![]() |
Koray Avcı |
ben bu adama bitiyorum arkadaşlar bu enerji bu nekadar yerinde müdahaleler sen tam bir gizli yıldızsın kimse seni tutmadı rize den geldiğin için senin oynadığın oyunu bir yabancı futbolcu oynasaydı yere göğe sığdırılamazdı her daim böle ol biz seni seviyoruz. çok büyük bir topçusun. |
Super bi futbolcu bence, sahadaki agresif oyununu beyeniyorum :) |
MAÇ ÖNCESİ ÇÖMELİP DUA ETMESİ TAKIMA UĞUR GETİRİYO! SAVAŞÇI KARTAL! |
koray her zaman olmasi olan bir furbolcu, heryere kullanabilir bir oyuncu, |
valla toramanla süper ikili oldular bravo onlara çok iii top kesio bayılıom koraya |
riza gittikden sonra dusus icinde olan biri ama oynadigi zaman super oyuncu |
cok iyi bir futbolcu...riza hocaya tsk besiktasimiza böyle bir futbolcu kazandirdigi icin |
zaten rızanın yaptığı iiililkerden sadece bu var |
Sessiz ve derinden... |
ama bence cok iyi bir iyilik ... koray takimin en iyilerinden |
cok iii adam sogukkanlı savascı kadıköy fatihi ama cokkkkk itiraz edio yokdan yere |
süper bi adam ya hiç konuşmuo valla sanki kıl yutmuş sakalları çok yakışıo bide koraya |
tam bir görev adamı ! |
ya bnce bıraz nerde olduguna dıkkat etmelı burası rıze deıl BJK ınegolde kırmızı gordu olmadık yere cok ıtıraz edıo hakem al dudugu sen yonet dese yonetecek macı cıddı cıddı futboluna gelınce cok ıı ama o anelkanın golunde yaptıgı hatayı asla unutmam KESKE ındırse ıdı de o gol olmasaydııı!! |
Eskiden Ilhan Mansiz hep gereksiz yere kirmizi kart görürdü, veliaht olarak Korayi birakti herhalde.:) |
a bıraksın bu işleri sonu ılhan gbı olacaksa sahaya 10 kısı cıkalım daha ii!! |
yıldırım demırorenı ılhanı takıma almadıgı ıcın kutluorm walla brawo bn olsam aynı seyı yapardım BIZI ISTEMEYENI BIZ HIC ISTEMEYIZ!! |
koray defansın vazgeçilmezlerinden bence |
Koray çok iyi mücadele ediyor BJK-fb kupa maçında gerçekten süperdi ve performansında bir yükseliş görüyorum inş hep böyle sürer |
harika bir topçu hem orta saha hem defans oynayabiliyor |
ben korayi cok beyeniyorum, ve milli takima neden cagrilmiyor anlamiyorum, toplari kesmesi falan, süper adam... |
Alıntı:
katiliyorum sana,tümer serefsizini övmekten koray i gözden kacirdilar,o kestigi toplar olmasaydi halimiz iyi olmazdi finalde galiba... |
koray avcı bjk bjk bjk bjk :) :) koray awcının basarılarının dewamını diliom bu sene basarılıydın hep basarılar |
top kapmada türk topçulardan en iyisi bu galiba. ama kafaları zayıf. yine de defanstaki en soğuk kanlı adam. çok önmli müdahaleleri oluo. kesinlikle oynamalı. |
Tigana'nın beyni Koray Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın kamp boyunca en çok Koray ile ikili diyalogda olması ilginç yorumları de beraberinde getirdi. Fransız hocanın, ön liberoda da düşündüğü Koray'a saha içi liderliği verebileceği ifade edildi. fotomaç. |
Defansı cok iyi topluyor ve süpürücü olarak oynadığı zaman inanılmaz performans sergiliyor |
cok ii koray bilirsiniz bazen inanılmaz mudahaleler yapar.. ne de olsa o da artık bi kaptan yakısır:) |
hem hemşerim hem de cok ii oyuncularımızdan biri sahada herşeyini veren bi oyuncu onu tam bi joker olarak lullanabilir bu sene tigana yedek kalsa da sorun yaratmıcak sayılı futboılculardan biridir ....efendi ve düzgün kişiliği ilede örnek bi futbolcu.. |
koray iyi adam hele ilk macında cok iyiydi sanırım gencler macıydı bi asist yapmıstı ama mac iptal edilmisti |
sadec ekoraya değil bütün futbolcularımıza başarılar tabi koray da ayrı bi oyuncu yürekli |
koray cok iyi bir futbolcu |
topu oyuna sokmada sıkıntı yasıyo ama mücadelesı yeter |
Zamaninda müdale.. her ataga müdale.. Cok iyi bir fubolcu insallah hep böle oynar ve herzaman bjk de kalir. |
Toramandan geçen topları kesiyo bence süper bir oyuncu |
koray AVCI KARTALımıza güç katıyo hakkaten..hırsı ateşliyor takımı.. |
koray'ın blkide en büyük ozelliklerinden biride çok suratlı olması ve topu ayagında iyi sklaması..bnce bjk de uzun sene iyi işler ypck gibi |
Fenere Attıgı Gol ve Takımda Her Zaman Mücadele Etmesi Yeter :) |
cok saglam ve sert oynuyor sevıyorum stilini uzun yıllar faydalı olacak |
Koray'ın en sevdiğim yanı çok soğukkanlı olması.Ve de nerde görev verirsen oynuyor.Asıl yeri ön libero olmasına rağmen stoper mevkiinde de çok iyi oynuyor.. |
| Türkiye`de Saat: 11:24 . |