![]() |
En fanatik taraftar anketi!! arkadaslar burdaki sitede en fanatik taraftar anketi var arkalardayz carsıya herkez oy versin bekliyoruz arkdaslarr site su www.ankette.com lutfen moderatorden rica ederim bu konuyu sabitlesin!! |
tamamdir, sabitledim |
bütün Türkiye ayağa kalkmış bu ÇARŞI fazla ateşli diye millet halen anket yapıyor hangisi ateşli diye! bu anket bence hangi taraftar en fazla ÇARŞIya özeniyor diye yapılmalıydı! |
Alıntı:
|
bencede sıze katılıyorum arkdaslar.. en ıyısı bızız bu alemın ALEMIN KRALI ÇARŞI bu geldı boyle gıder DEGİŞMEZ |
Ankette ne gerek var ya? Herkes biliyor zaten. Bilmeyenler de bugün Kanal D Haberlerinde ögrenmistir zaten.:) |
Yalniz Anket çok Kötü Ha Gayret... |
çabalamamıza gerek yok herkes gerçeği biliyor...anca kendilerini avuturlar |
bence bu ankette şike var |
bu anket fake. |
hadi len derim ben bu ankete sadece .. hangi salak yapmışsa bunu fena sallamış.. |
evet arkadaslar herkes oy versin cok komik ya CARSI 6.ci sirada |
Bencede bu ankette şike var. |
http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/732378 Alın bide burdan bakın.sonuç nasıl olacak?hangisinin dogru olduğuna siz karar verin... |
Alıntı:
|
böyle anketlere uyuz oluorum...10 yasinda Gs li cocuk girior tabiki hakkinda hicbisey bilmedigi takimina basior....híc bi gs li carsi ya oy verecegini sanmiorum |
uydurma bi anket yapmis hödükler dünya alem Carsi dan tirsiyor, belki netden bize rakip cikarlar diye biseyler yapmaya calismislar iste. yinede oyumu verdim CARSI'ya |
|
bu anketi yapan siteyi hacklemek lazım çarşının gücünü bilmeyen böyle bi anket yapamaz *** texas falan dio onlar daha dünkü çocuk:) |
ilk defa trabzonluların önde gittiği bi anket...yani gerçekleri yansıtmıor!!! |
ya ben bu taraftar anketine zaten oy veremedim dierlerine bakdım en dürüst politikacı recai kutan :):) yok böle bi site yaaa :D |
Ya ben trabzon taraftarını ilk defa duyuyorum varmıydı ööyle bir taraftar grubu ....:D:D:D |
ewet bu anket fake |
hadi be yigidolar bile geçmiş bu anketi düzenleyen kişinin tek amacı Çarşı'nın popülerliğini ayaklar altına almaktır bu ankete kesinlikle bakmayın bile bence saçmalık ya tüm türkiye biliyor fenerliler bile itiraf ediyor en büyük grup Çarşı grubu diye daha ne anlamı var bu anketlerin... |
ya mahsun kırmzıgülü bile arabeskçi yapmışlar saçma bi anket sitesi. |
verdim arkideşte bu ankette sonunçuyuz işşallah birinci oluruz |
bu anketı duzenlıyenler aslında kendılerıde bılıyor kımın daha buyuk oldugunu ama kafaları bulandırmak ıcın cabalıyolar oysakı ÇaRşI alayına karşı |
herkes bilyor bu alemde carsı herkese karsı |
Alıntı:
|
hadi millet oy gonderin yawwww |
bu ankete gøre: genc fener civcivleri bizden daha fanatiklermis?? allah allah... fenerbahce bu anketi de mi paraylan satin almisl?? http://www.dunyakupasi.com/Haberler/...z_taraftar.jpg |
bu ankette biz nasıl fenerle gs nin arkasnda yer alırız anlamıyorum |
Alıntı:
HEPSİ :D |
tartışmasıs tr nin hatta avrupanın en iyi taraftar grubu beşiktaş çarşı.. |
En cok özenen de Ezikbahce!:) |
bırakın ezıklerı cumle alem bılıyor ALEMDE ÇARŞI HERKESE KARŞI |
bu site hiç bir gerçeği yansıtmıor.sadece en ateşli taraftar anketi ile değil öteki anketlerde düzmece.. |
Alıntı:
|
bu anketi cevaplayanlar cuneyt abiyi tanımıyorlar herhalde tek basına yeter hepsine carsı 1 cuneyt abi 2 ( bir butun ayrılamas saten ) |
Abi bu anketin amacı türkiyede en fazla cekirdek seyrederek mac seyretme fanatikliği arastırması oy vermeyin..:D |
Türkiye`de Saat: 16:11 . |