![]() |
Alıntı:
bende onurun bu düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum sanki kendi hayatımı buldum burda sizlerin sayesinde gece gündüz hep aklımdasınız çok iyi bir ortam var burda ve daha da çok gelişecek elini taşın altına sokan veya sokmayan bütün arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.Ama en önemlisi Forumun Kurucuları vede içeriğini geliştirenlere.............. |
yaklaşık olarak forum kurulduğundan beri forumdayım ve burası ailem gibi oldu artık . Bazı sebeplerden ötürü forumun demirbaşı sayılacak arkadaşlar ayrıldılar ama olsun biz forum var olduğu sürece bueradayız . Bülent abi sana ve forumun kurulmasına sebep olan Nehir hanıma teşekkür ederiz. |
Allah'ın İzniyle Daha Birlikte Ne Yıllar Aşıcaz Bülent Abi... Birlik Beraberlik İçinde Daha Nice Seneler Gecirecegimizden Hiç Kuşkum Yok... Forumumuzda Emegi Gecen Bütün Arkadaşlara Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum... İyiki Besiktas Var.. İyiki Besiktasforum Var İyiki Siz Degerli Arkadaşlarım Varsınız :) |
nehir abla ve bülent abi sağolun bu forumu açtığınız için.. hep beraber daha nice senelere.. |
Bu forumun kurulduğu ilk günlerden beri üyeyim. Foruma gerektiği kadarıyla katkıda bulunamadığımın farkındayım ama şunu canı gönülden söylediğime inanmanızı isterim. Forumda Online olduğum zaman vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Forumun kurulmasında ve geliştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. İnşallah daha çok bir arada oluruz. |
BU FORUMU KURMAYA EMEGI GECEN HERKESE Tessekür ederim.. |
Bu forumda emeği geçen herkeze TEŞEKKÜR EDERİM |
bu foruma veren emegi icin herkeze tesekür ederim |
başta odin olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler...forumumuzun 1.yılı kutlu olsun,daha nice senelere inşallah..:) |
nice 11. yıllara tbr |
| Türkiye`de Saat: 02:08 . |