![]() |
Ünlü BEŞİKTAŞlılar kimler Arkadaşlar BEŞİKTAŞlı olduğunu bildiğiniz ünlüler kimler birlikta paylaşalım |
Ben başlatayım yılmaz erdoğan, feridun düzağaç, ece erken, yunus günce, okan karacan benden bu kadar devamını sizlerden bekliyorum. |
Hülya Avşar,Mustafa Sandal,Yılmaz Erdoğan,Reha Muhtar,Fatih kısaparmak,Ege,Ece Erken,Hakan Altun,Süleyman Demirel,A.Necdet Sezer,Abdullah Gül, yahu say say bitmez ama en ünlü ve en büyük Beşiktaşlı ATATÜRK. |
genelkurmay başkanı Hilmi Özkök |
pervez müşerref |
okan karacan neco rahmetli cenk koray hayko cem özer |
Olsalar ne olur olmasalar ne olur:) |
arzum onan var bi de arkadaşlar |
Gülsen de besiktasli! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman DEMİREL, Hilmi ÖZKÖK, Ece ERKEN bunlarda benim bildiklerim.;) |
bu kadar mı BEŞİKTAŞlı var bildiğimiz bizim hiç mi taraftarımız yok yav birde Tamer Karadağlı benim en son hatırladığım |
oOoOoOoOoOoOo ForzA CEYHUN YILMAZ :D:D:D |
Alıntı:
|
ebru destan |
bütün beşiktaş taraftarı ünlüdür.. beşiktaş bir takım değildir, bir ruhtur.. |
reha muhtar , güntekin onay, ercan taner , hülya avşar , kaya çilingir oğlu , gülşen , mustafa sandal , feridun düz<ağaç , oktay kaynarca , deniz seki bunlar şip şak aklımdan geçenler.. |
Alıntı:
|
Rahmetli Cenk Koray |
En Ünlü Beşiktaşlı Anafartalar Kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk...Daha ünlüsü varmı..:D |
DEVLET BAHÇELİ |
BÜLENT ECEVİT |
SERDAR ORTAÇ |
SEMRA ÖZAL |
ECE ERKEN... |
BİROL GÜVEN |
ABDULLAH GÜL |
Alıntı:
|
Şekerbank Ve Akbank’ın genel müdürleri ise Beşiktaşlı. Bir diğer Beşiktaşlı Ziraat Bankası’nın genel müdürü Can Akın Çağlar. Çağlar’ın takım sevgisi onu yönetim kuruluna da taşıdı. |
Alıntı:
|
birkactanede benden :Kartal Tibet,Hülya Kocyigit,Cüneyt Arkin,Osman F. Seden, Memduh Ün (gercekten zamaninda BJK`de futbol oynamistir),Bülent Ecevit Ege,Haluk Levent |
en buyuk besıktaslı ATATURK |
ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve en yakın silah arkadaşı Kılıç Ali, politikacılardan süleyman demirel,bülent ecevit,devlet bahçeli,bakanlardan politikacılardan abdullah gül,mehmet ali şahin,ali coşkun,bülent arınç,ünal erkan genelkurmay başkanı hilmi özkök, gazetecilerden rauf tamer,derya sazak,umur talu,ali baransel,reha muhtar, sanatcılardan ege,yılmaz erdoğan tamer karadağlı memduh ün fatma girik hülya avşar hülya koçyiğit cem özer neco feridun düzağaç,ercü,aykut oray gökhan tepe sinan özen ayhan aşan mustafa sandal gülşen deniz seki harika avcı şevval sam ,hakan altun televizyonculardan çağla kubat, mesut yar,güntekin onay,ercan taner, aklıma gelenlerden.... |
ataturk ve ben :D besıktaslıyım yetmez mıı |
cok besiktasli zenginler var ama hic biriside besiktasa sahip cikmiyorlar |
redd grubu da galiba beşiktaşlı.. |
arkadaşlar gercek beşiktaşlı nasıl olunur unlu olarakmı yoksa gönulden sebepsiz yere sadece vererek olunanmı bence bu listede gercek beşiktaşlı bir elin beş mparmagını gecmez bunlarda pervez muşeref rahametli cenk koray ve hilmi öakökve abdullah gulu sayabilirim ancak iyimi |
Alıntı:
bizim kapıcı celal abi karşı binadaki kadir amca babam, Süleyman abi:D . Tbiki FEHMİ TAşdemir. Ama soruya yönelik ATATÜRK TURGUT ÖZAL, Fatih sultan mehmmet Kanuni, Barboros hayrettin paşa da sanırım beşiktaşlı:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:21 . |