![]() |
I. Geleneksel Besiktasforum.net Halısaha Maçı Arkadaşlar forum olarak bir halısaha maçı organize etmeyi düşünüyoruz,Istanbul'da olup bu maça katılabilecek arkadaşlar lütfen belirtsinler,tarih henüz belli olmamakla birlikte katılıma göre belirlenecektir. Ayrıntılı bilgi için bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz... |
Napıyoruz Napıyoruz...Katılıyoruz Tabi ki.. :) |
offf offf şimdi bende olabilsem iyi kaleciyimdir :D |
Alıntı:
|
katılmak isterim güzelde oynarım ama nerde nezaman oldugunu bildikten sonra cevaplarım |
Zaman ve yer belirlendikten sonra uygun olursa niye olmasın |
Ben taraftar olarak gelirim :D |
benim ruhum orda olur :D |
Alıntı:
ön libero oynatcaz seni :D |
ya ama izmire de geliiinnn:Dburdada taraftar toplayıınnn:D |
Alıntı:
deplasmanda geliriz nolcak :D |
tamam sözmü?:p |
Alıntı:
yoooo :D |
peki.canın saolsun:D |
yok mu katılan? |
hangi gün ve yer olarak nerde olacağı hakkında bişeyler yazalım. Cumartesi pazar olursa iyi olur.Haftaiçi de akşam 8 sonrası uyar(tabi yere bağlı) Ben 4. Levent tarafında oturuyorum. Katılmak isterim tabi tanışmış oluruz. |
ben olsam sahanın tozunu atardım ama konyadyık işte size şimdiden iyi eğlenceler :D |
bnde tozunu attırırdım sahanın ama düzcedeyim işte:D:D:D |
Alıntı:
|
bu arada arkadaşlar,önce bir katılımı görelim,ondan sonra zaman mekan ayarlamak kolay zaten |
birazdaha çok duyarlı olalım ya çok az kişi katılıyor avrupa yakasında neresi olursa olsun ben gelir oynarım fazla geç olmasında bide haftasonu olsa çok çook iyi olur |
ya gelin berline süper olur güzel sahalar var organizeyide ben yaparim hareket falan yaparim:D ama kimse gelmez :) |
size zonguldak ta bedava halı saha ayarladım gelin oynayın :) |
bende top toplamak için gelirim artık malum bana oynayacak yer kalmadı meriç bey bir yerden otobüs kaldırında bizde gelelim olur mu ? :D:D |
Alıntı:
|
ne demekkk :D |
Stoper lazım mı ? :D |
Alıntı:
|
aslinda herkes kendi bölgesinde takim yapsin istanbula gelsin... 1. geleneksel besiktasforum Türkiye sampiyonasi olurdu adi :D:D:D |
Alıntı:
ben top toplarım kenarda :p |
gerçekten gelmek isterim ama 8 saat yolculuk biraz zor. Fair Play çerçevesinde iyi oynayanın kazanacağı bir maç olsun. :D |
son durum ne acaba?? |
ne oldu halı saha maçı yalan mı oldu yoksa :D |
yalan oldu ama yeni modlara görev,bi organizasyon yapsınlar bakalım:) |
oh oh meriç ihale bizim üstümüze kaldı neyse uğraşalım ayarlamaya çalışalım aslında forum toplantısı yapıldığı gün yapabilirzz toptan aradan çıkar :D |
ankara yokmu :D |
halı saha maçı warmı yoksa iptalmı,warsa and. yakısmı awp. yakası mı? yapsak şöle bi maç süper olurdu ama... |
mükemmel göbek oynarım ama gel görki ankarada ikamet ediyorum |
vay beeee şimdi istanbulda olmak isterdim :( |
eee ne zaman yapılıyo? |
Türkiye`de Saat: 06:45 . |