![]() |
3 Mayısta Beşiktaş-Ezik maçına pankart için öneriler. arkadaşlar, 3 mayıs ta eziklerle yapacağımız maça pankart yaptıracaz görüşlerinizi buradan yazarsanız birini seçelim. |
Fenerbahçe = Gayri Müslim |
Alıntı:
beşiktaşlıya dil din ırk ayrımı yapmak yakışmıyo arkladaşım. |
Aramızda ki fark AŞK |
biraz düşünmek lazm beyler |
Alıntı:
HAYVANLAR SARI LACIVERT |
Olimpiyatta ezikleri yeneceğiz kupayı alacağız |
CONDOM YOK BU SEFER, çArşı' yA BABA DİYECEKSİN fener. |
Alıntı:
|
Alıntı:
SAGOPA kajmerin bir sarkisi vardi... Üfle günesi sönsün,kalbim karakisin ayazina dönsün, Azra elim öpsün tek dönümsün ömrüm.... ÜFLE FENERI SÖNSÜN,OLUMPIYAT INÖNÜYE DÖNSÜN, AZIZ ELIM ÖPSÜN, |
Beste yapmak yürek ister... |
Aslinda bi arkadasin karikatürü cuk oturur 1.sayfada süper olmus hirsiz FB |
Alıntı:
hani derler ya febe cumhuriyeti (azınlık) Diğer yandada TÜRKİYE CUMHURİYETİ Aykırılıksa aykırılık, dil, din, ırk ayrımıysa ayrım, görebildiğin gibi değerlendirebilirsin arkadaşım ama benim görüş açımda bu, yakışır yakışmaz saygılar... fenerbahçe = gayri müslim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hepsini geçtim,çocukluğum,gençliğim,yaşlılığım,anladım ki herşeyim sensin beşiktaşım...aklıma geldi yazayım dedim |
beste hırsızlarına pankart: çArşı müzik evi beste ve tezahurat dersi verilir |
beste hırsızlarına pankart: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN. |
" Zaten Hırsızsınız, Yakında "Ekinler" ide Çalarsınız..." |
bence OPET FullForce'dan hayal mahsülüsünüz hayal hayal aliriz KUPAYI ezik!!! KUPA diye aglama sonra |
Mü-Yap Feneri Buraya Getir |
hani küfüv yoktu |
Armamızdaki bayrağı kıskanmayın Kendi aklınızdan cumhuriyet oluşturmayın Bu ülkede iki asilin olduğunu unutmayın Biri BJKliler Diğeri FBli olmayanlar Sonu pek kafiyeli olmadı ama değiştirip yazabilirsiniz. |
YA Bİ SOZ VARDI COK GUZEL AMA BU EZİKLER ACMISDI LUCEYE COK İTLERİ AT YAPDIK DİE HATIRLARSINIZ.BENCE "İt sensin, at'da sana girsin İKİ PANKARTADA KAPAK OLUR VEYA İTTİRDİK AMA KANAR-YA --- itİN OLMUS BASIN |
Pankart Bu Pankart Toplam 1 Eklenti bulunuyor. YASAL UYARI BU MAÇTAKİ TEZAHURATLARIN PANKARTLARIN VE SLOGANLARIN ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILARAK UMUMA AÇIK STADLARDA EZİKLERİN KULLANMASI YASAKTIR... KORSAN SLOGAN İHBAR HATTI 0 212 1903 0 1903 arkadaşlar üzerinde değişiklikler yapılabilinir eğer bu 3 mayıstaki maçta pankart BU olursa aSi_KaRTaL çok sevinir YORUMLARINIZI BEKLİYORUM g_mendires@hotmail.com Eklenti 249 |
Alıntı:
|
İtİ KÖpegİ Hesaba Almiyoruz |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
|
ezik olunmaz ezik dogulur....ezik sarı lacivert :D |
bestelerİ Çaldiniz Sikiysa Kupayi Da Çalin... kupasiz Nİce Çeyrek Asirlara..... Olabİlİr Mİ Sİzce.. ya Da FORUMDA BİRYERLERDE BİR RESİM VARDI KUPAYI EN SON GÖREN EZİKLER DİYE O OLABİLİR NE DERSİNİZ...... |
be_clever!... beşiktaş |
be_clever!... beşiktaş is |
Hırsızlar Cumhuriyeti Fenerbahçe® |
Alıntı:
çok zekice ve güzel olmuş .Oyum sana |
nerde beleş oraya yerleş=EZIKLErin zihniyeti sarı lacıwert |
Ruhumuz Yetti Toplam 1 Eklenti bulunuyor. DIZ COK KOPEK |
hoooop! 5-0... fener ağladı be! opet reklamından alıntıdır valla cvp olsun die salladim ama güzel oldu be:D |
beşiktaş forum karakartalım seni çok seviyorum |
bu süpermiş "..alırız kupayı ağmlama sonra kupa diye".. bizi izlemeye devam edinde harika.. |
teşekkürler Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:25 . |