![]() |
burdaki arkadaşlık başka hiç bi yerde yok....iiyikide kurulmuş ve bizde üye olmuşuz... herkese herşey için tşkler.... BEŞİKTAŞ ' K ;) |
vay be ben üye olalı 1 sene oldumu ben ilk üyelredenim forumun mesaj sayımın azlıgına bakmayın:D |
iyiki kurmuşsunuz bu siteyi...çok teşekkür ederimm bülent abi ve nehir abla...nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D |
Merhabalar, Bende kuruldugu günden bu yana forumumuzu sahiplenip bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve buraya anlam katan tüm beşiktaşlı dostlarıma teşekkür ederim. Nice Mutlu senelere. |
Acıkca sooleemek gerekırse forumla tanısmam bir tesaduf eseri gerceklestı ama tanıstıktan sonra gayet gusel be samımı bi ortamda buldum kendımı...Boylle bir ortamın olusmasında emegı gecen herkese cok tesekkur edıorum ve daha nıce senelere diorumm... HEPBERABER ELELE,BESİKTASFORUM.NET ZİRVEYEEE...:) :) :) |
biz beşiktaş taraftarına,bu şekilde hizmet veren besiktasforum.net'i kuran ve yaşatan herkese teşekkür ederim...hep birlikte nice yıllara inşallah... iyiki kurmuşsunuz |
nice 111111111111111111111111111111111111 Yillara :D |
Hep beraber nice yıllara... |
SİTEMİZİ YAPAN VE BİZİ BÖYLE BİR ORTAMDA TOPLAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN GÜNÜMÜN ÇOĞU SİZLERLE GEÇİYOR AMA ARANIZDA DAHA YENİYİM YAVAŞ YAVAŞ TANIMAYA BAŞLADIM |
iyiki hepiniz varsınız böyle bi platform oluşturduğunuz için herkese teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |