![]() |
acikcasi söylemek gerikirse bana hic inandirici gelmedi... |
yıldıraya alınmasin dienler bu laf çk sçma bnce kesinlikle alinsin takımin kalitesi artar,takmdaki rekabet artar, türk futbolcularin katkisı artar , kulube zenginligimiz olur inş olur bole bi transferr:):.... |
faydalı olur diye düşünüyorm,ayrıca bi sakatlık falan olduğunda napacağımızı şaşırıyorz,iyi olan 11de oynar,rekabet iyidir:) |
gelmez... |
sezon başında da beşiktaşta adı geçmişti diye hatırlıyorum neden olmasın |
Yıldıray sürprizi Demirören'in Almanya'da buluşarak "Seni istiyoruz" dediği Yıldıray Baştürk: Türkiye'deki önceliğim her zaman Beşiktaş. Gurur Duydum Başkan Demirören'in bu teklifi karşısında Yıldıray da "Beşiktaş, çocukluğumdan bu yana tuttuğum takım. Teklifiniz bana gurur verdi. Eğer dönersem ilk tercihim mutlaka Beşiktaş olacak" yanıtını verdi. Para Sorunu Yok Özel işleri nedeniyle gittiği Almanya'da Yıldıray ile buluşan başkan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DDemirören'in yıldız oyuncuya, "Seni önümüzdeki sene kadromuzda görmek istiyoruz. Parayı sorun etme" dediği öğrenildi. |
yaa ben bu yıldırayı gs li die biliodum deilmiş bana pek inandırıcı gelmedi haber ama gelse çok iyi olur |
alex de gelsin yıldırayda gelsin hepsi beraber oynar inandırıcı değil:rolleyes: |
yaw mantikli düsünsenize...rekabet diyrsunuz..rekabet üc tane ayni stil asagi yikari ayni kalite ve ayni pozisyonda olmaz...takimda ancak huzursuzluk yaratir... hem yildirayin ismi bayernle bremenle geciyor...kendinizi onun yerine koyun..almanyanin en büyük takimlarinda isminiz geciyor..üstelik avrupanin bazi büyük kulüpleride pesinizde...neden türkiyeye gelsin??? |
inanmayın ya iddia ediyorum şu anda avrupada oynayan hiçbit türk oyuncu türkiyeye gelmez serhat bile 2.ligde oynuyor balon abicim |
Türkiye`de Saat: 05:03 . |