![]() |
bak yine tüylerim diken diken oldu 4. golü görünce:) |
41 kere maşallah! Tam 1.5 yıl sonra orta sahaya dönmesine rağmen, müthiş performansıyla Kartal'ın yükselişinde büyük pay sahibi olan Koray, seri galibiyetlerle özgüven kazandıklarını belirtti, "Artık sahaya, 'acaba kazanabilir miyiz' korkusuyla çıkmıyoruz" dedi http://www.milliyet.com.tr/2007/02/1...im/axspo01.jpg ÖZEL RÖPORTAJ / SERDAR SARIDAĞ Beşiktaş'ın jokeri Koray Avcı, Milliyet'e çok özel açıklamalar yaptı. Kartal'ın son dönemde yakaladığı çıkışta, 1.5 sezon sonra döndüğü orta sahada sergilediği performansla çok büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu, siyah - beyazlı takımın emin adımlarla yoluna devam edeceğini dile getirdi. İşte Koray'ın birbirinden ilginç sözleri... "Şu an bütün takımın formunda gelişme var. Ama önemli olan bu formu hep yüksek tutmak. Önceki senelere göre özgüvenimiz üst seviyede. Çok kritik bir deplasman serisine giriyoruz. Alacağımız galibiyetlerle bu seri sonunda daha iyi duruma geleceğiz. Artık sahaya acaba kazanabilecek miyiz korkusuyla çıkmıyoruz. Bunlar çok önemli şeyler. Ricardinho ve Delgado'yu da unutmamamız gerek. Onların form durumları çok önemli. Bu iki oyuncunun takıma katkıları çoğalınca otomatik olarak bizler de etkileniyoruz." 'Endişelerim vardı' "Hocamız şu anda bana orta sahada görev veriyor, ama bu benim için önemli değil. Çünkü senelerdir futbol hayatım böyle geçiyor. Bazen defansta libero olarak bazen de orta sahada oynuyorum. Yani bu tür değişikliklere her zaman hazırım. Fakat 1.5 senedir orta sahada oynamadığım için tekrar adapte olabilir miyim diye bir korku vardı içimde. Ama yanımda oynayan arkadaşlarım gerçekten çok iyi futbolcular. Onların mücadeleci futbolunun içinde yer bulduğum için sırıtmıyorum bu bölgede." 'İçimde burukluk yok' "Milli Takım'da olmak her futbolcunun isteyeceği bir şeydir. Ama önemli olan oraya beni layık görmeleri. Her ne kadar üst düzey futbol sergilediğimi söyleseler bile Milli Takım'ın bir patronu var. Onun futbol mentalitesine uymuyor olabilirim, başka tarz oyuncuları tercih edebilir ne olursa olsun Milli Takım'ın patronunun tercihlerine saygı duymamız gerekir. Çok iyi bir kadroya sahip Milli Takımımız var. Benim ismimin bu şekilde geçmesini oradaki arkadaşlarıma saygısızlık olarak görüyorum. Çünkü oradaki isimler çok kaliteli futbolcular. Milli Takım'da olmadığım için bir burukluk yaşayarak oradaki arkadaşlarımın kafasını karıştırmak istemem." http://www.milliyet.com.tr/2007/02/1...sim/spo011.jpg 'Bobo büyük güç katar' "Bobo'nun Milli Takım'da oynamak istemesini ve yabancıların ay - yıldızlı formayı giymelerini doğru olup olmadığını tartışmaya bile gerek yok. Çünkü dünyanın her ülkesinde bunlar var. Bobo bu ülkeye gelmiş en iyi yabancılardan biri. Eğer milli formayı giyerse bu Türk futbolunun kazancı olur. Ama Bobo'nun çok uzun süreler Türkiye'de kalacağını sanmıyorum. Bu yetenekle Avrupa'nın bir çok kulübü Bobo'yu transfer etmek isteyecektir." 'Eleştiriler haksız' "Ligin en az gol yiyen takımıyız. Defansımız ilk yarıda da iyidi. Sonuçta savunma takım olarak yapıldığı için ve ilk yarıda takım olarak kötü bir performans sergilememizden dolayı talihsiz goller yedik. Şimdi takım halinde savunma yapıyoruz az gol yiyoruz. Ama maalesef 4 maçtır kalemize şut bile çekilemezken defansımıza olumsuz eleştiriler geliyor. İllahi bir yabancı stoper sokmaya çalışıyorlar bu defansa. Ama Milli Takım'ın defansını da oluşturan bir savunmamız var. Tabiki herkes düşüncelerini söyleyebilir ama böyle olumsuz eleştiriler bu takımın defans oyuncularının emeklerine haksızlık olarak nitelendiriyorum. Şu dönemde bizi tebrik etmeyeceklerse ne zaman edecekler çok merak ediyorum." 'Emre'ye yapılan suçlamaya çok üzüldüm' "İngiltere'de ırkçılıkla suçlanan Emre'nin kötü bir şey yapacağına asla inanmıyorum. Herkese anlatabileceğim kalitede bir insan. Biri bana Emre karınca ezdi dese bile inanmam. Ne yaparsa gözüm kapalı kefil olabileceğim bir kaç insandan biridir Emre. Ona yanlış yapıldığını veya art niyet olduğunu düşünüyorum. Emre asla ırkçılık yapmaz. Onun için gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun diyorum." |
Bu adamın milli takımda olmayışı hayret verici. |
kardeşim sene başında çoğumuz koray için imzalarımızda bile git artık istemiyoruz diye yazıyordu.ancak ben bu adamı çook seviyorum ilk geldiği maçta rızayla ilk haftasında beğenmiştim milli takıma da neden alınmıyor zira aurelllllio mu ne varya o herif geldi ondan giremior |
adam gibi adam koray avcı |
Ön liberoda yerini buldu... |
koray son zamanlarda oynadığı onlibero mevkiinde yerini bulduu...Harika oynamaya basladı...Serdarla iyi bi ikili oldular...inşaallah boole dewam eder... |
konya macıında sahada pek göremedim onu...hayallerimi suya düşürmes inşallah:( |
ikililer önemli serdar ve koray ikilisi de çok önemli daha çok ikililer bulmamlıyız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:10 . |