![]() |
Beşiktaşımızda Görmek istediğiniz futbolcular? Jean Tigana'nın Beşiktaşımızla sözleşme uzattıktan sonra Transfer bütçesini Başkan Demirören;"40-50 milyon euro"ya kadar transfer bütçesinin ayrıldığını söylemiştir peki sizce bu bütçe ile beşiktaşımızda hangi oyuncuları görmek istersiniz ? Yazmak istediğiniz oyuncuların Resimleri ve genel bilgilerini yazmanızı Rİca ederim |
ben cok fazla ün yapmis oyuncu istemiyorum genc hirsli ve yetenekli oyuncular isterim tigana ya da guveniyorum |
kluivert olsa çok iş yapar bizde. |
Ben ille de Ibrahim Yattara diyorum. Biliyorum bir çoğunuz karşı çıkaca ama ;) Nasılsa 6 yabancımızın 6'sı da süper kalitede olmayacak, e içlerinden biri Yattara oluversin, ondan daha iyi 12.adam olamaz bence. Özellikle boş alan bulduğunda tutulması İMKANSIZ bir oyuncu. Bileklerinin ne kadar yumuşak olduğuna dikkat ettiniz mi? Attığı çalımları Türkiye'de atabilen adam yok. |
yattaramı? bencede fena olmazz..adam çok hızlı teknikk işte profesyonelliğinden şüphelyim |
sağ kanatta iyi iş yapar yattara fakat Trabzon bunu bırakmaz ! ben |
defans Aslında iyi düşünmek lazım.Bizim gol atma sorunumuzmu var yoksa gol yememi?Bence kesinlikle çok kolay gol yiyoruz.Demekki bizim İbrahim Toramanın yanına onu tamamlayacak çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.Bugüne kadar şampiyon olmuş takımlara bakarsanız,defansdaki tandemlerinin çok iyi olduğunu görürsünüz.Ronaldo - Zago gibi.Büyük takımlar zaten her maçta genelde gol atarlar,eğer yemezseniz demekki maçı kazanma şansınız çok yüksektir.Bu yüzden ben öncelikli transfer bölgesi olarak defans diyorum. |
Alıntı:
|
lincoln imzamdaki adam |
Kayserisporlu Mehmet Topuz'u takımda görmek isterim. |
gerçektende bende Mehmet Topuz'u takımda görmek isterim gerçekten iyi bir futbolcu milli maçtada çok beğendim ! |
boş adamlara milyonlarca dolar bağlamak yerine kendi evladımız nihatı alalım..sağ kanatta sorun kalmaz..takımda doğru düzgün orta yapmayı becerebilen oyuncu da yok zaten... ön libero içinse chelsea den sezon sonu ayrılacak olan geremi en kaliteli isim... |
Mehmet Topuz Beşiktaşta mustfer merak etme sezon sonunda geliyor. İbrahim yattra'da kesinlikle gelmesin burası Beşiktaş trabzon değil Youlayı gördük ne olduğunu... |
Biraz ucuyorum ama Besiktasa Alessandro Del piero cOOOK YAKISmazmı? |
ALESSANDRO DEL PIERRO |
abi ben yerli yetenekli ve genc oyuncu isterim eger bi brezilyali alioniorsa da en az onun yanina bir breziyali daha alinmasi lazim yoksahic alinmaisn |
Cordoba'nın yerine Xenith'in kalecisi gelse süper olurdu. Arsenal de peşinde zaten ... |
arsenal da pesindeyse 1-0 geride basilioruz demektir |
Ilhan Mansiz (süper bir forvet! Adam gibi adamligini ve karizmaligini kenara birakiyorum! Hirsi, yüregi yeter! Cok kosan ve caliskan bir futbolcu! Gitti gideli yeri doldurulamadi..) Nihat Kahveci (ama Nihat'in Türkiye'ye dönmesi kendi acisindan hic iyi olmaz! Onun icin olumsuz bakiyorum! Ama 30 gectikten sonra Türkiye'ye, yani Besiktas'a dönecektir diye ümit ediyorum) |
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...geremi_203.jpg Geremi Sorele Fotso Njitap 27 yaşında oynadığı takım Chealse 1,80 boyu 78 kilo oynadığı mevkii Defans http://www.diegolugano_spfc.blogger....bertadores.jpg Diego Lugano Moreno 25 yaşında oynadığı takım Sao Poulo oynadığı mevkii Defans http://www.lequipe.fr/Football/photo...0000014125.jpg Juan Roman Riquelme 27 yaşında Villareal'de oynuyor oynadığı mevkii forvet arkası 1m82 boyunda 76 kg kilo http://www.lequipe.fr/Football/photo...lImage2737.jpg Federic Kanoute 28 yaşında oynadığı takım Sevilla 1m92 boyunda 82 kg kilo oynadığı mevkii Forvet ! |
D'alessandro + Saviola+Yıldıray benim hayalim. |
defansa lugano, orta sahaya kalström, forvetede fatih tekke ya da kanoute mükemmel olur |
gelecek olan kisi 25 yas alti olmasi gerekir |
Cisse gelsin arkadaşlar süper bir forvet ben şahsen adamı çok beğeniyorum bizim trübünlerin istediği tipte bir forvet. |
Mohammed Zidan, Erman Ozgur, Kanoute, Djemba-Djemba |
en iii transfer tigana....getitsin genç yetenekleri...forma sattırmak için transfer yapılmamalı..işte ailton...yaşlı geldi o kadar para verildi bi de..yıldız oyuncu hem yaşlı oluyo hemde miladı dolmuş bi şekilde gelio..en iiisi carew...yine gelse ama nerdeee |
bencede djibril cisse zaten liverpoolda fazla forma şansı bulamıyor yada frederic kanute orta sahaya şahsen ben tekrar ümit aydın gelse daha güzel olur diye düşünüyorum keşke guinti gönderilmeseydi. defansada tecrübeli bir isim lazım. |
Claude Makalele(chelsea), Geremi(chelsea), Kanoute(Sevillia), Garcia(ossasuna), Gudjohnson(chelsea), Saviola(sevillia), gravesen(real madrid), Boumsong (inter/newcastle), di Natale(udinese), Chivu(roma), tristan(deportivo), Forlan(villareal), Aimar(valencia), Vicente(valencia), Raul(madrid), Essien (chelsea), Wright-phillips(chelsea), Huth(chelsea), Morientes(liverpool), Darren Bent(chalrton), Baros(villa), bu oyuncularin hepsini tabi alamayiz ama bunlarin arasindan 4 tane alirsak kesinlikle bir guzel is yapariz. |
Dün Sinan Enginin tv8 de ki ve gool programında söylediklerini ben dinledim ve adam çok doğru konuşuyor Sinan Engin " Beşiktaş'ın genç yabancılara ihtiyacı yok Tecrübeli 27 yaş üstü adamlara ihtiyaç var" diyordu evet kesinlikle haklı eğer şampiyon olmak istiyorsak tecrübe lazım bize Genç oyuncuların faydasını ileride görmek gerek ancak taraftarın sabrı taşmış ve beşiktaş zor günler geçiriyor 1 sezon daha Gençlerle vakit kaybı olursa gelcek sezon yine hüsran olacaktır. Sinan Engini kutluyorum adam çok doğru konuşuyor.Ayrıca Engin" bizim taraftarımız 100.yıldaki şampiyonluğu tecrübeli 30 yaşındaki adamlara bağlıdır diyor buna mecbur idik çünkü şampiyon olmalıydık"gibi sözler söyledi ve kesinlikle katılıyorum! sizce Chealse'yi deplasmanda yenmemizin sebebi nedir? bence kesinlikle Tecrübeli futbolcuların olmasından ! |
Ben Türk oyuncu ismi vermek istiyorumm....Gökhan Ünal , Mehmet Topuz (Kayserispor)Hayrettin (Sivasspor)Fahri Tatan (Ç.Rizespor)Bilal Kısa (Malatyaspor)Caner (V.Manisaspor)Nuri Şahin (B.Dortmund) |
ronaldinho herksei içindeki ama lincoln be abi ileride ronaldinho gibi olur valla |
yerli transfer konusunda bence Antalyasporlu Burak Yılmaz-Mehmet Topuz-Caner-Mehmet Battal alınsın yeter ! |
rosicky- lugano-pauleta- ya bide baktım herkez gonlundekı isimleri soyluyor o zaman Stam ve R . Ferdinand gelse defans super olurdu onlerine de Linconh ve rosicky ileriyede madem super olacak Real madrid den Ronaldo.. eh keske ... |
bende gönlümdeki simi söliyim o zaman "RONALDINHO" |
toraman sadece turkler ile olmas bu is. hemde senin o istediklerin hepsi tecrubesiz yani yabanci olur benim icinn ama oda tecrublei olacak |
öncelikle kale volkan ünlü ye teslim edilmeli. defansa da psv de oynayan brezilyalı cris gibi sağlam bir oyuncu alınmalıdır. cris in alınması imkansız gibi olsa da, defansı toparlayacak, pozisyon almayı iyi bilen, hava toplarına hakim ve sağlam bir oyuncu işimizi görür. mehmet sedef, ibrahim akın, gökhan güleç, gökhan zan, ibrahim toraman da takımd olmalıdır. çünkü sadece yabancı transferiyle iyi takım olunmaz, iyi bir yerli jenerasyonu da yakalanmalıdır. forvete bir pivot santrafor, bir golcü, orta sahaya da iki oyuncu alınabilir. kleberson da takımda kalmalı. |
Bu Takımda Olması Gerekmeyenleri Göndersinler Yeter En İyi Transfer Gençler Genç Futbolcularımız Süper Özelliklede Gökan Bir İki Tane Daha Böyle Oyuncu Alsak Bize Yeter Youlada Geri Dönersede İyi Olur Yaşı Daha Genç Seneyede Türk Futbolcu Statüsünde Oynar O Gelmezsede J.fuan+Para Wererek Heselink ki Alabilirler İyi Transfer Olsun Bizim Olsun Eger Çok Para Vereceklerse Emreyle Nihattı Alsınlar bide Yıldıray Yeter Bize Şimdilik bu Kadar.:) |
zago-gıuntı tipinde 2tane kaliteli yabancı alabilirsek süper olur!!!! |
Defansda Ronaldo saglam oynarken gønderdiler, orta sahada Giunti muthis oynarken gønderdiler, Sol kanatda Munch iyi oynarken gønderdiler, Forvette ølumune oynayan Ilhan ile Pascal`i gønderdiler.. Birde gelenlere bakin... Allahim bu taraftar kufur ediyorsa yanlis birsey mi yapiyor?? |
Takımın kanat ataklarında zaafiyeti var.Oyunu hep sıkışık oynuyoruz. Yüksek toplarda da dezavantaj yaşıyoruz.Özellikle forvetlerimiz çok kısa.Çok dinamik bir orta saha ile bu sorun çözülebilir ama o orta sahayı kurmak şu bütçe ile zor.O yüzden kanatlardan yeteri kadar verim alabilmek lazım.Sol tarafta ileriye dönük bir kanat oyuncusu (ki ingilterenin herhangi bir kasabasındaki amatör kümeden bile olabilir.) alınması gerekli sağ kanat için karamsarım.Bu mevkide oynayacak maalesef bir Türk oyunucu yok bana göre.Ne M.Topuz ne de başkası Bjk'nin yükünü kaldıracak kapasitede değiller.Mecbur Kanat içinde Yabancı alınacaktır.Adresi yine İngiltere olmalıdır.Çünkü adamların gözü kapalı orta yapma yeteneği var.Ve de o gelen ortalara kafa,ayak yada vucudunun herhnagi bir yeri ile düzgün gol vuruşları yapabilecek bir Forvet (v.Nistelrooy tarzında bir fransız siyahi oyuncu) lazım. Bence Cordoba kalmalı bir veya iki sene daha.Kalmazsa Sonra çok ağlayacağız yine arkasından.Kelbersona da tamam.Bir adamlık yer kaldı.Bence bu transfer tecrübeli bir defans oyuncusu olmalıdır.İ.Toramanın yanına şart böyle bir adam bence |
Türkiye`de Saat: 07:44 . |