![]() |
abi herkez kendi takimina oy verior 80 dede de verior 8 lik cocuk da... her frouma girdiiinizde oy verin |
Tabiki çarşi. Bunlar Sonucu Bellibir Anket Yapiyolar.başka Konu Bulamadilar Mi.:)) |
Alemin En Fanatiği çarşi Başka Aramyin Sahtesinden Sakinin Gerçrgi Herzaman Inönüde |
evet bu sitede var bişeyler arkadaşlar diğer anket sonuçlarına dikkatli bakılırsa anlaşılır sanırım?????? |
abi bol bol oy atalım ayrıca buna benzer anketi yabancı bi site yapmıştı yabancı taraftar grupları da vardı o ankette ve biz açık ara öndeydik onun linkini atarmısınız??? |
tabiiki oy attık |
ler ayıptır yaa 5. sıradayız. hergün atmak yetmez. tüm bjk sitelerinde DUYURALIM. elinizden geldiğince lütfen. |
dihihiiiiiii bu anket güldürdü beniii :D ehe fanatik dio ehe en dio ehe bizi güldürüo ehe gerçekleri bilmiyo ehe gözlerimi görmüo ehe ben dedim size ehe çok meşale ehe yakmayın diye işte böle sonuncu oluruz ankette :D |
yaw boş işler bunlar... onlar önce 132 db yi geçsinler ondan sonra ateşli olsunlar..kimi inandırmaya ihtiyacımız var ki?? |
Alıntı:
|
ne para , ne araba nede manita...cok da umrumda bu dünyaaa duysun herkes böyle aşkı bu alemde kral çarşı.....:D herkes bizi tanır etikete gerek yok :D:D |
bence de bu anket çok kötü,kesin şike varr.mümkün mü başka bi taraftarın ÇARŞI kadar ateşli olabilmesi mümkün mü? BU ALEMDE ÇARŞI 1 NUMARA..... HERKESEİNAT |
kartalkız kanal d de ne haberi vardı bugün ya?bakamadım ben şu da bi gerçek ki:fenerlisi cimbomlusu zaten kabul ediyo BEŞİKTAŞIMIZIN taraftarını...fazla söze ne gerek? |
kartalkız kanal d de ne haberi vardı bugün ya?bakamadım ben şu da bi gerçek ki:fenerlisi cimbomlusu zaten kabul ediyo BEŞİKTAŞIMIZIN taraftarını...fazla söze ne gerek?:o :cool: :D |
çarşıyı herkes tanıyor alayına gider |
katılalım kardeşim |
dünyada 132 desibeli ses limitini geçen taraftar topluluğu ÇARŞI grubudur...millet ona göre hareket etsin...bide anket açmışlar arkadaş...boyle saçma şey olurmu...türkiyede takımına tek gol attıran takım vardır oda yine ÇARŞI grubudur...millet ÇARŞI yı ağzına alırken 3 kulfü 1 elham okumalı |
bu anket tirabzon lular acmış galiba :D:D Bence bu anket kolpa |
Hadi Ama Toru Topu Yüzde 9la Dördüncüyüz Hadi Dahi Herkes Versin.... |
saldiralim bakalim kartalar gibi hucum |
Bu ne ya LAZio´lara ne oluyor ya? Te basta gidiyorlar. |
oyumuzu werdik |
arkadaslar linkteki anket sonuclarına dikkat ettiyseniz gerceği yansıtmadıgını görüceksiniz.... rekorları altüst etmiş bi taraftar gurubunun bi ankete sığdırmak sizcede sacma deilmi.....? fazla söze gerek KRAL ÇARŞI..... |
oyumuz werılmıstır! |
ne sacma anket bu yahu... cilginlar da neymis. birde karsiyak bizim önümüzde :confused: |
Alin size Anket :) http://img128.imageshack.us/img128/6...iekopie4sd.jpg evet ark. bu anket dogrusunu söyliyor ötekise fake :) kendi yapimim düzeltim dj ertan :p |
abi toplam yüzde yüz etmesi lazim :) |
Alıntı:
|
Carsı Kendıne Bıle Karsı Ulan texas kım *** kım bursadan olsa olsa kertenkele cıkar gencfebekızları gectık ultrakedılere az kaldı sıradakı gelsın bu sevda bıtmez hasret bıtmez ısteyene gıder hıc farketmez |
ulan ultra kedılerı gecıyoruz gefebe ve ultra kedı carsının altına ındı |
koduk cocucuuuuuuuuu *** den sora ultraslan a da fark koyduk sırada duzmece sanırım ama hamsıler var arkadanda ksk kaldı sonra lıder gelıyor lıder yarele yareeleeee |
haydı arkadaslar saldırın www.ankette.com |
www.ankette.com saldırııııııııın |
www.ankette.com saldırııııııııın |
Dünya alem biliyor BEŞİKTAŞ TARAFTARINI,ts,ultravesti,gayfbler,gitsin kumda oynasın |
Az kaldı lideriz! |
gese yıde gectık tese yıde ksk serefsızlerı kaldı gun sonunda lıderız |
LIder gelyor lıder yareele yarele |
bence ankete gerek yok en cok tarafatr bizde |
Arkadaşlar ankete falan gerek yok...Herzamn en iyiyiz ve en önendeyiz... |
Türkiye`de Saat: 10:05 . |