![]() |
Demirören, Yıldıray'ı markaja aldı Demirören, Yıldıray'ı markaja aldıhttp://www.internetspor.com/v3/resim.../10898yild.jpg02 Şubat 2007 08:30 Türkcell Süper Lig’de ve Fortis Türkiye Kupası’nda farklı sonuçlara imza atarak rahat nefes alan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun çalışmalarına start verdi. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Özel işleri için Almanya’ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Berlin’de Yıldıray Baştürk’le yemek yedi. Yıldırım Demirören milli futbolcuya, “Önümüzdeki sezon seni kadromuzda görmek istiyoruz. Transferinle ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız” dedi. Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan Yıldıray Baştürk ise Başkan Yıldırım Demirören’e, “Beşiktaş küçüklüğümden beri tuttuğum takım. Beşiktaş’a hep yakın olmuşumdur. Eğer şartlar uygun oluşursa Beşiktaş’ta oynamayı ben de çok isterim” karşılığını verdi. Baştürk’e kendisini uzun süredir takip ettiklerini söyleyen Başkan Yıldırım Demirören şöyle devam etti: “Ailenin de Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz. Her zaman seni kadromuzda görmek istemişizdir. Bunun için de zamanın uygun olmasını bekledik. Şimdi şartlar oluştu. Sözleşmen bitiyor. Önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyeceksin.” Kaynak: Akşam Haber: Nurettin Kurt |
vay be kim istemzki yıldırayı gözümüz gönlümüz açılır yakışır yıldıraya beşiktaşımın forması |
Başkan Yıldıray'dan söz aldı... http://i.karakartal.com/images/haber...ildiray003.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Yıldıray'dan söz alındı Turkcell Süper Lig’de ve Fortis Türkiye Kupası’nda farklı sonuçlara imza atarak rahat nefes alan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun çalışmalarına start verdi. Akşam Gazetesi'nin 2 Şubat 2007 tarihli haberine göre, özel işleri için Almanya’ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Berlin’de Yıldıray Baştürk’le yemek yedi. Yıldırım Demirören milli futbolcuya, “Önümüzdeki sezon seni kadromuzda görmek istiyoruz. Transferinle ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız” dedi. Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan Yıldıray Baştürk ise Başkan Yıldırım Demirören’e, “Beşiktaş küçüklüğümden beri tuttuğum takım. Beşiktaş’a hep yakın olmuşumdur. Eğer şartlar uygun oluşursa Beşiktaş’ta oynamayı ben de çok isterim” karşılığını verdi. Baştürk’e kendisini uzun süredir takip ettiklerini söyleyen Başkan Yıldırım Demirören şöyle devam etti: “Ailenin de Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz. Her zaman seni kadromuzda görmek istemişizdir. Bunun için de zamanın uygun olmasını bekledik. Şimdi şartlar oluştu. Sözleşmen bitiyor. Önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyeceksin.” Kaynak: Akşam |
Açıkçası DeLGaDo Ve RiCARDiNHo varken alınması saçma olur.. |
bende gelırse nerde oynucak dıe dusunuodum |
naapçaklar 1-7-2 mi oynıycaz ya nereye koycaklar onu |
onun yerıne alabılıolarsa nurı sahın ı alsın daha hayra gecer |
olmaz böle bi transfer :) |
:) arkadaslar gelsinde helebi sonra işte delgadonunda perfommansı artar sonra ii oynayan 11 de yerini bululr dimi!!! |
Yıldıray'dan Kartal'a yeşil ışık Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yakından takip ettiği Herta Berlin'in yıldızına Beşiktaş kancası... Başkan Demirören, Berlin’de Yıldıray Baştürk’le yemek yedi. Baştürk, siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Türkcell Süper Lig’de ve Fortis Türkiye Kupası’nda farklı sonuçlara imza atarak rahat nefes alan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun çalışmalarına start verdi. Özel işleri için Almanya’ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Berlin’de Yıldıray Baştürk’le yemek yedi. Yıldırım Demirören milli futbolcuya, “Önümüzdeki sezon seni kadromuzda görmek istiyoruz. Transferinle ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız” dedi. Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan Yıldıray Baştürk ise Başkan Yıldırım Demirören’e, “Beşiktaş küçüklüğümden beri tuttuğum takım. Beşiktaş’a hep yakın olmuşumdur. Eğer şartlar uygun oluşursa Beşiktaş’ta oynamayı ben de çok isterim” karşılığını verdi. Baştürk’e kendisini uzun süredir takip ettiklerini söyleyen Başkan Yıldırım Demirören şöyle devam etti: “Ailenin de Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz. Her zaman seni kadromuzda görmek istemişizdir. Bunun için de zamanın uygun olmasını bekledik. Şimdi şartlar oluştu. Sözleşmen bitiyor. Önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyeceksin.” Akşam |
Bu gosteriyo ki eger gelirse yildiray buyuk ihtimalle delgado gider benim dusuncem bu ne olur ne olmaz belli degil ama bu haberinde balon olmadigi ne malum |
Alıntı:
ayrıca bu alex şimdi yıldıray laflarının çıkması canımı sıkmaya başladı rico nun satılması gibi bir düşünceye sahipse yönetim artık sabırımız taşar |
yok artık,savaşan oyuncu eksiğimizi tamamlamalıyız artık,2 tane yaratıcı oyuncumuz var zaten orta sahada |
Yıldıray Kartal oluyor 02 Şubat 2007 Cuma > Bilgehan Can Almanya’da görüştü Başkan Yıldırım Demirören’den Yıldıray Baştürk harekâtı. Olağan Genel Kurul’un ardından yönetimde görev dağılımı bile yapılmadan soluğu Almanya’da alan Başkan Demirören’in bu transferi bitirdiği ortaya çıktı. Gelecek yılın transfer politikasını belirlemek için kolları sıvayan Başkan Yıldırım Demirören, Berlin’de Yıldıray Baştürk ve ailesiyle bir araya geldi. Gurbetç 02 Şubat 2007 Cuma i futbolcuyu gelecek yıl için Beşiktaş’a gelmeye ikna eden Başkan Demirören, tecrübeli oyuncudan söz aldı. G.Saray ve F.Bahçe’nin de peşinde koştuğu Yıldıray’ın Başkan Demirören’in bizzat kendisiyle görüşmeye gelmesiyle etkilendiği ve “evet” kararını verdiği belirtildi. “İlk tercihim Beşiktaş” Türkiye’deki takımlar içinde Beşiktaş’ı kendisine daha yakın gördüğünü Başkan Demirören’e ileten Yıldıray, “Sizin buraya kadar gelmeniz bu işe ne kadar ciddi baktığınızın bir ispatı. Diğer kulüpler sürekli olarak farklı yollardan bana transfer teklifi yaptı. Siz Almanya’ya gelerek benimle bizzat görüştünüz. Elbette ki transferde ilk tercihim Beşiktaş olacak” dedi. Yıldıray’dan bu sevindirici haber ile Türkiye’ye gelen Başkan Yıldırım Demirören’in gelecek yıl Avrupa’da başarılı olacak çok güçlü bir takım kuracağı ve bunun için büyük bir bütçe ayırdığı da ifade edildi. >>> ‘Bu daha başlangıç’ Yeni dönemde camiadan büyük bir destek aldıklarını söyleyen Başkan Yıldırım Demirören, Vestel Manisa maçlarında alınan sonuçlar ve oynanan oyun için, “Bu daha başlangıç” diye konuştu. “Beşiktaş için yapacak çok işimiz var” diyen Başkan Demirören, “Camia olarak el ele verip Beşiktaş’ı hak ettiği yere getireceğiz. Takımız çok genç ve başarı vadediyor. Bu takım böyle oynasın yenemeyecek rakip olamaz. Dilerim bu performansı sürekli gösteririz” dedi. >>> Keyifler yerinde V.Manisa’yı kupada farklı mağlup eden Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Ümraniye’deki çalışmada oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü, sosyal rehabilitasyon çalışmaları kapsamında özürlü 20 çocuğu Beşiktaş’ın antrenmanına getirdi. Miniklerle yakından ilgilenen siyah-beyazlılar birlikte fotoğraf çektirdi. TÜRKİYE |
Baştürk'ü Delgado'ya tercih ederim. |
hele bi alsında takımda oynatacak yer olsun tek derdimiz |
Yıldıray'ın yıllık maç ortalaması 20 yi geçmez... |
yıldıray Beşiktaşlıdır ancak şuanda ihtiyaç yok onun için yalan haber :D |
o da çok sakatlanıyor |
gelene kapımız açık. yıldıray ın da kalitesi tartışılmaz. hayırlısı olsun. |
acikcasi söylemek gerikirse bana hic inandirici gelmedi... |
yıldıraya alınmasin dienler bu laf çk sçma bnce kesinlikle alinsin takımin kalitesi artar,takmdaki rekabet artar, türk futbolcularin katkisı artar , kulube zenginligimiz olur inş olur bole bi transferr:):.... |
faydalı olur diye düşünüyorm,ayrıca bi sakatlık falan olduğunda napacağımızı şaşırıyorz,iyi olan 11de oynar,rekabet iyidir:) |
gelmez... |
sezon başında da beşiktaşta adı geçmişti diye hatırlıyorum neden olmasın |
Yıldıray sürprizi Demirören'in Almanya'da buluşarak "Seni istiyoruz" dediği Yıldıray Baştürk: Türkiye'deki önceliğim her zaman Beşiktaş. Gurur Duydum Başkan Demirören'in bu teklifi karşısında Yıldıray da "Beşiktaş, çocukluğumdan bu yana tuttuğum takım. Teklifiniz bana gurur verdi. Eğer dönersem ilk tercihim mutlaka Beşiktaş olacak" yanıtını verdi. Para Sorunu Yok Özel işleri nedeniyle gittiği Almanya'da Yıldıray ile buluşan başkan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DDemirören'in yıldız oyuncuya, "Seni önümüzdeki sene kadromuzda görmek istiyoruz. Parayı sorun etme" dediği öğrenildi. |
yaa ben bu yıldırayı gs li die biliodum deilmiş bana pek inandırıcı gelmedi haber ama gelse çok iyi olur |
alex de gelsin yıldırayda gelsin hepsi beraber oynar inandırıcı değil:rolleyes: |
yaw mantikli düsünsenize...rekabet diyrsunuz..rekabet üc tane ayni stil asagi yikari ayni kalite ve ayni pozisyonda olmaz...takimda ancak huzursuzluk yaratir... hem yildirayin ismi bayernle bremenle geciyor...kendinizi onun yerine koyun..almanyanin en büyük takimlarinda isminiz geciyor..üstelik avrupanin bazi büyük kulüpleride pesinizde...neden türkiyeye gelsin??? |
inanmayın ya iddia ediyorum şu anda avrupada oynayan hiçbit türk oyuncu türkiyeye gelmez serhat bile 2.ligde oynuyor balon abicim |
adam sakatlanıp duruyor açıkçası çok verimli olabileceğini sanmıyorum. |
vay be kim istemzki yıldırayı gözümüz gönlümüz açılır yakışır yıldıraya beşiktaşımın forması |
>Sanmıyorum Bu Transferin Gerçekleşecegini... Zaten Rico iLe Delgadoda Var... |
bana da biraz balon bi habermiş gibi gelioo...Yine de yıldıray gelirse hayır diyemez herhalde hiçkimsee... |
balon haberdirde,balon olmasa bile GELMESİN... richardinho,delgado ve bubu üst üste 1 adammış gibi oynatçaklar!!! |
süper olur valla |
umarınm gelir takıma takviye gerekio |
yildiraya hayir diyemem, hem kisilikli hem de yetenekli bir futbolcu.. ayrica seneye uefa yada sampiyonlar liginde basari hedefleyen bir takima yildiray takviyesi iyi gelir diye düsünüyorum.. Alexden neyi eksik Alex haberleri de balondu ama is haberlerin ikisinin de dogruluguna kalirsa yildiray tercihimdir.. Türk oldugu icin söylemiyorum, o da bir artisi ayri konu ama ben yildirayin yetenek ve kisiliginin pek cok futbolcuda olmadigini söyleyebilirim.. bonservis verilmeyecek olmasi da bir arti.. |
Yıldıray'ın kalitesini tartışmak anlamsız.Beşiktaş'a gelirse de rahat oynar.Ama şu anda Yıldıray tipi bir futbolcuya bizim ihtiyacımız gerçekten yok.Takımda Yıldıray'ın bölgesinde Ricardinho,Delgado,İ.Akın,Burak oynuyor.Gelirse yine oynar diye düşünüyorum ama gerek yok şu an.Biz Yıldıray'ı alacağımıza Hamit'i alalım.Onun da sözleşmesi bitiyor.Hamit Altıntop gibi joker bir futbolcuya ihtiyacımız var esas.Sağ bek,sağ açık,forvet arkası heryerde oynuyor.Bence yönetim Yıldıray'ı bırakıp Hamit'e yönelmeli. |
amaç kadr zenginliği ise alınsın |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |