![]() |
gelse cok büyük katki saglar bize ama biraz zor avrupaya gider herhalde |
defansa saglam oyuncu lazım 2 tane.fiziği kuvvetli.kanatlarda önemli.golcuye gerek yok. |
Gökhan ünal beliktaşa Konu başlığı bile yalan diye haykırıyor...(beliktaşa) |
GÖKHAN GÖKHAN GÜLEC IN YERINE GELSIN |
benim gözüm mehmet topuzda o daha önemli bir transfer olur |
zaten sezon sonu alcaimiz adamlar bellii 2 yabancı biri stoper biri orta saha gokhan unal-mehmet topuz-ali bilgin- bitane daha türk aliriz başka transfer yapmayiz ...ama kimi alirsak alalim gelecek sene iyi bi kadro kurmalyıız şampionlar ligi için..... |
Bobo ile aynı özelliklere sahip ve bence çok gereksiz bir transfer olur..Devre de olsa hani yararlı olur derdimde şimdi sezon başlarken adam gibi kral bir santrafor alacağımıza gökhanı alırsak yuh derim.. |
bobo ile benzer özellikte gerek yok sivastan mehmet yıldız alınsın daha yararlı olur |
Gökhan Gülec Bu Sene Cok Kötü... Onun Yerine Gelebilir... ßence Nobre iLe Bobo Süper Ikili Olusturdu.. Nobre Defans Yorup Boboya Boş Alan Oluşturuyor.. Yedek Olabilir Derim ßen gökhan İcin... Cunkü Bobo Cok Daha İyi oLacak... |
Benim için futbol kaleden başlar o yüzden sağlam kaleci sağlam defans gerektiğine inanırım...yani forvetten önce defans sorunu çözülmeli...onun dışında bu takım ciddi derecede kanat problemi çekiyor...her iki kanat içinde geçerli....yani şöyle iki kanat oyuncumuz olsa sürekli içerilere süper ortalar kesse Nobre de istedihi hava toplarını alsa daha güzel olurdu...golcü alınmasın demiyorum Gökhan'a iyi para bayılırız diye düşünüyorum onun yerine avrupadan sağlam bi golcü , canavar gibi bi golcü alsak süper olur.... |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |