![]() |
harika bir topçu hem orta saha hem defans oynayabiliyor |
ben korayi cok beyeniyorum, ve milli takima neden cagrilmiyor anlamiyorum, toplari kesmesi falan, süper adam... |
Alıntı:
katiliyorum sana,tümer serefsizini övmekten koray i gözden kacirdilar,o kestigi toplar olmasaydi halimiz iyi olmazdi finalde galiba... |
koray avcı bjk bjk bjk bjk :) :) koray awcının basarılarının dewamını diliom bu sene basarılıydın hep basarılar |
top kapmada türk topçulardan en iyisi bu galiba. ama kafaları zayıf. yine de defanstaki en soğuk kanlı adam. çok önmli müdahaleleri oluo. kesinlikle oynamalı. |
Tigana'nın beyni Koray Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın kamp boyunca en çok Koray ile ikili diyalogda olması ilginç yorumları de beraberinde getirdi. Fransız hocanın, ön liberoda da düşündüğü Koray'a saha içi liderliği verebileceği ifade edildi. fotomaç. |
Defansı cok iyi topluyor ve süpürücü olarak oynadığı zaman inanılmaz performans sergiliyor |
cok ii koray bilirsiniz bazen inanılmaz mudahaleler yapar.. ne de olsa o da artık bi kaptan yakısır:) |
hem hemşerim hem de cok ii oyuncularımızdan biri sahada herşeyini veren bi oyuncu onu tam bi joker olarak lullanabilir bu sene tigana yedek kalsa da sorun yaratmıcak sayılı futboılculardan biridir ....efendi ve düzgün kişiliği ilede örnek bi futbolcu.. |
koray iyi adam hele ilk macında cok iyiydi sanırım gencler macıydı bi asist yapmıstı ama mac iptal edilmisti |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |