![]() |
D'alessandro + Saviola+Yıldıray benim hayalim. |
defansa lugano, orta sahaya kalström, forvetede fatih tekke ya da kanoute mükemmel olur |
gelecek olan kisi 25 yas alti olmasi gerekir |
Cisse gelsin arkadaşlar süper bir forvet ben şahsen adamı çok beğeniyorum bizim trübünlerin istediği tipte bir forvet. |
Mohammed Zidan, Erman Ozgur, Kanoute, Djemba-Djemba |
en iii transfer tigana....getitsin genç yetenekleri...forma sattırmak için transfer yapılmamalı..işte ailton...yaşlı geldi o kadar para verildi bi de..yıldız oyuncu hem yaşlı oluyo hemde miladı dolmuş bi şekilde gelio..en iiisi carew...yine gelse ama nerdeee |
bencede djibril cisse zaten liverpoolda fazla forma şansı bulamıyor yada frederic kanute orta sahaya şahsen ben tekrar ümit aydın gelse daha güzel olur diye düşünüyorum keşke guinti gönderilmeseydi. defansada tecrübeli bir isim lazım. |
Claude Makalele(chelsea), Geremi(chelsea), Kanoute(Sevillia), Garcia(ossasuna), Gudjohnson(chelsea), Saviola(sevillia), gravesen(real madrid), Boumsong (inter/newcastle), di Natale(udinese), Chivu(roma), tristan(deportivo), Forlan(villareal), Aimar(valencia), Vicente(valencia), Raul(madrid), Essien (chelsea), Wright-phillips(chelsea), Huth(chelsea), Morientes(liverpool), Darren Bent(chalrton), Baros(villa), bu oyuncularin hepsini tabi alamayiz ama bunlarin arasindan 4 tane alirsak kesinlikle bir guzel is yapariz. |
Dün Sinan Enginin tv8 de ki ve gool programında söylediklerini ben dinledim ve adam çok doğru konuşuyor Sinan Engin " Beşiktaş'ın genç yabancılara ihtiyacı yok Tecrübeli 27 yaş üstü adamlara ihtiyaç var" diyordu evet kesinlikle haklı eğer şampiyon olmak istiyorsak tecrübe lazım bize Genç oyuncuların faydasını ileride görmek gerek ancak taraftarın sabrı taşmış ve beşiktaş zor günler geçiriyor 1 sezon daha Gençlerle vakit kaybı olursa gelcek sezon yine hüsran olacaktır. Sinan Engini kutluyorum adam çok doğru konuşuyor.Ayrıca Engin" bizim taraftarımız 100.yıldaki şampiyonluğu tecrübeli 30 yaşındaki adamlara bağlıdır diyor buna mecbur idik çünkü şampiyon olmalıydık"gibi sözler söyledi ve kesinlikle katılıyorum! sizce Chealse'yi deplasmanda yenmemizin sebebi nedir? bence kesinlikle Tecrübeli futbolcuların olmasından ! |
Ben Türk oyuncu ismi vermek istiyorumm....Gökhan Ünal , Mehmet Topuz (Kayserispor)Hayrettin (Sivasspor)Fahri Tatan (Ç.Rizespor)Bilal Kısa (Malatyaspor)Caner (V.Manisaspor)Nuri Şahin (B.Dortmund) |
Türkiye`de Saat: 07:47 . |