![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yıldıray abi tek direktör olur sende ertuğrul ne güzel ama |
Alıntı:
arkadaşların maçları sabit olursa ist. geldiğimizde oynarız...:) |
Bende futbolcuyum.Keşke bende orda olsam gelirdim mevkim libero savunmadan adam geçirmem haa |
hadı bakalım mac cok sevklı olucaktır ya bnde warım bu arada! |
valla adana ya bekleriz deplasmana |
adu olur kanqa bi adana eksikti zaten :D |
süper olur vallla......... |
Alanya'ya beklerim.Burada norveç,isveç,ingiltere,hollanda,danimarka gibi envayi çeşit ırkla maç ayarlayabilirim.:D |
halı saha maçına benide yazın yalnız haziranın 16 sına kadar finallerim olduğundan o tarihe kadar yokum |
ok talipcim bu hafta belli olur yer saat falan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
emrecim bakalım artık bi ortak nokta bulmaya çalışacağız bi kaç güne kadar.. |
BENI UNUTMA SINEM ABLaa |
Alıntı:
|
çOK GÜZEL OLUR AMA yer önemli... |
KeŞke İstanbulda Olabİlsek.. |
valla yozgattan kalkar gelirim gelmeyen fenerli olsun:D |
ben de gelirim sinem ablaa:) |
mukemmell olur beşiktaşli kardeşlerimle beraber zmn gecirmek bundan daha gusel neolabilirki?? 2-3 tane fenerli bulalim deovelim şerefzileri:) |
Alıntı:
|
tamam bende hertha berlini cagriyom yildirayla oynamis olurus bide bakaris ikna ederis besiktasa gelmesini:D |
hocam bi baskent karmasıda biz cıkaralım yaa yok mu ankaralılar |
harika olur beyler ben kartalda oturuyorum ayarlarsanız arnızda olmaktan büyük zevk alırım.katılım olrsa halısahayı bütün gün kapatırız valla :D |
Güzel Olur Sosyal Aktivite Açısından :) Tabi Sizin İçin 1550 Km Halı Saha Maçı İçin Gelemem :( |
ArkadaŞlar Kİm Nasil Organİze EtÇek Bu Olayii |
BaŞvuracaĞimiz Bİryer AÇip Uygulamaya GeÇmeye Ne Zaman BaŞlayacaĞiz |
eagle bu halı saha macı olmucak herhalde ben bildigime gore sinem ve arkadasları siteden banlandı yanı artık sorumlu o dehil kendı aranızda yapın yenı bi sorumlu secin |
neden ban yedilerki onlar bu sitenin demirbaşlarıydı ilk kaydolduğumda onlar vardı bu sitede???:( |
tam bilmiyorum ama sevdikleri bi abileri chatbox da 2 fenerlıyle atısırken kendını tutamamıs ve ban yemıs sonra fenerlıler ortada cirit atmıs ... sonra banlanlamalar felan olay buraya kadar gelmis iste 10 15 kısı civarında bi grup artık takılmıyorlar buraya sino1903 de bunlardan birisi bunlar demırbastı ewet maclara felan gidiyorlardı organıze olarak |
çok üzüldüm yaa:( onlarsız forumun zevki çıkmıo gibi bişi geri dönsünler yaa unutsunlar olanları:( |
ewet uzulmemek elde deil ama nabıcaz baska geri donmeleri artık zor olur site acıcaklar diye duymustum ben... |
nasıl yapalımki bende yeniyim kimseyi tanımıyorum.eskilerden biri organize etse güzel olur. |
eee bende hakemlik yapayım bariiiii acımam atarım haaaaaaaaaaa :) |
Ne oldu ya olaylar ne sino1903 niye banlandı vede arkadaşları demişsiniz kim banlandı başka!!! |
arkadaslar gelin marmariste yapalım su macı surdan sura noolcek dimi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:52 . |