![]() |
A.Hassan Anderlecht'le anlaştı! Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, Belçika kulübü Anderlecht ile anlaşmaya vardıMısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı 'egyptianplayers' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmed Hassan, Anderlecht ile anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi. Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü yetkililerinin uzun süredir kendisini takip ettiğini belirterek, kendisine çok cazip bir teklifle geldiklerini ve aralarında ufak pürüzlerin kaldığını belirtti. Anderlecht'in çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Ahmed Hassan, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını kaydetti. Kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Anderlecht kulübü yetkilileri beni Brüksel'e davet etti. Ancak benim Beşiktaş ile maçlarım olduğu için gidemedim. Benim yerime menajerim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferimle ilgili her şey 1 hafta içinde netlik kazanacak. Ben profesyonel futbolcuyum ve en iyi teklifi yapan kulübü tercih ederim" dedi. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen Beşiktaş Kulübü'nün yeni bir sözleşme için kendisine gelmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben Beşiktaş'ta futbol oynamaktan zevk alıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak bana sözleşmemin uzatılma teklifinin gelmesini bekledim. Ancak gösterdiğim performansa rağmen kulübüm ve Tigana benimle yeni sözleşme yapmaya yanaşmadı. Kulüpten ayrılacak olmamda benim hiçbir hatam yok" diye konuştu. |
ingiltere ye gidicekdi ama Anderlecht iyi işler yapıo cagdas,a.hassan her mac bize gol atan serhat aldı hepsini allah razı olsun:) |
YUH BE AHMED HASSAN: Besiktas'i terkedip gittigin kulup bu mu? Ben Ingiltereye gider de hayallerine kavusur derken gide gide Anderlecht'e gitti. Cagdas'in klasina yakisir bu kulup, ama sen daha iyisini bulamadin mi? Bari bizde kalsaydin, daha iyiydi vallahi. |
güle güle Hassan yanlız nedense beşiktaşımıza zarar vermek için medyaya herşeyi anlatıyorlar ve Tigana A.hassanıda kadro dışı bırakacaktır ! |
Hayirli olsun hepimize o zaman. Birinden daha kurtulduk! |
Ahmed Hassan Anderlecht'te.. Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, milli oyuncu Serhat Akın'ın da formasını giydiği Anderlecht ile anlaşmaya vardı.. Mısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı 'egyptianplayers' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmed Hassan, Anderlecht ile anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi. Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü yetkililerinin uzun süredir kendisini takip ettiğini belirterek, kendisine çok cazip bir teklifle geldiklerini ve aralarında ufak pürüzlerin kaldığını belirtti. Anderlecht'in çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Ahmed Hassan, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını kaydetti. Kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Anderlecht kulübü yetkilileri beni Brüksel'e davet etti. Ancak benim Beşiktaş ile maçlarım olduğu için gidemedim. Benim yerime menajerim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferimle ilgili her şey 1 hafta içinde netlik kazanacak. Ben profesyonel futbolcuyum ve en iyi teklifi yapan kulübü tercih ederim" dedi. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen Beşiktaş Kulübü'nün yeni bir sözleşme için kendisine gelmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben Beşiktaş'ta futbol oynamaktan zevk alıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak bana sözleşmemin uzatılma teklifinin gelmesini bekledim. Ancak gösterdiğim performansa rağmen kulübüm ve Tigana benimle yeni sözleşme yapmaya yanaşmadı. Kulüpten ayrılacak olmamda benim hiçbir hatam yok" diye konuştu. KAYNAK:AJANSSPOR |
Ahmed Hassan Anderlecht de! Ahmed Hassan Anderlecht'te! Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, Belçika kulübü Anderlecht ile anlaşmaya vardı. Mısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı 'egyptianplayers' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmed Hassan, Anderlecht ile anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi. Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü yetkililerinin uzun süredir kendisini takip ettiğini belirterek, kendisine çok cazip bir teklifle geldiklerini ve aralarında ufak pürüzlerin kaldığını belirtti. Anderlecht'in çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Ahmed Hassan, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını kaydetti. Kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Anderlecht kulübü yetkilileri beni Brüksel'e davet etti. Ancak benim Beşiktaş ile maçlarım olduğu için gidemedim. Benim yerime menajerim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferimle ilgili her şey 1 hafta içinde netlik kazanacak. Ben profesyonel futbolcuyum ve en iyi teklifi yapan kulübü tercih ederim" dedi. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen Beşiktaş Kulübü'nün yeni bir sözleşme için kendisine gelmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben Beşiktaş'ta futbol oynamaktan zevk alıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak bana sözleşmemin uzatılma teklifinin gelmesini bekledim. Ancak gösterdiğim performansa rağmen kulübüm ve Tigana benimle yeni sözleşme yapmaya yanaşmadı. Kulüpten ayrılacak olmamda benim hiçbir hatam yok" diye konuştu. |
bnce yerıne hassandan ıı bırı alınmazsa gonderılmesı yanlıs! |
Insallah gider |
Yaw bu anderlecht demekki a.hassan icin gelmiyormus Istanbul, ben diyordum zaten cagdas gibi bir kazmaya verdikleri ucak parasina yaziik. |
yararların için sağol zararlarınıda sen düşün..yolun açık olsun |
yolu açık olsun ne diyelim. |
Ya Anderlechte degilde keske INgiltereye gitseydi... Hayirli olsun ... |
hayırlı olsun Ahmed HASSANa. |
BUNUNDA SON KULLANMA TARİHİ GEÇTİ... |
gıtsın de nereye gıderse gıtsın antı profesyonel,aşırı duygusal,agzına heran ıcın bır emzık ıstıyen bır futbolcunun bızım takımda ısı yok |
abi hemen gitsin yaaa uyuz olur bi topcu ama ancak bu kadar uyuz olur ben bole bişi gormedim,topu mactan alıp eve goturuyo bu adam o kadar seviyo |
tribünden korkuyomuş zaten bu yıl türk olabilirdi ama olmak istemedi ***tirsin gitsin |
Ahmed Hassan'ın menajerinden açıklama Beşiktaş'ın Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan'ın menajeri Alper Gökdeniz, Ahmed Hassan'ın Andelecht takımına transferiyle ilgili konuştu. http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Alper Gökdemir, Belçika'nın Anderlecht takımından cazip bir teklif aldıklarını, ancak henüz olumlu bir yanıt vermediklerini bildirdi. Alper Gökdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Anderlecht takımından teklif geldiğini ve görüşmelerin sürdüğünü ifade ederek, ''Oyuncunun temsilcisi olarak, bizzat görüşmelere katılmakla beraber, gelen cazip teklife henüz olumlu yanıt vermedik'' dedi. Ahmed Hassan'a, Anderlecht takımının yanı sıra İngiltere, İspanya, Rusya ve Türkiye'den de teklifler geldiğini bildiren Gökdemir, bunları da değerlendirdikten sonra karar vereceklerini kaydetti. Gökdemir, Anderlecht ile görüşmelere, Ahmed Hassan'ın yoğun maç trafiği nedeniyle 3 Mayıs'tan sonra devam edeceklerini ifade etti. |
hayirlisi olsun ne diyelim |
Anderlecht teklif yaptı Beşiktaş'ın Mısırlı yıldızı Ahmed Hassan, Anderlecht'ten teklif aldığını doğruladı. Hassan, "Menajerlerim gitti ve şartlarımı bildirdi. 2 hafta süre istedim. Ancak Beşiktaş, Anderlech'ten daha iyi bir teklif yaparsa kalırım" dedi. |
Hassan: Gidiyorum Teknik heyetin ‘Kleberson hariç tüm yabancıları gönderin’ raporunun ardından gözlerin çevrildiği Ahmed Hassan kesinlikle ayrılacağını söyledi. Mısırlı yıldız, dün sabahki çalışma esnasında basın mensuplarının sorularına el işaretiyle “Avrupa’ya gidiyorum” diye karşılık verdi. Tigana’nın Ahmed’i disiplinsiz olduğu için kadrosunda görmek istemediği söylenirken, İskoçya’dan yeni teklif aldığı ileri sürüldü. Öte yandan Hassan’ın Lucescu’nun çalıştırdığı S.Donetsk ile görüştüğü de belirtildi. kaynak:fanatik |
Luce kesin yedek bırakır :) |
Avrupa takimi diye yirtiniyordu. Bende bi sey sandim. Sh.Donezk mis. Hay allah iyiliyini versin.:) |
Hassan Anderlecht’e Hassan Anderlecht’e http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş Yönetimi’nin halen masaya oturmadığı Ahmed Hassan, Belçika Kulübü Anderlecht ile pazartesi görüşüp prensip anlaşması yaptı Taraflar arasında henüz sözleşme imzalanmadı, ancak Ahmed’in sözleri anlamlı: “Bekledim, ama kimse tek kelime konuşmadı.” Belirsizliğe dayanamadı Teknik direktör Jean Tigana, geçtiğimiz ay içinde yönetime özetle şu raporu vermişti: “Kleberson hariç tüm yabancıları gönderebilirsiniz...” Beşiktaş Yönetimi de Fransız çalıştırıcının bu talebi doğrultusunda, mevcut kadrodaki hiç bir yabancıyla görüşme yapmamıştı. Daha önce Asbaşkan Kıvanç Oktay ile görüşerek, “Teklifler alıyorum, ama buradaki durumum netlik kazanmadığı için değerlendiremiyorum. Olumlu ya da olumsuz bir yanıt bekliyorum” diyen Ahmed Hassan, “Biraz daha bekle” yanıtını almıştı. Belirsizliğe daha fazla dayanamayan Mısırlı yıldızdan dün beklenen haber geldi! İzin gününde gizlice... Ahmed Hassan ve menaceri Alper Gökdemir’in, Siyah-Beyazlı takımın izin yaptığı 24 Nisan Pazartesi günü gizlice Belçika’ya gittiği ve Anderlehct ile oturdukları pazarlık masasından anlaşmayla ayrıldıkları öğrenildi. Taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldığı, ancak henüz resmi imzaların atılmadığı bildirildi. Hassan, “İlk tercihim Beşiktaş’tan yanaydı. Ama Anderlecht’ten de çok iyi bir teklif geldi. Şu ana kadar bekledim, fakat hiç kimse benimle geleceğe dönük tek kelime bile konuşmadı. Bu tutum sürerse, Belçika ekibiyle bir an önce mukavele imzalarım” dedi. Het Laatste Nieuws yazdı Belçika’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Het Laatste Nieuws da, Ahmed Hassan’ın Anderlecht ile bir çok konuda anlaştığını okurlarına duyurdu. Gazetedeki haberde; Mısırlı yıldızın, Serhat Akın’ın da formasını giydiği Eflatun-Beyazlılar’la temaslarını sıklaştırdığı, transferin kısa süre içinde resmiyet kazanabileceği vurgulandı. Bu arada ligde Standart Liege’nin 2 puan önünde lider durumda bulunan Anderlecht’in gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesi kesinlik kazandı. Hassan’ın bu nedenle transfere sıcak baktığı kaydedildi. kaynak:fanatik |
iyidir iyidirrrr!!!!!!! ohhhh bee kurtulduk bundanda!!!calım atmayı bilmio hala calım atmaya calisio ve her topu kaptırıo sorada oturup aglio.iyi oldu iyiiiii:cool: |
Hiç sevemedim ki seni, güle güle çokoprens |
anderlecth mantar futbolcuların yeni evi galiba.aldıkları diğer yabancılarda öledir Allah bilir |
Alıntı:
|
valla öle abi çoşmam lazım eski topic yeni topic demeden yazıyorum hepsinde artık benimde yorumum olsun |
Yaw Iyi Hoş Güzel.ama Daha Iyi Bir Klüp Bulabilirdi. |
Ahmed Hassan Anderlchet'e imza atıyor Beşiktaşlı Ahmed Hassan'ın önümüzdeki hafta başında Belçika'nın Anderlecht takımıyla sözleşme imzalayacağı bildirildi. http://www.sabah.com.tr/2006/05/17/i...BA75B30B7b.jpg Belçika'ya pazartesi günü gelecek olan Mısırlı oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ahmed Hassan, Beşiktaş'ta kalsa ya da İngiltere'nin Bolton kulübüne transfer olsa daha çok para alacağını belirterek, ''Ancak ben Anderlecht'i Şampiyonlar Lig i'nde oynayacağı için tercih ettim'' dedi Kaynak:sabah |
emekleri icin sagolsun..yolu acik olsun:) |
Özellikle Fenerbahçe'nin başarılı orta alan oyuncusu Marco Aurelio'nun gelecek sezon Türk statüsünde oynayacak olması sarı lacivertlilerin bir yabancı daha transfer edebilmelerine imkan tanıyacak. Böylece Sarı-Lacivertliler gelecek yıl kadrolarında 7 yabancı bulundurabilecek. Aurelio dışında Türkiye'de 5 yıldır forma giyen, Lazarov, Johnson, El Saka, Ahmed Hassan, Bouazizi'de yeni yönetmelikten yararlanabilecek. Ayrıca Galatasaray'ın Kolombiyalı kalecisi Mondragon'da Türk statüsünde oynayabilecek bir diğer isim olarak dikkat çekiyor. TÜRK STATÜSÜNDE OYNAYACAK A.HASSAN'I KAÇIRMAMAK LAZIM... |
Alıntı:
|
Ahmed Hassan geri çağrıldı Son dakika... Beşiktaş Yönetimi, Belçika'nın Anderlecht takımına imza atmak için Belçika'ya giden Ahmed Hassan'ı geri çağırdı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Türkiye'de 5 yıl forma giyen yabancı futbolcuların Türk statüsünde oynabilme olasılığı nedeniyle Yönetim Kurulu, Ahmed Hassan'ı yeniden takıma çağırdı. teknik direktör Tigana'nın bu kararda etkili olduğu belirtildi. http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=5590 |
A.Hassan: 'Türk vatandaşı olurum'http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gifBeşiktaş'tan ayrılmak istememesine rağmen Tigana'nın gelecek sezon için takımda düşünmediği A.Hassan, federasyonunun Türkiye'de kesintisiz 5 yılı dolduran yabancıların Türk statüsünde oynayabilmesini sağlayacak talimata sevindiğini söyledi 20.05.2006 Beşiktaş'tan ayrılmak istememesine rağmen Tigana'nın gelecek sezon için takımda düşünmediği A.Hassan, federasyonunun Türkiye'de kesintisiz 5 yılı dolduran yabancıların Türk statüsünde oynayabilmesini sağlayacak talimata sevindiğini söyledi. Anderlecht'e henüz imza atmayan ve Dubai'de tatil yapan Ahmed Hassan, "Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi seviyorum. Zaten ayrılmak gibi bir niyetim yoktu ancak beni istemediler. Federasyondan çıkan karar sonrasında kulübüm dönmemi isterse Türk olurum ve seve seve kalırım. Çünkü alıştığım düzeni bozmak istemiyorum" dedi. Ahmed Hassan'ı kadroda tutmaya sıcak bakan yönetim ise Mısırlı oyuncuya dön çağrısı yapmak için Tigana'yı ikna etmeye çalışıyor. Fransız antrenörün onay vermesi halinde Hassan gelecek sezon da siyah-beyazlı formayı giyecek. YÖNETİM UYUMA..! |
Adam Tur Vatandasi Olurumda Dediyse Kacirmamak Lazim |
Hassan'dan iyisi var mı? Beşiktaş'ta Ahmed Hassan kaosu yaşanıyor. Tigana'nın Mısırlı yıldızın gitmesine sıcak bakması bazı yöneticiler tarafından tepkiyle karşılandı. Hassan'ın kalmasını isteyenler, "Tigana, Afrika Kupası'nın en iyi oyuncusunu gönderip yerine daha iyisini garanti ediyor mu?" diyerek Fransız hocaya karşı çıkıyor kaynak:fotomac |
Ahmed Hassan Anderlect ile sözleşme imzaladı A.A. http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1569667.jpgBeşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mısırlı oyuncu, Anderlect'in kendisine dürüst bir fiyat verdiği için bu kulübü tercih ettiğini söyledi. Ahmed Hassan, giderayak Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'yı kendisini sıradan bir oyuncu olarak gördüğü için eleştirdi. Anderlecht Menajeri Herman Vanholsbeeck, imza töreni sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Ahmed Hassan'ın Anderlecht için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, “Beşiktaş'ın en sevilen ve en popüler futbolcusunu takıma kazandırmakla kulübün değerini Avrupa'da daha da yükselttik” dedi. Vanholsbeeck, Ahmed Hassan'ı 'sevimli, dürüst ve teknik olarak çok iyi' olarak tanıtarak, kendisini sağ kanatta oynatmayı düşündüklerini ifade etti. Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ise Anderlecht Kulübünü seçme nedenlerini, şöyle anlattı: “Bana Anderlecht dürüst bir fiyat biçti. Belçika'nın en iyi kulübü ve önümüzdeki sezon doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. İspanya ve İngiltere'den de iyi teklifler almıştım, ancak bu takımlar önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamayacak.” TIGANA'YI ELEŞTİRDİ Ahmed Hassan, Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın kendisini birçok kez eleştirdiğini vurgulayarak, “Beni hep sıradan bir oyuncu olarak gördü. Madem öyleyse beni niye her zaman ilk 11'e alıp oynattı? Ben Beşiktaş'tan ayrıldım, ama orada çok iyi zaman geçirdim. Beşiktaş benim kalmamı istedi ve görüşmeler 3 hafta sürdü, ancak sonuçta anlaşamadık. Anderlecht'ten gelen teklif de çok iyiydi ve kararımı bu yönde kullandım. Serhat Akın ile aynı kulüpte oynayacağım için çok seviniyorum. Zaten buraya gelmeden önce Serhat ile sık sık telefonla görüştüm. Kendisinden çok iyi şeyler duydum. Önümüzdeki sezon yan yana, omuz omuza çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Sekiz sene Türkiye'de kaldığını hatırlatan Ahmed Hassan, ”Türkiye'den ayrıldığım için çok üzgünüm. Sanki ülkemi terk etmiş gibi hissediyorum. Türkiye'de taraftarlar ve medya beni çok seviyordu. Ben de onları seviyorum, ama ben profesyonel bir futbolcuyum. Benim ayrılmam Beşiktaş'ı nasıl etkiler bilemem, ama Beşiktaş için hayırlısını diliyorum” dedi. Öte yandan, Anderlecht Kulübü Menajeri Vanholsbeeck, Serhat Akın'ın ağır bir ameliyat geçirdiğini hatırlatarak, tam olarak iyileşmesinin 1.5 ila 3 ayı bulacağını, ancak Serhat'ın 3 hafta sonra koşulara başlayacağını sözlerine ekledi. |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |