![]() |
ben forvete illaki CISSE gelsin istiyorum. hem iyi topçu hem hırslı hemde fransız daha nolsun. |
Ben gelecek Sezon´da Besiktas´da Ilhan Mansizi ve Yildiray Bastürk´ü görmek istiyorum. Bana katilanlar? |
artık ilhan mansızı lütfen bırakın yaşı 32 oldu ve son olarak beşiktaş onu almak istediğinde o kalktı herta berline imza attı ve artık Beşiktaş camiası kesinlikle ilhan bu kapılardan içeriye giremez denildi yani unutun ! |
Djıbrell CİSSE ve KLAUVERT |
ihtiyaç Beşiktaşımızın ihtiyacı defansı yönlendirecek ve topu oyuna iyi sokabilen bir defans ustası ( popescu tipi ) Kanatlarda sürekli gidip gelebilecek güçte top taşıyan ve usta ortalar yapan 2 kanat ustası ( münch ve ribery tarzında ) Ve tartışmasız bir santrafor. Topu indiren, pozisyonu affetmeyen, topu saklayabilen ve hava toplarına hakim ( Mckaay, Nilsterrooy tarzı ) İyi bir Tümer, Gökhan Zan, Gökhan Güleç,İbrahim Toraman zaman zaman Sergen kalırsa A.Hassan ama en önemlisi inanmış, takım olmayı becerebilen ve sadece imza atarken değil her zaman profesyonel BEŞİKTAŞ'lılar... |
Alıntı:
|
Herkese bir msj var, Roy Makaay bu sezon sonu bayern munchenden gidiyor, belki bizim takim alabilirse falan filan cunku roy kluiverten daha iyi |
nedense herkes cisseyi istiyor ben cisseyi byenmiyorum adam sadece kafayi boyamis oyle gezior |
Kesinlikle Yildiray Bastürk derim ben. |
bence forvete nobre defansada luciano fener nasılsa satcak fazla uzağa gitmeye gerek yok |
:D nobre fena değilde Luciano nerden çıktı :D |
Samsunspor defans oyuncusu Guaye bence süper olur Gökhan Zan İbrahim toraman ile iyi işler görür. |
arkadaslar ben orta sahada Lampard, forvet'de ise Juninho'yu görmek istiyorum |
yurtiçinden yabancıya hayırr |
Alıntı:
|
xarizma sen enrden cikartin simdi juninhoyu forvette koymussun?? adam orta sahada oynuyor haberin varmi? lampard hayyatta gelmes |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:57 . |