![]() |
Alıntı:
zaten basın sözcümüzdü allah rahmet eylesin |
Cumhur başkanı Ahmet necdet sezer Eski Tbmm. başkanı Hikmet Çetin, |
Hiç gerek yok En Büyük Beşiktaşlı Atatürk....Gerisi bos.. |
Alıntı:
|
Pascal Nouma |
yav bende varim ünlü olarak kimse yazmamış :D:D:D |
alen makaryan :P |
Ben bjkliyim yeter :) yalında fenerliymiş yeni öğrendim saol kardeş gidiom şimdi onun cd lerini kırmaya :) |
Alıntı:
|
benim bildigim YALIN Besiktaslidir:o |
bende öle biliom ama kardes fenerli dio nolcak şimdi |
hakki bulut |
devlet bahceli abdullah catli ceza su an bunlar geldi aklima ama gulsen besiktasli degil,of of sarkisini tezahurrat yaptigimiz icin besiktalyim dedi,cok iyi hatirliyorum yillar once yeni unlu oldugunda televole de galatasarayliyim demisti |
beni yazmasınız bende yakında ünlü olucam:D |
2 sene önceki canli roportajinda tv de acikladi bjk li oldugunu,hatta 2.el bir jeep almisdi,fb plakaliydi,cok farkli bir durum oldugu yazildiydi ben kendisinin yalancisiyim |
danıştay saldırısında ölen :(Mustafa Yücel Özbilgin de BEŞİKTAŞLI |
ece uslu hülya avşar |
adu Benim rahmetli ninemde besiktaslıydı :( |
hilmi özkök, a.necdet sezer, hikmet çetin , abdullah gül, sadettin tantan, |
KUTSİ,mustafa sandal,ece erken,rahmi koç,ATATÜRK YETER zaten.... |
Pascal Noumada var |
tufan 1987 gelio aklıma ünlü beşiktaşlı olarak:) |
CENK KORAY CENK KORAY CENK KORAY..... ÇOCUKLUĞUMDA BEŞİKTASI BEN BİRAZDA ONUN SAYESİNDE SEVDİM.. ŞİMDİ MEDYADA BÖYLE GÜZEL BİR BEŞİKTASLI YOK ARKADAŞLAR.BU KONUYU AÇAN ARKADAŞA TŞK LER... BENDE BİLDİĞİMİ YAZAYIM.. tamer karadağlı futbolla alakası yok...bjk tvde birol güvenin proğramında açıkladı.... serdar ortac beşiktaslı adam canlı yayında terime sövmüştü.... gülşen beşiktaslıymış....her halde taş gibi erkekleri beşiktasda olduğunu biliyor:) öyle beşiktaslı olmaz olsun..bak bu konuda ciddiyim....... yazarlardan AHMET KEKEÇ(YENİ SAFAKTAN) HEMDE İYİ BİR BEŞİKTASLI.... VE BİROL GÜVEN......... VE DEDEM BİLGE KAĞANDA YAŞASAYDI AY YILDIZLI AMBLEMİMİZE BAKAR O DA BEŞİKTASLI OLRUDU..:) |
ulan en büyük beşiktaşlı PASCALLLLLLLLLL NOUMAAAAA BE |
tabi ATATÜRKTEN SONRA :-) |
Ben RONALDİNHO'YU BEŞİKTAŞLI YAPMAK İSTERİM..BELKİ DE BEŞİKTAŞLIDIR..HEPİMİZ SİYAHIZ :d:d |
pascal nouma |
İyide ben önce dedim pascal nouma diye sonra herkes pascal demeye başlamış |
birol güven |
Alıntı:
|
Pascal Nouma <> Ilhan Mansiz |
Doğan Murat Temiz DOĞAN MURAT TEMİZ BENDEN DE ÜNLÜSÜ ALBEDE WAR ;-DDD:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
berfu hasuoglu sabri ugan cagla kubat ebru destan |
Pascal Noumaaaaaaaaaaaaaaa.ondan daha ünlüsü daka espirilisi varmı. söyleyin bana :)) |
leman sam ,sevval sam,gizem ozdilli,senol ipek,esra balamir |
walla benim bildigim ahmet necdet sezer besiktasli belki yazmis arkadaslar olabilir |
|
|
Türkiye`de Saat: 02:52 . |