![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
öyle bi şey yapmaya kalksak kesin kavga çıkar :) |
valla kan gövdeyi götürür ha:D:D |
kim organize edecek bu maçı bende gelecem. |
gelmek isterdim ama eskişehirdeyim |
Valla 10 kişye gözüm kapalı dalarım...:D:d |
Alıntı:
|
tarih belirleyelim arkadaşlar. |
Alıntı:
|
İİİce yoruluruz macta da deli olmayız yorgunluktan otururuz sadece...En azından sinirlenmeyiz dimi... |
şu organizasyonumuzu hayata geçirsek arkadaşlar,kimler gelebilecek,birde ortak bi yer seçmemiz lazım.. |
beyler bnce bjknın akatlardakı sahası uygun toplu halde bjkda bulusuruz daha sonrada ordan gecerız oraya bnce bu daha ıyı olur degerlendırmenızı beklıorm arkadaslar BNDE WARIM MACTA UNUTMAIN sakın! |
halı saha maçı yapacaksanız bende oynarım ama kramponum çalındı :( |
sinem sendemi oynıycan :))) |
Alıntı:
|
=)) Sinem Hakem oLur bence :) |
hı burada adanaya da bi ara ugrayın mac yaparız :D |
arkadaşlar organize edin lu halı saha maçını yapalım. acayip göbek bağladım. bakın sürekli yapacaz ama. öle 1 hafta yap kaç yok. organizasyonu sinem sen yaparsın artık. haber bekliyorum. |
Kaç kaç bitti maç? :D |
istanbulda olsam gelırdım |
Alıntı:
arkadaşlarrr bildiğiniz gibi bu organizyonu daha önceden konuşmuşduk fakat kimseden ses çıkmadı,ciddi ciddi ist da olanlar pm atsınlar bana şu işi bi hayata geçirelim artık,hem toplanmış oluruz hemde spor yapmış oluruz,harekete geçin hadiiiii,herkez klavye başınaa:) |
arkadaşlar maça gelecek olan arkadaşlar sino1903 pm atsınlar. katılım olursa bu hafta cuma akşamı olmazsa diğer hafta cuma günü maçı yapalım. |
BEN ŞÖLE DÖNÜP BAKTIM SANIRIM GELECEK OLANLAR ŞİMDİLİK ŞÖYLE; seçko(seçkin) adu-bjk(zafer) havalı çocuk(murat) jüneight(cüneyt) karabey(yıldıray abi) tufan1987(emre) che chen(erhan) titi1903(ufuk) çarşı silivir(uğur) (bunlar cewap yaznalardı konuya) (bunlarda yazmayanlar ama geleceklerini düşündüklerim):) gogomonza(gökhan abi)onsuz olmaz zaten ESER(eser)onsuzda olmaz tabi ki HACKER EAGLE(bilal) e bide ben warım arkadaşlar gelecek olanlar cewap yazsın acil olarak ama |
Gençfenerliler Gelsin Abi Haziriz Liflerimiz Atana Kadar Koşariz |
ben çok isterdim gelmeyi birazda halı saha oynıiim bayadır oynamıom çim saha sıktı iiice adele patlatacam saten bi gün:) |
offfffffffffff:( bi golde benim içinde atarsınız |
Alıntı:
|
tufan sende olmasan:D:D:D kim atcak die düşünüyordum:) |
Ben gelirim ama sergen falanda çağırdı halı saha maçına onları ekersem tabi.Ben oynamasamda idari menejerlik falan yaparım :D |
Bende gelmek istyorum haftaya istanbuldayım maç nerede olacak? |
Maşallah bütün dünya yı gezip maç yaptınız:D ee artık bide ADANA deplasmanına gelirsiniz burda takım hazır beklerim...:) |
evet maç nerde olcak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..ben bahçeşehirdeyim mesela gece dönmek zor olur şöyle prime time bi maç yapsak?? |
SANIRIM BU HAFTAYA YETİŞMEYECEK GİBİ,pm atan arkadaşlarda war onlarıda düşünerek haftaya yaparsak iyi olur diyorum ben,ortak bi yer buluruz ama biz daha önce şişli beşiktaş civarı konuşmuştuk ama bu pek önemli değil hallolur yani kasmayın,bi kadro kuralımda önce |
Alıntı:
|
eser ve gökhan abi geliosunuzzz kambersiz düğünmü olur yaaa:( |
alışmışım ben bagırmaya :) |
ben burda kocaelide iki tane halısaha şampiyonluğum var ...üçüncüsündede şuanda ceyrek finaldeyiz inşallah 3üncü kupayısda alacaz bende gelirdim ama mesafe uzak .. ben kendi takımımı getirirsem cok güçlü oluruz:D |
kocaeliye deplasmana gelmek isterseniz buyrun burda 2003 yılından beri namağlup takımım var cok güçlüyüz...:D ona göre bjkdende adam alın koray filan oda kocaellili :D:D |
siz şimdi avrupa yakası çoğunlukla, ben anadoludayım oynamak isterim ama bi karşıda bi burda olursa bende oynarım, yok sa her hafta karsıya yorolmak için gelemem :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:47 . |