem de çok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence takıma sinan engin in gelmesi iyi olur...İyi bir tercih...Goruluyor ki sinan engin den sonra aynı goreve gelenler bu gorevi layıkıyla yapamadılar...Hep sonuk kaldılar...Bazı konularda seslerini yukseltemediler...Konusmaları gereken yerlerde konusmadılar ya da cok konustular...Bence bu gorev için en iyisi Sinan Engindir... |
Tekrar diyorum Sinan Engin Beşiktaş yönetimine girsin ilk defa Beşiktaşlılığımdan utanacağım.Ve utanacak çok insan olduğundan da adım gibi eminim.Bunu yapma Demirören.Bu çok fazla olur. |
Alıntı:
özele gell!! |
sinan engin insallah gelir.ondan kral adam mı var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:53 . |