![]() |
Güle güle KAPTAN:( |
acaba yonetıcıler bu yanlısı nasıl telafı edecek |
takımda beşiktaş ruhunu taşıyan cok az futbolculardan biri idi.tam bir beşiktaşlıydı hele o eziklere attığı gol unutulamaz.. böyle adam yollanılır mı yaa |
Yolun açık olsun....! |
uzuldum yha burak tmm fazla katkısı yoktu ama koray yha yanlıs bnce onun gonderılmesı bnce ynlıstı |
Kendisiyle dünyavine girdiği gün tanışma fırsatına ermiştim.Korayın o zaman ne kadar alçakgönüllü ve mütevazi bir insan olduğunu anladım.Beşiktaştan böyle ahlaklı ve üstün vasıflara sahip olan bir oyuncunun ayrılmış olmasına son derece üzüdüm.Umarım futbolculuk yaşamında açtığı yeni sayfada başarılarını devamettirir.Herşeyin en iyisini fazlasıyla hakeden bir oyuncu.Yolun açık olsun Koray... |
BeNde KatılıyoRum siZe takımda olması gerekEn bi futboLcu ... sAvAşCı...Ama bu sezon iiii bir performan gösterdiginE İnanmıyoruMm..İiiyi oynayan adamı kimse vermez zaten aRkadaş eger beşiktaŞda oynuyosan adam gibi oynucaKsın arman için forman iÇin herşey içİNn adam gibi oynucaksın oda yetmiyosa (ÇARŞI) İçin oynucaksın yaniii...benCe gitmesi gereKiyodu ve Gitti bu böLe yaNİ. |
gercek besiktaslılara sesleniyorum!kaptanımıza yapılan bu vefasızlıga sessiz kalmayalım.sesimizi duyurabilmek icin internet uzerindeki en iyi yol su an için facebook.eğer hakikaten duyarlıysak ve gerçek besiktaslılık değerlerine sahipsek asağıda linkini yazmıs oldugum gruba uye olalım.eger facebook'ta hesabınız yoksada bir tane acmak çok zor değil.en azından KORAY icin değer.Tekrar soyluyorum bu vefasızlığa duyarsız kalmayalım.Vefa sadece bir semt ismi değil!Besiktaslılıkla ozdeslesmis bir değer! Facebook | Login |
3.kaptanımız güle güle k.i.b. |
çok efendi bi kişilik takımı için savaşan bi oyuncu,çok iyi top kesiyo beşiktaşa lazım biri kesinlikle |
Türkiye`de Saat: 22:43 . |