![]() |
Ben korayı Çanakkale Geçilmez olarak nitelendiriyorum.Çünkü koray çok iyi bir defans oyuncusu top geçirmiyor ve kademede çok başarılı özellikle fortis türkiye kupasındaki oyunuyla. |
takımın gızlı kahramanı rızaya tskkrlr tek ıılıgı ıcın |
iyiki rıza hocamız getirmiş.çünkü böyle bi oyuncuyu avrupadan almak istesen bonservisi 7-8 milyon bide kendine para verceksin maliyet oluyor sana 12-13 milyon. koray avcı sen bizim gururumuzsun özellikle fenere attıgın golü unatamıyorum.böyle devam et iyiki varsınnn |
[quote=kajmer88;106139]iyiki rıza hocamız getirmiş.çünkü böyle bi oyuncuyu avrupadan almak istesen bonservisi 7-8 milyon bide kendine para verceksin maliyet oluyor sana 12-13 milyon. koray avcı sen bizim gururumuzsun özellikle fenere attıgın golü unatamıyorum.böyle devam et iyiki varsınnn[/quote sana aynen katılıyorum |
4-3 lük besiktas bahce macini ve seni unutmayacagim.. Korayin acilen hakemlere itiraz huyunu birakmasi lazim.. |
koray cok mukemmel bır futbolcu |
İsmi Koray AVCI diil de Koray Cannavaro veya Koray Desailly olsaydı sanırım şuan ya Milan'da ya Chelsea'de ya da R.Madrit'te oynuyor olurdu! Seni Seviyoruz Koray AVCI... |
Koray gercekten formasının ve aldıgı paranın hakkını veriyor iyi mucadele ediyor terinin son damlasına kadar.. |
koray aldıgı paranın ve formanın hakkını veriyor sonuna kadar savasıyor helal sana koray.. |
takımda belki de en çok güvendiğim isim eğer top onun ayağındaysa gol yeme tehlikemiz yok denecek kadar az.. |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |