![]() |
Rota Song Bayer Leverkusen'li Babiç ve PSV Eindhoven'lı Lamey'in transferinde büyük aşama kaydeden Beşiktaş, şimdi de rotasını G.Saraylı Song'a çevirdi. Kartal, Gerets'le tartıştıktan sonra gözden düşen ve sezon sonunda ayrılmayı düşünen Kamerunlu yıldız için ligin bitmesini bekliyor. *** Operasyon Gerets ile sorun yaşayan Kamerunlu yıldızla sezon sonunda görüşülecek. Tigana, "Bu transfer, sıkıntımızı çözer" dedi. SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL Beşiktaş yönetimi, yeni sezon transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlıların listesindeki isimlerin başında G.Saraylı Song geliyor. Sezon başından bu yana Gerets ile sıkıntılar yaşayan ve zaman zaman sakatlığı geçmesine rağmen kadroya alınmayan Song'un sezon sonunda ayrılmayı düşündüğünü öğrenen yönetim, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D bu futbolcuyla temasa geçti. TİGANA'DAN ONAY ÇIKTI Bir stoper, ön libero ve kanat oyuncusu transfer etmeyi planlayan siyah-beyazlılar; Song ile sezon sonunda bir görüşme yapacak. Hem kadrosunu güçlendirmek, hem de rakibinin gücünü azaltmak düşüncesinde olan Beşiktaş'ın teknik patronu Tigana da bu transfer için, "Böyle bir oyuncu, defanstaki tüm sıkıntıyı giderir" diyerek Song'a şimdiden yeşil ışık yaktı. zotomaç |
zotomaç- :D:D:D 35 yasındaki adama jübile mi yaptırcaz. şimdiden kolpalara başlanmazki. adamlar del bosque olayıyla ilgileniyolar zaten. transfer düşüncek zaman mı yaa. bu kadarına da pes artık.!!! |
çok kaprisli bi adam,yaşı da geldi,gerek yok bence |
bence makul fiyata alinabilir, adam oyunu iyi okuyor.. |
Süperligdeki kaliteli oyunculardan biri uygun fiyatla alınabilir bencede.. |
alınırsa ii olur |
yabancı kontenjanını harcayacak kadar kaliteli değil zaten yaşıda ilerledi gerek yok böle bi adama... |
Alıntı:
|
cuk oturur. |
Benim favorim Coloccini ama Song da olabilir. Bu arada arkadaşlar Song 35 yaşında değil 32 yaşında. Ayrıca Zago da 34 yaşında gelmişti ama Beşiktaş'a 100. yılda verdiklerine bir bakın. Defans tecrübe işidir biraz da .Bu da Song da fazlasıyla var. Alınırsa iyi olur bence... |
Alıntı:
|
song gerçekten iyi bir futbolcu. takıma yararı olur. ama ne olursa olsun galatasaray ve fenerbahçeden yapılan transferler hoşuma gitmiyor... |
Coloccini olmazsa Song olsun |
niye diğerlerinin eskilerini almaya çalışıyoruz hep |
song a eski demek biraz komik olmamış mı? |
bence olmamış,maharet yeni songları bulmakta |
iyi oyuncu ama önemli maclarda bunun midesi agrir ve oynamaz kalsin en iyisi |
bence yasina degil performasina bakmaliniz . song sok iyi bir oyuncu. |
Collocihini diyorsunuz da hala bu adamın gelemeyeceğini bir anlamanız gerekir..Sene sonunda şampiyonlar liginde olan bir takıma gidecektir kesinlikle yada ispanyada,italyada üstlere oynayan bir takımda..Onu almak için gereken değerinden çoğunu verip adamı ikna etmemiz gerekirki bence imkansız..Song a gelim iyi defastır,tecrübelide,türkiyeyide iyi tanıyor ama ben istemem gs den bir adamı,zaten bu sene çok sorun çıkardıki şu anda sorunlu futbolcu isteyeceğimiz son şey..Sezon bir bitsinde çok song buluruz biz eğer istersek makul fiyata.. |
35 yaşında diyen arkadaşlara 01.07.1976 doğumlu Song. Zago daha yaşlı geldi bize ve defansta en öenmli oyuncumuzdu ben Songun alınmasından yanayım |
Türkiyeyi tanıyor neden olmasın bence mantıklı bir transfer olur defans adamında yaşın fazla olması daha iyidir. Aradığımız stoper tipine uygun song... |
Beşiktaş'ın listesi süper Şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, sezon sonunda G.Saray'dan ayrılmayı planlayan Song'dan sonra Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı'nın de peşine düştü. Siyah-beyazlıların listesinde Ali Bilgin, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı gibi yıldızlar da var. *** Song işi yaş Menajerlerin Beşiktaş'a önerdiği Kamerunlu yıldız, Tigana engeline takıldı. Celal Kolot da "Karar hocamızındır" dedi. Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen G.Saraylı Song için teknik patron Tigana olumsuz konuştu. Sarı-kırmızılı takımla sezon sonunda yollarını ayırmayı düşünen Song için menajerler Beşiktaş kulübüne, "Song'un G.Saray ile bağları koptu. İsterseniz onu size verebiliriz" diyerek haber gönderdiler. Bu talep üzerine Beşiktaş yönetimi de konuyu Tigana'ya http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Diletti. Stoper arıyoruz Fransız teknik adamın ise yönetime, "Song benim için yaşlı bir oyuncu. Geleceği olan oyuncular almalıyız. Şu an için onunla ilgilenmek doğru değil" yanıtını verdiği öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot da bu gelişmelerin doğru olduğunu ifade ederek, "Stoper aradığımız doğru. Ama hocamız, genç isimlerden yana. Onun bu düşüncesine saygı duyuyoruz" dedi |
ya fenerden bize gelsin dediğim tek adamdır M.Yozgatlı tam bizim aradığımız tarz bir oyuncu ama eziklerin onu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum... |
Bunlar Reklam Kokan Haraketler.... |
Alıntı:
|
kötü oyuncu degil ama yinede alacagimizi sanmam |
ya yeter artık gsli fbli oyuncuları almayalım başka oyuncumu kalmadı:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle diesel,gokhan zan su anda takimin en iyi stoperi bunu herkez kabul etmeli.avrupada onun tarzinda bi vidic var manu da elimizde ki degerleri yipratmayalim gokhan gibi oyuncu kolay kolay gelmez... |
nokta transfer olur |
gokhan zan song bence cok iyi olur..song yararli bir transfer hemde turkiyeyi taniyor. |
Bomba! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_song2104.jpg Galatasaray'dan ayrılması neredeyse kesinleşen Rigobert Song, Beşiktaş'a haber gönderdi: 'Yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim.' 21.04.2007 Yöneticileri aradı Savunmasına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın transfer ayağına geldi! Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’le sorunları bulunan Senegalli Rigobert Song, menacerler aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulüple irtibata geçti. Tecrübeli oyuncu, “Türkiye’yi tanıyorum. Yeni sezonda isterseniz Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim” mesajını gönderdi. Song’un bu önerisi sonrasında oldukça şaşıran Beşiktaşlı idareciler, hemen Galatasaraylı yöneticileri arayıp, “Song ile temas halindeyiz. Sizin için sorun olur mu?” diye sordular. Sarı-Kırmızılılar ise görüşmelere onay verdi. ‘Sezon sonu görüşürüz’ Song’a, “Sezon sonu görüşürüz” diyen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu futbolcunun eksilerini ve artılarını masaya yatırdı. Tecrübeli futbolcunun Türkiye’yi tanımasını bir avantaj olarak gören idareciler daha uzun boylu ve daha teknik bir stoper aradıklarını da düşünüp temkinli yaklaştılar. Bonservisinin de elinde bulunması, tecrübeli oyuncuyu transferde bir adım daha öne taşıyor. Bilindiği gibi Beşiktaş daha önce Hansson, Dellas, Kyrgiakos gibi isimlerle ilgilenmiş ancak futbolculardan net yanıt almayı başaramamıştı. Orhan YILDIRIM / Cüneyt KARAKAYA Kaynak:Fanatik |
İi bir transfer olur alınırsa. |
bencede alırsak iyi olur cinconların kaliteli olan tek yabancısı bonservis bedelide yok bence alınsın sağlam bir defans |
bence Tigana kalıyorsa ki kalacaktır. Ya Stepanov yada coloccini den biri alınacaktır. |
elimizde patlayabilecek bir bomba, aman uzak duralim. Köte bir futbolcu degil ama yasi geldi, elimizde kalir sonra. Cokta kaprisli, bize yakismaz. |
zan gitmezse ben gelsin istemem.şuan göbekte sorun yok.zamanla daha da iyi olur..giderse de avrupadan çok daha ii bi oyuncu alınabilir..isim yapmış bi isim.. |
Aslında ben istiyorum ama yaşı geldi defans oyuncusu sonucta tecrübelide iyi olabileceğini düşünüyorum.Bir ara İ.akın la takası düşünülüyordu.zaman ne gösterir bilemeyiz.Ama gese de beğendiğim bir kaç futbolcudan birisi Song. |
alınsın bence de faydalı olcagına ınanıyorum ben |
song massallahhhhhh 40 yasında wardır:D |
Türkiye`de Saat: 18:17 . |