![]() |
Alıntı:
Sana laf yetiştiremicem at gözlüklerini çıkar bence .. ;) sen ne kadar yırtınsanda o adam beşiktaşa gelicek ve beşiktaşta birçok şey değişicek..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu adam ilişkileri belgelenmiş biri. ben lekeli başarılar istemiyorum. |
Alıntı:
Sinan Engin'in mafya ile olan ilişkilerini bir yana atıp, bu kulübün içinde yaptığı utanç verici olayları bırakıp bu adamın Beşiktaş'ta kral olmasına izin veriyorsun ve biz böyle adamların Beşiktaş'ta olmasını istemediğimizden at gözlüğü mü takıyoruz?Pes.Vallahi pes.Ama yeter artık.Asıl sizler at gözlüğü takıyorsunuz.Yüceltilmeyecek kişileri yücelterek Beşiktaş'ı küçültüyorsunuz. |
Alıntı:
aferin sana..... Sen devam et böle olur mu.. ;) |
Sinan Engin bu kulüpte bir daha görev alsın bir daha asla Beşiktaş'a ait hiçbir şey almayacağım.Asla yolda Beşiktaş forması giymeyeceğim.Çünkü Beşiktaşımın içinde karanlık ilişkileri belgelenmiş bir adam elini kolunu sallaya sallaya istediğini yapacak, yaptıracak ve beni ve benim gibi düşünenleri utandırmaya devam edecek yapacaklarıyla.Bu adam Beşiktaş'ın içine girsin, Beşiktaş forması giymekten ilk defa utanacağım.Çünkü benim Beşiktaşlı olmamın nedeni şampiyonlukları veya başarıları değil.Zaten öyle olsa Beşiktaşlı olmazdım.Benim Beşiktaşlı olmamın nedeni Halkın Takımı olmamızdı.Ama görüyorum ki pek halkın takımlılığı kalmamış.Çünkü halkın içinde mafya olmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takımın sinan engine ihtiyacı var |
Alıntı:
ben hiçbi zaman lucescuya ihanet etmedim onun hakında ileri geri konuşmadım keşke beşiktasın basına tekrar gelse bunu en cok isteyen benim.. ;) Ama sinan engin lucescuyla her maçtan önce oturur kadroyu birlikte kurardık o benden bilgi isterdi ben ondan diodu şimdi ise tigana diil ali gültikenle bi fikrini paylaşmak yardımcılarınla bile bi fikir alışverişinde bulunuo mu merak konusu o yusden sinan engini tekrar istiorum belki tigananın göremediklerini kapatır... ;) |
Türkiye`de Saat: 04:59 . |